Poslanik za 10 meseci radio samo sat i 51 minut

antioksidans

Poznat
Poruka
8.406
Elektronskim sistemom je zabeleženo da se Sulejman Spaho iz SRS u skupštinskoj sali najmanje zadržao - svega sat i 51 minut od početka godine. Skupštinska sala je često poluprazna kada se vode debate .

Zamenik šefa poslaničke grupe SRS Aleksandar Martinović tvrdi za naš list da radikali imaju previše drugih obaveza zbog kojih ne uspevaju da učestvuju na sednicama Skupštine.

- Poslanici imaju i drugih obaveza. Neki od njih, recimo, učestvuju u timu za odbranu Vojislava Šešelja pred Haškim tribunalom - kaže Martinović

Interesantno je da je Spaho, koji ni dva sata nije sastavio u skupštinskoj klupi, prošle godine dospeo u žižu interesovanja u aferi sa prostitutkom koju su zaustavili na ulazu u zgradu Skupštine, kada je tvrdila da ide kod njega. Nakon toga, mediji su objavili njegove fotografije na kojima je uhvaćen u raskalašnom provodu sa razgolićenim plesačicama noćnog kluba "Malibu" u Loznici.

http://vesti.krstarica.com/index.ph...sifra=7f2df38fbc218236936e10f74dc25e5c&lang=0

Dakle radikalima je normalno da se plaćaju poslanici koji, navodno, brane šešelja ili imaju posla sa prostitutkama i provode se sa golim plesačicama.
Bravo Spaho, srBski radikalu:rotf:

drugi su u skupštinskoj sali, diskutuju, ulažu amandmane, postavljaju poslanička pitanja....
spaho je cele godine bio dva sata u skupštini

jeste kako da ne :mrgreen: treba da im bace tamo(zna se sta:mrgreen:) ionako nema nikakve koristi Srbija od tih 250 trutova i lopova :ok:

skupstina_srbije_-dosada.jpg

I kakva je recimo korist od ovoga iz DS-a sto dolazi ako igra igrice na sednici na lap topu :think:

srdjan-milivojevic-x.jpg

na 6.11 je snimljen i kamerama kako se zajebava za lap topom

i svih 250 su takvi?
onda lepo organizuj da se ukine skupština i daj bolji predlog.
ili glasaj da bude što više ovakvih kao spaho, da ni ne ulaze u skupštinu, a da dobijaju platu

Svi a oni koji nisu takvi su na nivou statisticke greske :D nisam ja za ukidanje skupstine nego da tamo sede normalni i posteni ljudi kojima je na prvom mestu interes Srbije a ne kako ce da pokradu,obogate se na racun gradjana i ostalo...morale bi tu jos neke radikalnije metode da se primene jer sa stokom ne moze drugacije :ok:

ti ne vidis razliku da se svodi na isto da ovaj Spaho prima platu a ne dolazi na sednice i ovaj Srdjan koji dolazi i zajebava se na lap topu igrajuci igrice :roll:

Svi a oni koji nisu takvi su na nivou statisticke greske :D nisam ja za ukidanje skupstine nego da tamo sede normalni i posteni ljudi kojima je na prvom mestu interes Srbije a ne kako ce da pokradu,obogate se na racun gradjana i ostalo...morale bi tu jos neke radikalnije metode da se primene jer sa stokom ne moze drugacije :ok:

ti ne vidis razliku da se svodi na isto da ovaj Spaho prima platu a ne dolazi na sednice i ovaj Srdjan koji dolazi i zajebava se na lap topu igrajuci igrice :roll:
taj mutavi srdjan mi nije ni malo simpatičan, ali ne znam da li se igra na kompjuteru ili traži neke podatke, takodje slušao sam ga par puta za govornicom, nije pričao gluposti, obrazlagao je amandmane na zakon, što i jeste posao poslanika.
neka je to i učinio dva puta, on bar nešto radi

Ne preteruj.
Priča se da je spaho već preleteo u naprednjake

Bilo bi dobro da preterujem, ali nije tako.:)
Od poslanika su napravili obične poslušnike, koji služe samo za pritiskanje
dugmića kad glasaju...

Da li su to te petooktobarske vrednosti? Da li si zato ljudi išli da se smrzavaju
mesecima 1996. godine? Da li su zato trčali na policijske pendreke 1991. godine? Da
2010. godine ponovo jedan čovek izigrava sultana u nazovi demokratskoj zemlji...
Skupština kao postoji, ali i da ne postoji to niko ne bi primetio zato što je potpuno
obesmišljena...

Ako je to demokratija... :roll:

Naravno da si u pravu, ali problem je što mnogi posmatraju stvari isključivo kroz
stranačku prizmu.
Jedni brane ove, drugi brane one a ustvari su svi manje više isti. Bar što se tiče (ne)
poštovanja zakona i (ne)brige o državi.

Back