POSLE DUGE VEZE OSTAO SAM SAM STA SAD?TUZAN SAM

Kad bolje razmislim i ja bi te ostavila posle 5 godina zabavljanja

sta ima jos tu da se kaze
brak ili raspad

ako bi hteo brak znaci da je volis i postujes da zelis sa njom i da imas decu
a ako ne zelis da se zenis ni posle 5 godina i ja bi te ostavila isto kao i ona

pa sad ti vidi ;)

Zdravo ljudi svima evo i ja sam ovde dospeo nazalost...Mislim da mi nema pomoci al vidim da vas ima dosta pa mi mozda neko i pomogne...Devojka me je ostavila prosle nedelje,znam da je ovog puta stvarno kraj i da nam nema nazad. *** nepoverenje i ljubomora sa moje strane.... Neznam vise sta da radim prso sam skroz,a ona vise nezeli da cuje za mene a znam da me voli,nego jednostavno vise nezeli da bude samnom.... Zvao sam je par puta nece da mi se javi,slao poruke,neodgovara sta bi mogao da ucinim da postoji mogucnost da se pomirimo...:dash:

podhitno da nadjes drugu pizdulju...normalno je da se osecas bedno i kao poslednji klosar ispod mosta..navikao si se na nju i sad ti nedostaje.tvoj zivot je sada prazan kao ispraznjena kanta sto stoji uz ivicu puta//ALI JEDNO znaj,u drugoj vagini lezi spas.nadji sebi drugu pizdulju i zivot ce opet biti raj

nemo zayebavas coveka! gde bre to u zenskoj vagini lezi muski spas?
muskarac mora i treba da je sposoban da ceo zivot zivi i da mu zena nista ne znaci posebno ako je nema na vidiku. mi valjda imamo druge prioritete, civilizacijski progres zavisi od nas.
zene ne mogu bez uda, njima tu prete razne psihicke bolestine, kod nas pak, apstinencija donosi snagu u svakom pogledu.

ne treba yebati po svaku cenu, to od nas pravi tetke feministkinje, picopacenike. idu mi na **** ti slabici

nemo zayebavas coveka! gde bre to u zenskoj vagini lezi muski spas?
muskarac mora i treba da je sposoban da ceo zivot zivi i da mu zena nista ne znaci posebno ako je nema na vidiku. mi valjda imamo druge prioritete, civilizacijski progres zavisi od nas.
zene ne mogu bez uda, njima tu prete razne psihicke bolestine, kod nas pak, apstinencija donosi snagu u svakom pogledu.

ne treba yebati po svaku cenu, to od nas pravi tetke feministkinje, picopacenike. idu mi na **** ti slabici
slazem se skroz.mada,uglavnom stariji muskarci odlucuju o bitnim stvarima a mi mladi se bavimo sexom.u svakom slucaju tyreba biti potpuno nezavisan u svakom pogledu,pa i od zene...

slazem se skroz.mada,uglavnom stariji muskarci odlucuju o bitnim stvarima a mi mladi se bavimo sexom.u svakom slucaju tyreba biti potpuno nezavisan u svakom pogledu,pa i od zene...

mi imamo svoju ulogu, one svoju.
noc je, pogledaj nebo, zvezde - tu je nas cilj, uloga, da dohvatimo to, stignemo tamo, osvojimo prostore svojom pamecu, fizickom i mentalnom muskom snagom i pre svega - porivom.
to je nas poziv, svrha, tu svu energiju guramo, ne zato sto tako hocemo nego zato sto nas priroda primorava na to kroz nase gene, instinkte i nasu prirodu radoznalog i kreativnog bica.

picopacenistvo i taj nas muski feminizam 21og veka nas koci u svakom pogledu.

Back