Rampelstilski
Početnik
- Poruka
- 13
Da li je moguce da sa nekog sajta gde mogu da se salju besplatno sms poruke,odgovor nam stigne na komp,a ne na mobilni?Znaci saljemo sa kompa i stize nam na komp?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa cekaj...фигхтер:а зашто је онда бог измислио e-mail?![]()
Ako mislis da ti odgovori tako sto ce da ti posalje sms na tvoju mail adresu, to je moguceRampelstilski:...фигхтер:а зашто је онда бог измислио e-mail?![]()
Znaci moguce je da ja nekom posaljem sa kompa poruku i da on meni posle odgovori na moj mail...
Rampelstilski:Da li je moguce da sa nekog sajta gde mogu da se salju besplatno sms poruke,odgovor nam stigne na komp,a ne na mobilni?Znaci saljemo sa kompa i stize nam na komp?
Kenny:Ako mislis da ti odgovori tako sto ce da ti posalje sms na tvoju mail adresu, to je moguceRampelstilski:...фигхтер:а зашто је онда бог измислио e-mail?![]()
Znaci moguce je da ja nekom posaljem sa kompa poruku i da on meni posle odgovori na moj mail...
Kenny:Info sa mobt€l-ovog sajta:
SMS2MAIL
Ova usluga može se koristiti tako što se na broj 9880 (bez 063) šalje SMS poruka sledeće forme: e-mail adresa na koju se šalje, predmet odn. subject poruke u zagradi i tekst poruke. Na primer: pera@mobtel.co.yu(vazno)tekst poruke.
Poruka može sadržati najviše 160 karaktera. Da bi imao više prostora za tekst poruke, korisnik može da izostavi predmet (subject), pa onda poruka ima sledeću formu:
e-mail adresa na koju se šalje poruka, razmak i tekst poruke. Na primer: pera@mobtel.co.yu tekst poruke.
Umesto znaka @ može se koristiti zvezdica *.
Korisnik može jednu poruku poslati istovremeno na više e-mail adresa koje će pisati jednu za drugom, razdvojene zarezom ali bez razmaka.
Usluga SMS2mail, odnosno slanje e-maila sa mobilnog telefona naplaćuje se kao slanje obične SMS poruke, prema tarifnom paketu korisnika i uračunava se u besplatne SMS poruke obahvaćene MobiPro i MobiMax tarifnim paketima.
Hvala tiKenny:Info sa mobt€l-ovog sajta:
SMS2MAIL
Ova usluga može se koristiti tako što se na broj 9880 (bez 063) šalje SMS poruka sledeće forme: e-mail adresa na koju se šalje, predmet odn. subject poruke u zagradi i tekst poruke. Na primer: pera@mobtel.co.yu(vazno)tekst poruke.
Poruka može sadržati najviše 160 karaktera. Da bi imao više prostora za tekst poruke, korisnik može da izostavi predmet (subject), pa onda poruka ima sledeću formu:
e-mail adresa na koju se šalje poruka, razmak i tekst poruke. Na primer: pera@mobtel.co.yu tekst poruke.
Umesto znaka @ može se koristiti zvezdica *.
Korisnik može jednu poruku poslati istovremeno na više e-mail adresa koje će pisati jednu za drugom, razdvojene zarezom ali bez razmaka.
Usluga SMS2mail, odnosno slanje e-maila sa mobilnog telefona naplaćuje se kao slanje obične SMS poruke, prema tarifnom paketu korisnika i uračunava se u besplatne SMS poruke obahvaćene MobiPro i MobiMax tarifnim paketima.