POSLE DUGE VEZE OSTAO SAM SAM STA SAD?TUZAN SAM

Vazno je ipak da ti znas istinu, a to je da je nisi prevario. A ako ti ne veruje, to nije licno tvoj problem.
Tacno, izlazi, gledaj napred, ali bol koja je prisutna nije uopste porazavajuce osecanje. Naprotiv. Samo je izdrzi. I nije bitno vreme koje si proveo sa njom, da li to bilo 5 godina ili 3 meseca, bitan je sam kvalitet veze kakav je bio, a eto, ispostavilo se pogresno.

zloboleon79:
VISE VERUJEM DA SE RADI O TOME DA JA NISAM .EBAVAO KAD JE TREBALO A SAD IL .EBAVA NEKO DRUGI ILI JE STVARNO POVERENJE NESTALO,KAD TI KAZEM SEX JE U PITANJU CIM NJEGA NEMA SUMNJA RASTE I DESI SE KRAJ PRVOM PRILIKOM

Pa shta da ti kazem onda:roll: Ima onaj vic sa Lalom..znas..mogli ste a niste..tako da drugi put pamet u glavu i najboljeg prijatelja pustaj u akicju..;-)

zloboleon79:
ZA DRUGI PUT A?DOK JA TAJ DRUG PUT DOCEKAM... :confused:

Preziveces. Osim ako ne planiras da izvrsis samoubistvo nocas sto i nije neko pametno resenje.
Ja sam se nasao u takvoj situaciji i nisam to dozivljavao kao poraz uprkos bolu i slomu zivaca koji sam pretrpeo zbog toga. Sta vise, meni su se sasvim iskristalisale misli sta zapravo hocu i tome sam tezio svom snagom.
Zato grizi, i neka ona ostane samo kao suvenir iz proslosti. I ne gledaj na vreme koliko je proslo, samo grizi. Je li treba pomoc? Evo, ima i nas nekoliko forumasa voljnih da pomognemo bez ikakvog podsmeha i zajedljivosti.

zloboleon79:
ZA DRUGI PUT A?DOK JA TAJ DRUG PUT DOCEKAM... :confused:
Slusj bre... tu ribu nemoj da zalis nije te vredna... nije ti ni do malog prsta... Zahebava te u zdrav mozak... i jedino pametno sto ti tu treba da uradis je da i ti nju zahebavas do bola... po principu koliko ljubavi pruza toliko ce i dobiti...
Sutni je!!! Odma!!! I to na najseljackiji nacin.
Jbg popio si jednu bolnu lekciju sada... valjda ces u buducnosti biti pametniji... i znati od kakvih treba da bezis na kilometar... i da ne uleces u veze sa svakakvima...

Pa otkud vama ljudi toliko nepoverenja u devojke. Isto to bi mogle da kazemo i mi nevine i naivne devojcice koje su neki ruzni, prljavi, zli muskarci povredili ! Ali ne smemo tako, sta vam je bre.
Digni glavu da bi mogao da vidis sta ti dolazi u susret i veruj mi, pre ili kasnije shvatices da taj jedan neuspeh ne da nikada nije ni mogao da te slomije vec te je ojacao.
Pozdrav, i imas i moju podrsku........

huaniiiita:
Od vecine dugih veza koje su pukle muskarci vise pate od devojaka. To je ono sto sam primetila kod ljudi oko sebe. Devojke se nekako odmah "snadju"
Samo se ti teshi.
c008.gif

A pod tim "snadju" nisi valjda mislila "nabodu na prvo sto naidje".

Back