huaniiiita
Početnik
- Poruka
- 36
Samo kazem ono sto sam primetila.
Ne znam zasto bih se tesila. Objasni mi to "teshi" malo.
Ne znam zasto bih se tesila. Objasni mi to "teshi" malo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
100% entno si u krivu...anchie:Ne bih se slozila sa tim da muskarci vise pate samo su vece kukavice pa prave od te patnje neznam sta i mislim da se definitivno brze snadju jer mi vise biramo za razliku od njih,i konacno cekamo da budemo izabrane od strane "pravog".Njima je bolja bilo kakva od nikakva!!!
Dobila si objasnjenje HUANiiiitaanchie:Ne bih se slozila sa tim da muskarci vise pate samo su vece kukavice pa prave od te patnje neznam sta i mislim da se definitivno brze snadju jer mi vise biramo za razliku od njih,i konacno cekamo da budemo izabrane od strane "pravog".Njima je bolja bilo kakva od nikakva!!!
zloboleon79:DA LI JE NORMALNO DA SE OVAKO BEDNO OSECAM?
bojan86:I zapamti nikad ali NIKAD nemoj mnogo sebe da ulazes u devojke, nisu vredne toga veruj mi...
Ne mogu da verujem koliko ovde ima ok ljudi koji hoce da pomognu a ne samo da prozivaju i zaj..avaju
Izgleda da se opametioS_K_V_O:Nego bojane je l' ti rece na onoj temi da vise volis svoju ljubav nego sebe ili sam te pomesala sa nekim?![]()
Kad bolje razmislim i ja bi te ostavila posle 5 godina zabavljanja
sta ima jos tu da se kaze
brak ili raspad
ako bi hteo brak znaci da je volis i postujes da zelis sa njom i da imas decu
a ako ne zelis da se zenis ni posle 5 godina i ja bi te ostavila isto kao i ona
pa sad ti vidi![]()
DA LI JE NORMALNO DA SE OVAKO BEDNO OSECAM?
Ubij se i ne postavljaj glupa pitanja....uzgred za popravljanje raspoloženja...noć 150 e...
podhitno da nadjes drugu pizdulju...normalno je da se osecas bedno i kao poslednji klosar ispod mosta..navikao si se na nju i sad ti nedostaje.tvoj zivot je sada prazan kao ispraznjena kanta sto stoji uz ivicu puta//ALI JEDNO znaj,u drugoj vagini lezi spas.nadji sebi drugu pizdulju i zivot ce opet biti raj
slazem se skroz.mada,uglavnom stariji muskarci odlucuju o bitnim stvarima a mi mladi se bavimo sexom.u svakom slucaju tyreba biti potpuno nezavisan u svakom pogledu,pa i od zene...nemo zayebavas coveka! gde bre to u zenskoj vagini lezi muski spas?
muskarac mora i treba da je sposoban da ceo zivot zivi i da mu zena nista ne znaci posebno ako je nema na vidiku. mi valjda imamo druge prioritete, civilizacijski progres zavisi od nas.
zene ne mogu bez uda, njima tu prete razne psihicke bolestine, kod nas pak, apstinencija donosi snagu u svakom pogledu.
ne treba yebati po svaku cenu, to od nas pravi tetke feministkinje, picopacenike. idu mi na **** ti slabici
slazem se skroz.mada,uglavnom stariji muskarci odlucuju o bitnim stvarima a mi mladi se bavimo sexom.u svakom slucaju tyreba biti potpuno nezavisan u svakom pogledu,pa i od zene...