Posle ejakulacije..

jacky_2voo

Aktivan član
Poruka
1.224
...u nekom slucaju,recimo jednom u 4 meseca desi mi se da kada ejakuliram(svrsim),posle toga imam cudan osecaj na glavicu i u mokracnoj cevi,skoro pa neprimetan ali cudan,i tera me da uriniram(piskim) cesto posle toga,i onda popusti kada uriniram pa opet. Cak mi se cini da se ovo desava ako "ne izadje sve lepo" ili nesto prekinem u pola.. I tako posle sat vremena to prodje samo od sebe ali je krajnje iritirajuce. Zna li neko sta ovo moze da bude?

...u nekom slucaju,recimo jednom u 4 meseca desi mi se da kada ejakuliram(svrsim),posle toga imam cudan osecaj na glavicu i u mokracnoj cevi,skoro pa neprimetan ali cudan,i tera me da uriniram(piskim) cesto posle toga,i onda popusti kada uriniram pa opet. Cak mi se cini da se ovo desava ako "ne izadje sve lepo" ili nesto prekinem u pola.. I tako posle sat vremena to prodje samo od sebe ali je krajnje iritirajuce. Zna li neko sta ovo moze da bude?

Imao sam i sam sličan problem. Radi se verovatno o nekom sasvim slabom prostatitisu ...Ne bi bilo zgoreg da se javiš svom lekaru, koji će ti dati da daš rezultate, pa kod urologa. Ništa opasno...;)

iziritiran je epididimis..posle iscrpljujuceg sexa ili jace masturbacije..nije nista strasno,nemas razloga za brigu,vecina muskaraca ima taj osecaj, sa vremena na vreme

Zato što je nemoguće da mokraća i sperma istovremeno krenu kroz mokraćni kanal. Dok se očekuje prolazak sperme, kao što je slučaj kod masturbacije ili seksualnog odnosa, za to vreme je kontrahovana prostata (mišić koji okružuje mokraćnu cev i sprečava prolazak mokraće kroz nju). Nakon ejakulacije ili nakon prestanka nadražaja, dolazi do relaksacije prostate i tad se javlja nagon za mokrenjem.

Ako se proces nadražaja prekine pre ejakulacije (kako ti kažeš kad prekineš na pola), opet se dešava ista priča, prostata koja je sprečavala mokrenje do tad se relaksira i javlja se nagon za mokrenjem.

Mokraćna cev prolazi i kroz glavić, pa zato to osećaš i na glaviću.

Ako se proces ejakulacije ne dovede do kraja, mišići koji okružuju semene kesice i mokraćnu cev još neko vreme ostaju nadraženi, jer su se pripremali za snažne kontrakcije do kojih nije došlo i svo vreme dok se oni ne relaksiraju postoji taj "čudni osećaj". :prstic:

Back