ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
gdje bi Bog danas trebao poslati isusa da ga prepoznaju ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Исус је имао сврху да пошаље свету поруку о вечном животу после смрти и искупљењу свих грехова. У томе је успео, али људи су и даље грешни почевши од мене.
Znas i onaj razbojnik na krstu je priznao da je gresan,a Isus mu je rekao da ce biti u carstvu.
ne skrecite . da se opet rodi ko zidov bili ga danas prihvatili ?
Добро зато кажем да су и Хитлер и Стаљин у Царству небеском.
Ne bi. Sada bi pazio sta prica da ne naebe kao prosli put.bili ga opet izbacili iz sinagoge ?
Ne bi. Sada bi pazio sta prica da ne naebe kao prosli put.
Naprotiv. Potpuno ga razumem. Kukavicluk je proistekao iz njegove ljudske prirode.Tako razmislja kukavica,zato ga i nikad neces moci shvatiti..
neke religije traju tisucama godina . zidovi preko 5 za nesto su tu .
Naprotiv. Potpuno ga razumem. Kukavicluk je proistekao iz njegove ljudske prirode.
Zapravo, ti demantujes samog sebe jer si sam prvi pomenuo kukavicluk.Vidi se da ga nerazumes,on da je bio kukavica ne bi stradao za sve nas,demantujes sam sebe.
Zapravo, ti demantujes samog sebe jer si sam prvi pomenuo kukavicluk.
Nemam od cega da se izvlacim. Rekao si da ne mogu da shvatim da je bio kukavica, sto nije tacno. Razumem ljudsko parce njegove prirode, mada... istini za volju, verujem da je bilo malo osudjenih na krst koji su cmizdrili celu noc. razbojnici nisu drecali, vec su vodili intelektualne razgovore, na primer.Da,ali ja nisam to podrzao,zamenjujes teye i hoces jeftino da se izvuces![]()
dobio sam danas odgovor iz dnk instituta.za 5 tjedana znat cu imam li Y.
Staljin i Hitler trenutno pajke, a kada dodje vreme Suda, tada ce otici u ognjeno jezero, a razbijnik sa krste je nama asocijacija, kako mi ne bi trebali da se ponasamo.