- Poruka
- 49.235
Jeo sam neki podvarak i sad ne mogu da se nalijem vode. Pio sam i kafu i sokove al ne pomaže, još sam žedan.
Da li i vi ožednite jako od neke hrane?
Poslednja izmena:
Nisam se nešto razvalio, nego em je slan em kiseo. Znao sam šta će da bude unapred, al opet...Свако јело јако зачињено и слано тражи воду. Јеси ли пио киселу воду, требала би да помогне.
Колико си ти то подварка појео?
Jeo sam neki podvarak i sad ne mogu da se nalijem vode. Pio sam i kafu i sokove al ne pomaže, još sam žedan.
Pogledajte prilog 1291275
rakija mora da se zaliva vodom jer crpi vodu iz telaposle ljute mi voda ne prija
vidiš, i to ti je dobra ideja... ako me ne prodje za pola sata, otvaram pivovodom - samo od slatkisa
sve sto ima svinju zalivam pivom (koje inace ne pijem)
од киселе ћеш само да подригнеш што није лоше.Nisam se nešto razvalio, nego em je slan em kiseo. Znao sam šta će da bude unapred, al opet...
Nisam probo kiselu, evo saću
јес, кисели купус и суво месо има очас да се свари, а до тада Мита ће даnaprotiv... ne nalivaj tecnost u sebe nego pusti zeludacnu kiselinu da ti to sto pre svari.
svidja mi se tvoj nadimakнисинормаланзагрцнуласамсеса![]()
onda neka mita stane sa prejedanjem kad mu je najsladjeјес, кисели купус и суво месо има очас да се свари, а до тада Мита ће да![]()
верујем, са Марса си.svidja mi se tvoj nadimak
штатитешко пијуцкати воду?sad sam uzo kiselu i dodao malo limuna...
ne volim čistu vodu, čak dobijem gorušice od nje. Mogu samo odredjene izvorske, obično planinske. Ove obične samo pod moranje.штатитешко пијуцкати воду?![]()
ево тиne volim čistu vodu, čak dobijem gorušice od nje. Mogu samo odredjene izvorske, obično planinske. Ove obične samo pod moranje.
Мита је наопак, а није једини.kontradiktivno bice reklo bi se
jak organizma ne podnosi vodu. daj objasni mi to