Poslanik Dejan Bulatović osniva novu političku organizaciju

ziltoid

Iskusan
Banovan
Poruka
5.860

Poslanik Dejan Bulatović osniva novu političku organizaciju


DEJAN BULATOVIĆ


Narodni poslanik Dejan Bulatović, koji je nedavno napustio SSP, saopštio je danas da pokreće novu političku organizaciju.

On je podsetio da je nakon odlaska iz Stranke slobode i pravde čiji je potpredsednik i suosnivač bio, najavio osnivanje nove političke organizacije.

„Kao što sam i tada naglasio, ovu političku opciju zamislio sam kao novu snagu na domaćoj političkoj sceni, od koje očekujem da postane motor pokretač borbe za sve što može i mora da bude bolje u Srbiji“, naveo je narodni poslanik Dejan Bulatović, povodom osnivanja nove političke organizacije, čiji će kandidat za predsednika biti.

Za danas u 13 časova zakazao je održavanje inicijativnog odbora najavljene organizacije u Moroviću i kaže da mu je zadovoljstvo da istakne da će sa njim biti veliki broj bivših članova Stranke slobode i pravde, koji dele njegovo mišljenje da to više nije stranka jasnih opozicionih ciljeva.

„Takođe, važno mi je da naglasim i da sam okupio veliki broj novih lica za koja verujem da će biti pravo osveženje u našoj političkoj svakodnevici, ali i dobro poznatih imena, čiji je najveći kapital kontinuirana opoziciona borba od koje nisu odustali. Siguran sam da će ova nova snaga predstavljati put ka vrednostima kojih su se pojedine opozicione stranke odrekle i da će narod prepoznati ovu opciju kao jasnu, nedvosmislenu i legitimno opozicionu“, zaključio je Bulatović u saopštenju. https://www.danas.rs/vesti/politika/poslanik-dejan-bulatovic-osniva-novu-politicku-organizaciju/Paor i političar Dejan Bulatović je legenda srpskog opozicionarstva. On je kao aktivista SPO-a svojevremeno mučen od strane Miloševićeve policije. Imaće uspeha sa svojim pokretom. U glasačkom telu SNS-a vlada veliko nezadovoljstvo. Razočarani naprednjaci predstavljaju bunar glasova. Treba samo znati iz toga bunara zahvatiti. Dejan Bulatović je svojom genijalnom akcijom koja se može nazvati "obilazim sve ministre da bi im izneo probleme paora" izazvao velike simpatije poljoprivrednika. Time je pokazao da zna ući u razočarano glasačko telo vladajuće partije. Lažni opozicionari iz Đilasove stranke su na aparatima. Bravo Deki!
 

јанпи

Veoma poznat
Poruka
13.919
Što je bitan taj lik uopšte?
Дејан је један искрени,часни,НЕпрофитабилни Опозиционар(за разлику од већине) који се најчасније бори против разних Аномалија у Систему.
Нажалост,навукла га банда ђиласовска да им приступи како би им подизао Рејтинг док они истовремено кокетирају са Режимом.
На сву срећу ,он је то препознао и часно напустио банду.

 

ziltoid

Iskusan
Banovan
Poruka
5.860
Нажалост,навукла га банда ђиласовска да им приступи
Zapravo, legenda opozicionarstva Dejan Bulatović je zajedno sa Đilasom osnovao stranku Slobode i pravde. Đilas je uspeo da prevari [a sigurno nije zilioner postao kao častan čovek već kao vešt prevarant] poštenog paora Dejana da svoju Zelenu ekološku partiju preimenuje u stranku Slobode i pravde, te da tako zajedno uđu u Savez za Srbiju. Tu koaliciju je lažni opozicionar Dragan Đilas potom iznutra uništio.
 

ziltoid

Iskusan
Banovan
Poruka
5.860
Simbolika Morovića

DEJAN BULATOVIĆ: BIĆU PREDSEDNIČKI KANDIDAT NOVE POLITIČKE ORGANIZACIJE

FoNet-BULATOVIĆ-NOVINARI


Samostalni narodni poslanik Dejan Bulatović saopštio je da će danas u Moroviću biti održana sednica inicijativnog odobora nove političke organizacije, čije je osnivanje najavio posle napuštanja Stranke slobode i pravde (SSP).

"S obzirom da je Morović simbol izmišljene afere i razotkriva lažnu opozicionu džuboks političarku, koja je pustila duboko korenje u stranci koju sam napustio, odlučio sam da upravo iz tog mesta, simbolično, otpočnem novo poglavlje svoje legitimne opozicione borbe
", naveo je Bulatović u pisanoj izjavi.

"Siguran sam da će ova nova snaga predstavljati put ka vrednostima kojih su se pojedine opozicione stranke odrekle i da će narod prepoznati ovu opciju kao jasnu, nedvosmislenu i legitimno opozicionu", kazao je Bulatović i najavio da će biti predsednički kandidat nove političke organizacije.
 

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
38.752
Дејан је један искрени,часни,НЕпрофитабилни Опозиционар(за разлику од већине) који се најчасније бори против разних Аномалија у Систему.
Нажалост,навукла га банда ђиласовска да им приступи како би им подизао Рејтинг док они истовремено кокетирају са Режимом.
На сву срећу ,он је то препознао и часно напустио банду.


Ajde ...
 

ziltoid

Iskusan
Banovan
Poruka
5.860

Narodni poslanik Dejan Bulatović formirao je novu političku stranku - Savez socijaldemokrata


1672041842-Tan2022-12-2414205219_8-750x499.jpg


Bulatović je prethodno napustio Stranku slobode i pravde, čiji je bio potpredsednik, a potom je napustio i grupu UJEDINJENI - SSP, PSG, PREOKRET, SLOGA .

Nekadašnji saradnik Dragana Đilasa formirao je stranku Savez socijaldemokrata.

- Velika je čast bizi na čelu ove parlamentarne novoosnovane političke organizacije - naveo je Bulatović u objavi na Tviteru.

 

Top