Millie80
Iskusan
- Poruka
- 6.450
dragojlo,srecan rodjendan i zelim ti da ti devojka nikada ne nosi minic(ili bar ne kada je posaljes po cigare)...
ili bar samo onda kad je ti u tome podržiš

SREĆAN TI ROĐENDAN!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dragojlo,srecan rodjendan i zelim ti da ti devojka nikada ne nosi minic(ili bar ne kada je posaljes po cigare)...
Iskreno i ja imam tog nekog na koga mislim, mada ne bi trebalo jer pored sebe imam nekog drugog...
I iskreno sam mogla i bez tog razmisljanja. Bilo bi lakse, ovako se nekako stalno pecem izmedju 2 vatre koje prakticno ni ne postoje sem u meni samoj...
Pozdrav!![]()
daj linksećate li se teme forumašice koja je uhvatila svog muža u preljubi, koliko je bila pogođena i potrešena, i kako je pisala o toj ljubavnici, i korake osvete koje je preduzela prema njoj, rekavši njenim roditeljima, zatim otišavši na njeno radno mesto itd itd....
neba 77, dugo sam razmisljala da li da se oglasim i da kazem svoje misljenje. Smatram da je covek za kojim toliko patis veoma negativna licnost. Nevezano za gadost koju je naveo kao objasnjenje zasto ne moze da bude sa tobom (kao da je dete balast, a ne dar), nesposoban da je voli nikog drugog osim egoisticnog samog sebe. Verujem da ti je bilo divno dok je trajalo. Ali, upravo takva promena stvari upucuje na nestabilnog, nesigurnog, promenljivog coveka koji je sve vreme voleo samo sebe. Ne znam kako ti nije jasno??? Pa, sve vreme vase idile se preispitivao ko je za njega bolja- sadasnja, tada bivsa ili ti. Zasto, ako je zaista odlucio da se veze se nije vec ozenio? Shvatas li koliko prljavu igru igra? On se plasi da ne bude ostavljen i sam. I tebe drzi u rezervi, ako se to desi da ima nekog. Zato i nece da imas novu vezu.
Covek mi se gadi. Ne postoji taj sex, ta strast, ta neznost i paznja koju bi trebalo da pamtis i za koju bi trebalo da se vezujes nakon ovoliko gadosti s njegove strane.
Razmisli... sigurna sam da poruke koje tebi salje sada, slao je bivsoj dok je bio sa tobom i dok si bila bezbrizna i srecna.
Ne budi luda. On nema hrabrosti da ti kaze ni to da ON ne zeli tvoje dete, nego se vadi na svoju porodicu. Primitivac i gad. Kao dete je problem... Ma, daj!
Njemu, koliko god ce te ovo pogoditi se ne pise dobro. Jer on je emotivno labilna licnost. I NIJE ISKREN. Niti je to bio ikada. A sada, kada je odlucio da zapocne kako sam kaze zivot koji ce da sredi tebi salje poruke i sa tobom se sastaje.
Ti si obmanuta i ne shvatas da je taj covek lazov, prevarant, manipulator, ljaga... On je sve sto nikom ne bih pozelela da bude. Ni ta romansa sa drugom zenom nece biti nista drugacija od vase. On je nesrecan i takav ce umreti.
Samo rascisti sa sobom da si imala posla sa neiskrenim covekom koji je na vrlo perfidan nacin usao u tvoje srce i ucini snagom uma sve da tog istog, bezvrednog izbacis iz sebe.
A, onda kada za to dodje vreme i skupis hrabrosti, idi kod sadasnje devojke i sve joj ispricaj. Ako ti ne bude verovala, opisi kako je sredila tu usranu kucicu u kojoj je i jednu i drugu pravio magarcem.
Isteraj pravdu i istinu na videlo. Toliko dugujes sebi, jer njega da se otarasis moras.
Na kraju krajeva kakav je to covek koji obe zene vara onom drugom i vas dve znate jedna za drugu i dozvoljavate mu da vas magarci. Isto, tvrdim ti, dok si ti bila sa njim, bivsa je bila na tvom mestu. Kad ti kazem. Tada je njoj slao te pateticne, manipulatorske, neiskrene poruke.
Nisam procitala sve vezano za to sra*e od coveka, ali ono sto sam procitala sasvim mi je dovoljno da ti kazem sta mislim.
Reci mi, izmedju ostalog, ima li on majku ili sestru i da li je rak u horoskopu.
Ako sam preterela, molim da mi se oprosti, mozda je trebalo na pp, ali sam stvarno veoma besna kada vidim da neko toliko manipulise tudjim emocijama. Bedno...