POSLANICI DS OPLELI PO BOŠKU I KARAVANU PROTIV MIGRANATA

Lično, mene baš boli qurrac za koga ćeš da glasaš. Drugo, migrantskih kvartova u Srbiji NIKADA neće biti jer ne postoji toliko bedan deo Azije ili Afrike da bi iko iz takve vukoyebine poželeo da živi u Srbiji. Po srbijanskim gradovima i selima se obračunavaju naši kriminalci, drogu deci valjaju srpski dileri, u kuće provaljuju i maltretiraju starce srpski lopovi... ta bezbednost nema nikakve veze sa migrantima ali je dobro nekoga za to okriviti. Migrante, naravno. Idi u Novi Pazar pa razvij na ulici srpsku zastavu, da vidiš kako ćeš da prođeš. To ti je par hiljada puta veći problem od 5-6 k migranata koji gledaju kako da uteknu u Hrvatsku ili Mađarsku i dalje od toga...

Lepo je znati da imamo nešto zajedničko i mene savršeno boli **** za tvoje stavove i mišljenje.
Uz sve probleme koje imamo i sasvim dovoljnu količinu domaćih kriminalaca najmanje što nam treba su uvozni primerci.

Svi vi koji zastupate ova sranja od liberalnih, šatro humanitarnih stavova po pitanju migrantskog problema u Evropi sasvim dobro znate da se ne radi o 5-6 hiljada i da zatvaranjem vrata EU počinju zaista ozbiljni problemi za Srbiju. Mađarska je zatvorila granice (Orban fašista ali on je koliko, toliko zaštitio svoju zemlju), Hrvatska ide tim putem a migranti se gomilaju u Bosni i Srbiji. Dodatno će veliki broj biti vraćen iz EU. Oni će biti besni, nezadovoljni, nasilni i svakako ne previše srećni što su se zaglavili u Srbiji. Napred neće moći, nazad nemaju gde.

To svako sa dva grama zdravog mozga zna i razume a svi vi koji sernjošete nešto i prozivate druge za fašizam i ksenofobiju ste najgori mogući licemeri i podlaci. Uzmi bato dva migranta za ruku pa ih vodi kod sebe kući ako si toliko širokogrud a nemoj da se proseravaš i da pridikuješ drugima koji nisu previše srećni zbog celokupne situacije i srpskih perspektiva.
 
Samo nastavite da slavite pobedu Asada i Rusije u Idlibu, to znači još više izbeglica odatle u Tursku pa dalje na Balkan i ka EU. Mislim da je vreme da počnemo navijati za Turad da nagrne ka Idlibu i uspostavi zonu za gomilu izbeglica. U suprotnom kreće najveći talas izbeglica i migranata ikada jer Erdogan tvrdi da mu preplaviše Tursku a on ne može sve da narani. :mrgreen:
 
kriminalno je sta se desava u Srbiji ..... da policija urucuje resenja otkaza boravka ...a zatim pusta na ulicu ljude, prekrsajni sudovi urucuju Opomene .... a tu su rokovi o napustanju Srbije, sudi im se po zakonu o strancima jer su usli ilegalno u Srbiju i nemaju dokumente,a onda sledi Opomena kao prekrsajna presuda jer su izbeglice , a kad ih madjar sutne nazad u Srbiju srpska policija cuti i gleda LOL pritom ne pruza se prevodioc u tom postupku, satro oni razumeju engleski,a vamo ne znaju ni sta im je uruceno LOL.. zatim eto svih migranata opet na ulici bez resenog ikakvog statusa, bez dokumenata, pasosa...a nisu u azilnoj proceduri niti ce ikad biti..... Srpska policija bi jedva cekala da izpenderechi klince i ove matorce od 20 -30 godina sto su bacili oruzje pa nece vise da budu talibani i slicno.... medjutim Srbija nema strategiju asolutno nikakvu osim da premesta autobusima migrante sa severa na jug da ih zamara tako.... smesno je sve to.... serem se u sve zakone
 
- ЗАШТО ПОСТОЈИ државна граница?
- ЗАШТО ПОСТОЈИ пасош?
- ЗАШТО ПОСТОЈИ визни или безвизни режим?
- ЗАШТО ПОСТОЈИ погранични режим?
- ЗАШТО ПОСТОЈИ контрола путника?
- ЗАШТО ПОСТОЈИ царина?
- ЗАШТО ПОСТОЈИ СУВЕРЕНИТЕТ ДРЖАВЕ????
- ЗАШТО ПОСТОЈИ кривично дело илегалног преласка државне границе????
Ovo su isto pitali Habzburzi kad su Srbi nagrnuli sa juga iza Arse III Crnojevića....

Ali mi smo imali objektivan problem, a Sirijci dolaze radi turizma.
 
Samo nastavite da slavite pobedu Asada i Rusije u Idlibu, to znači još više izbeglica odatle u Tursku pa dalje na Balkan i ka EU. Mislim da je vreme da počnemo navijati za Turad da nagrne ka Idlibu i uspostavi zonu za gomilu izbeglica. U suprotnom kreće najveći talas izbeglica i migranata ikada jer Erdogan tvrdi da mu preplaviše Tursku a on ne može sve da narani. :mrgreen:

Izvini ali logika ti je us.rana do bola
- dok ISIS i AlKaida nisu pokrenuli rat u Siriji nije ni bilo izbeglica
- da pobede Asadovi protivnici misliš da se ne bi desio egzodus druge strane
- proveri koliko je migranata iz Sirije a koliko iz drugih zemalja
 
Izvini ali logika ti je us.rana do bola
- dok ISIS i AlKaida nisu pokrenuli rat u Siriji nije ni bilo izbeglica
- da pobede Asadovi protivnici misliš da se ne bi desio egzodus druge strane
- proveri koliko je migranata iz Sirije a koliko iz drugih zemalja
Rat u Siriji nije ni pokrenuo ISIS, nego tvoja rusija.

ISIS je samo iskoristio haos da iz Iraka proširi uticaj u istočnom šamu
 
Što se mene tiče vodi ih kući ali me zaobiđi sa tim kurvinskim, liberalnim stavom i tiradom o ljudskim pravima i sirotim migrantima.

Svi stranci koji dođu kod nas i malo se upoznaju sa situacijom u glas nam kažu da nemamo pojma koliko smo srećni što JOŠ UVEK nemamo taj problem, nemamo migrantske kvartove, nemamo konstantne tenzije, sukobe, strah. Nema tih para da se plati bezbednost našeg naroda u gradovima i selima. To što su u EU odlučili da prave džamahiriju od svojih gradova to je njihov problem, sažaljevam slučaj nikada za takvu opciju glasati neću.

Mislim da bi bilo korektno da se sve stranke izjasne o svom stavu po pitanju migracije, čisto da znamo na čemu smo.
Evo vidim i Salvinija mrze ko Ajhmana ali će ponovo da razbije na izborima.
Znam ljude koji ga ne podnose ali će ipak glasati za njega baš zbog isključive politike prema migrantima.

Ne znam gde si kod mene primetio taj, kako kazes, kur.vinski liberalni stav. Naravno da ne volim migrante i ne zelim ih u svom okrezenju. Samo kazem da se ovde pravi lazna pretnja da ce nas naseliti milioni arapskih migranata. Previse smo siromasni da bismo im bilii meta naseljavanja. I ne samo mi, nego i Madjarska i Poljska, koje su daleko ispred nas ekonomski, a koje se kao brane od migranata, ni tamo ovi ne zele. Jednostavno migranti zele na zapad. Nas ne bi nijedan posetio da na zalost nismo na putu ka zapadu. A to sto ce milioni tamo zavrsiti, nemam nista protiv, neka svojom islamskom tolerancijom obogacuju te zapadne kulture.

Od stotine hiljada koji su prosli kroz nasu zemlju ostali su samo oni koji jos uvek nisu presli granicu, a koji ce u nekom trenutku preci, legalno ili nelegalno. I kraj price. Ne vidim nista lose sto imamo te prihvatne centre, jer bolje je da im tamo das nesto da pojedu i popiju nego da kradu i nanose stetu nasim gradjanima. To me ne cini nekim liberalom, naprotiv, tako stitis svoje stanovnistvo.

Voleo bih da kod nas nema nijednog, ali ako su vec tu onda nam je cilj da naprave sto manje stete. Ne bih da mi budemo prepreka migrantima koji srecu traze na zapadu. Zaista uzivam kada vidim kako se na tom zapadu zalecu kamionima na njihove bazare ili kada idu i bodu uliicama uzvikujuci "alahu akbar". Eto njima te tolerancije koju su propovedali nama, divljim balkancima.
 
Migranti trenutno ne mogu da izadju iz Srbije prema zapadu i severu.
Guraju, prebijaju i upucavaju ih na granici madjarske, hrvatske i rumunije

„Dnevno se stotine migranata ponekad i nasilno potiskuju u Srbiju iz Mađarske, Rumunije i Hrvatske. Bez ikakvog bilateralnog sporazuma“, rekao je Đurović. Dodaje da dnevno u Srbiju sa juga uđe stotinak migranata.

https://www.dw.com/sr/očaj-migranata-srbija-kao-tampon-zona/a-52303037

Koji je sada plan B kada migranti ne mogu dalje na sever i zapad a stalno dolaze sa juga u Srbiju?
Laz je botova SNS da ce oni dalje od Srbije i da ce, pazite sada, SNS prevariti zapad.
To samo moze da veruje bot.

Kao sto mozemo videti, u Nemackoj je sve veci problem sa migrantima, dolaze do reakcije Nemaca, pocinje pucnjava o medjusobno ubijanje zbog nekontrolisane migracije. Oni u nemacku masovno vise nece biti primani vec ce biti vracani u Srbiju gde su prvi put u Evropi upisani kao azilanti iako niko ne zna zasto to nije u Grackoj ili Bugarskoj nego bas u Srbiji.
 
Izvini ali logika ti je us.rana do bola
- dok ISIS i AlKaida nisu pokrenuli rat u Siriji nije ni bilo izbeglica
- da pobede Asadovi protivnici misliš da se ne bi desio egzodus druge strane
- proveri koliko je migranata iz Sirije a koliko iz drugih zemalja
Pa recimo Gadafi je svrgnut 2011, rat u Siriji izbio 2012 a tada nije počela baš neka ogromna navala migranata i izbeglica nego je to poprimilo ogromne razmere tek 2015 kada je Rusija počela intervenisati u Siriji. Dakle cena širenja interesa Rusije po Bliskom istoku i zaštita vladara protiv kojih su dizane revolucije je egzodus poražene strane koja je brojna ka Turskoj, Balkanu i EU. Nakon pada Idlibistana i delova pod Kurdima ima da se utrostruči. Da nema masovnog kretanja stanovništva iz Sirije ne bi mogli ni migranti iz drugih zemalja tu da se ubacuju i švercuju.
 
Poslednja izmena:
U suštini migrantska kriza ne bi izbila da su Ameri ili Rusi odmah 2012 intervenisali u Siriji i brzinski rešili rat u korist jedne od dve strane. Prvo Ameri nisu hteli da ulete a ni Rusi nego tek 2015 imamo rusku intervenciju kada se džihadisti raširili po celoj zemlji. I naravno kako padaju sve te teritorije džihadisti ili ginu ili nasrću ka EU. Bolje bi bilo da je brzinski završeno kao u Libiji u korist bilo koje od dve strane. Ovako se rat otegao na deset godina i ako neko očekuje da to može bez masovnih kretanja stanovništva mnogo je naivan.
 
115856_92842081_IMG_20200106_135430.jpg
 
U suštini migrantska kriza ne bi izbila da su Ameri ili Rusi odmah 2012 intervenisali u Siriji i brzinski rešili rat u korist jedne od dve strane. Prvo Ameri nisu hteli da ulete a ni Rusi nego tek 2015 imamo rusku intervenciju kada se džihadisti raširili po celoj zemlji. I naravno kako padaju sve te teritorije džihadisti ili ginu ili nasrću ka EU. Bolje bi bilo da je brzinski završeno kao u Libiji u korist bilo koje od dve strane. Ovako se rat otegao na deset godina i ako neko očekuje da to može bez masovnih kretanja stanovništva mnogo je naivan.
Da.

Soroš je rekao da je Putin namerno to uradio jer talas izbeglica ugrožava njegovog rivala EU.

Međutim moja teorija je da je Putin glup za takvo planiranje, nego ga je to Prosralo.
 
Samo nastavite da slavite pobedu Asada i Rusije u Idlibu, to znači još više izbeglica odatle u Tursku pa dalje na Balkan i ka EU. Mislim da je vreme da počnemo navijati za Turad da nagrne ka Idlibu i uspostavi zonu za gomilu izbeglica. U suprotnom kreće najveći talas izbeglica i migranata ikada jer Erdogan tvrdi da mu preplaviše Tursku a on ne može sve da narani. :mrgreen:
Mislim da je pametnije da Rusi sprže deo Turske i da tamo za par godina naselimo te jadnike na čistu, nedirnutu zemlju, gde bi oni napravili odmah nekoliko hiljada džamija, koje će ovako napraviti u Srbiji.
 
Zaista uzivam kada vidim kako se na tom zapadu zalecu kamionima na njihove bazare ili kada idu i bodu uliicama uzvikujuci "alahu akbar". Eto njima te tolerancije koju su propovedali nama, divljim balkancima.
Da ali, te vaše priče da je Sloba napao okolne zemlje jer je tražio Ajmana Zavahirija, nisu tačne.

Naime on je ratovao i sa Hrvatima, koji nisu ni muslimani.
 
Da ali, te vaše priče da je Sloba napao okolne zemlje jer je tražio Ajmana Zavahirija, nisu tačne.

Naime on je ratovao i sa Hrvatima, koji nisu ni muslimani.

Ti i da se trudis u tom trolovanju, jednostavno ne ide ti da sastavis jednu smislenu misao, jednu poruku koju normalan covek moze da razume. Gospodi pomiluj, sta se nalazi u toj tvojoj lobanji.
 

Back
Top