POSKUPLJUJE STRUJA U NAREDNE DVE DO TRI GODINEZA 80%!!!

Тихи

Starosedelac
Poruka
177.868
"Struja mora da poskupi 80 odsto"
Izvor: Politika

Beograd -- Generalni direktor Elektroprivrede Srbije (EPS) Dragomir Marković kaže da struja u naredne dve do tri godine mora znatno da poskupi, i do 80 odsto.

13005540894fdd149677e0f698046792_orig.jpg

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=06&dd=17&nav_id=619108

Mislim da je 80% suvise mali procenat i da to treba zaokruziti na 1000% radi lakseg racunanja.

Poslednja izmena:
A to je zbog MMF-a
a kad poskupi struja onda poskupi i sve ostalo...

Medjutim povećanje cena troškova života ne povećava zaradu,
Sad kao kriv diša iz distribucije a zapravo je domino efekat
nasmejanih lica iz DS-a, DSS-a, SNS-a, SPS-a i hedonističkih MMF pozajmica

Naravno, struja može da poskupi jer svi znamo pošto košta kretanje elektrona na planetarnom nivou,
medjutim, ko kaže da moramo da platimo?

NEK ISKLJUČE CELU SRBIJU AKO SMEJU!

Poslednja izmena:
Prikacite se na banderu direktno.

ja to radim godinama.

dosta više blajbi, basta!!!

pre nepunih mesec dana u mom gradu su stradali otac i sin (otac poginuo, sin teško povređen) pokušavajući da premoste to sa strujom i priključe direktno na banderu:(

ako je jedini način da čovek u ovoj državi preživi kršeći zakon i dovodeći sebe u opasnost, onda iebo više i državu i sve nas skupa

a i tebe koji pišeš takve gluposti:evil:

dosta više blajbi, basta!!!

pre nepunih mesec dana u mom gradu su stradali otac i sin (otac poginuo, sin teško povređen) pokušavajući da premoste to sa strujom i priključe direktno na banderu:(

ako je jedini način da čovek u ovoj državi preživi kršeći zakon i dovodeći sebe u opasnost, onda iebo više i državu i sve nas skupa

a i tebe koji pišeš takve gluposti:evil:

Pa kada sami to radite a niste strucni!

Ja PLATIM neku crkavicu ONOME STO OCITAVA STRUJU, pa me on prikaci na banderu!

Strucnost se placa, zasto ja sa tim da se bakcem.

Nemojte biti cicije!

PS. Boli me guza za drzavu...kao i nju za mene...

A to je zbog MMF-a

Naravno, struja može da poskupi jer svi znamo pošto košta kretanje elektrona na planetarnom nivou,

Marsale, aj ne lupaj gluposti, majke ti...

Isto tako, da sve SRS dodje na vlast pesma će biti ista tako da je ovo jeftina propaganda dok narod ne popizdi

Bedan izgovor za to sto su nas DS i SPS ponovo napravile budalama, fazonima tipa "toma diploma" i sl. Priznajmo jednom sebi da smo glupa stoka i da smo potpuno zasluzili sve sto nam se dogadja.

a već pola populacije nije htelo da izadje na izbore...

Ufff, to sad kao nesto znaci... dici ce se kuka i motika, mozes misliti... mnogo smo opasni kad cutimo

Nije problem u javnom sektoru koliko u banditskoj otimačini državnog dobra pod devizom "tranzicija"
Koliko se sećam za razne gluposti je bilo referenduma ali narod niko nije pitao oko tranzicije

A jel? Kako to? Toliko izbora do sada zakljucno sa poslednjim i narod je opet glasao za iste te koji su ga i doveli dotle.

Poslednja izmena:
Marsale, aj ne lupaj gluposti, majke ti...

Bedan izgovor za to sto su nas DS i SPS ponovo napravile budalama, fazonima tipa "toma diploma" i sl. Priznajmo jednom sebi da smo glupa stoka i da smo potpuno zasluzili sve sto nam se dogadja.

Ufff, to sad kao nesto znaci... dici ce se kuka i motika, mozes misliti... mnogo smo opasni kad cutimo

A jel? Kako to? Toliko izbora do sada zakljucno sa poslednjim i narod je opet glasao za iste te koji su ga i doveli dotle.

1) Nacionalne probleme i dalje gledaš kroz fudblsku utakmicu izmedju stranaka umesto da gledaš nacionalne
Nema veze ako moji kradu jer a) kradu i drugi b) mi smo manje od drugih

2) Starija generacija ne može da edukuje mladju oko štrajkova jer su živeli u socijalizmu i država je brinula o narodu

3) To je pamtni deo populacije koji nije želeo da da legitimitet istim figuristima od 20 godina
a koji ne gladuju i kojima nikad nije kasnila plata čak ih ni štrajk lekara nije pogadjao zbog lečenja u inostranstvu

blajbi nije resenje da svi gradjani srbije kradu struju, vec je resenje da se suzbije korupcija tadicevog rezima u EPS-u, zatim da se sprovede reforma javnog sektora i otpusti 3/4 suvisnih tamo i tako smanje rashodi budzeta.

čekaj bre... kakva ti je to propaganda?
Tadić predsednik - tadićev režim
Nikolić iz SNS predsednik - tadićev režim?
Alo dečko???

ovakav momenat povezuješ sa Tadićem?
Sloba i Šešelj se nisu zajmili? Bile sankcije?
A ko im slao pare za penzije pred izbore?

Alo dečko???

srbija je parlamentarna demokratija sto znaci da ovde 90% vlasti drzi onaj ko ima vecinu u parlamentu i ministarskih mesta u vladi jer se odluke u vladi donose glasanjem ministara , a ne tako sto premijer i predsednik nesto odluce.

samim tim sve dok boris tadic i DS imaju vecinu ministara u vladi , ova vlast ce biti "TADICEV REZIM"

1) Nacionalne probleme i dalje gledaš kroz fudblsku utakmicu izmedju stranaka umesto da gledaš nacionalne
Nema veze ako moji kradu jer a) kradu i drugi b) mi smo manje od drugih

2) Starija generacija ne može da edukuje mladju oko štrajkova jer su živeli u socijalizmu i država je brinula o narodu

3) To je pamtni deo populacije koji nije želeo da da legitimitet istim figuristima od 20 godina
a koji ne gladuju i kojima nikad nije kasnila plata čak ih ni štrajk lekara nije pogadjao zbog lečenja u inostranstvu

Kakvi nacionalni problemi i nacionalni interesi... Nacija je izabrala da je vodi isti onaj ko ju je vodio i do sada. Znaci da je zadovoljna. Kraj price. I kakva crna edukacija oko strajkova? Ako ti je lose, izadji i protestuj, buni se... Ali, neee... Srbi su navikli da rostiljaju i brckaju se na Adi jer nemaju elementarnog samopostovanja i dostojanstva, a kad su mogli da rese na izborima, ipak im je bilo mrsko da glasaju za Tomu diplomu. Pa ko im onda ebe mater. Sad kad ne budu imali za hleb neka i dalje pricaju viceve o Tomi diplomi.

Za ovo poslednje - to su oni tipovi koji kad brod tone, oni se popnu sirotinji na glavu jer misle da ce bolje da prodju ako potonu poslednji.

srbija je parlamentarna demokratija sto znaci da ovde 90% vlasti drzi onaj ko ima vecinu u parlamentu i ministarskih mesta u vladi jer se odluke u vladi donose glasanjem ministara , a ne tako sto premijer i predsednik nesto odluce.

samim tim sve dok boris tadic i DS imaju vecinu ministara u vladi , ova vlast ce biti "TADICEV REZIM"

Naravno, ali otkud tebi kao pripadniku stranke koju narod nije hteo da glasa, moralno pravo da prozivaš?
Ti nisi od tog naroda, i tebe znači to ne pogadja...
Hvala na brizi

Bolje gledaj kako da ojačaš svoju stranku nego da rušiš Tadića iz pakosti. Neko mora da vodi državu.
A sad ako smenimo Tadića a vas narod neće - pa koga ćemo onda?

Znači jeftina ti tema jer da je i SRS na vlasti opet bi ostao MMF dug a znamo da SRS svojevremeno samo što vodokotlić nije oporezovao narodu i povlačenje vode

Da si recimo dao nacionalni savet - da niko ne plati pa nek isključe sistem ako smeju još bih i razumeo

Poslednja izmena:
Alo dečko???

Glupo mi je sto moram da branim Nikolica, ali optuzivati njega za ovu situaciju je najobicnije prebacivanje sopstvene odgovornosti na drugoga.

Glupo mi je sto moram da branim Nikolica, ali optuzivati njega za ovu situaciju je najobicnije prebacivanje sopstvene odgovornosti na drugoga.

Da, SNS je levitirao u vazduhu i živeo od istog
Kriva je svaka stranka koja je prihvatala skupštinsku platu od MMF pozajmica

Ako ne za ovu situaciju, onda mogu da ga optužim da me je slagao da će smeni Tijanića prvo veče
i da će mi olakšati život ukidanjem TV pretplate jer to je ipak koji lebac više a više mi znači od Tijanića

Ajd sad gukni :D

Naravno, ali otkud tebi kao pripadniku stranke koju narod nije hteo da glasa, moralno pravo da prozivaš?
Ti nisi od tog naroda, i tebe znači to ne pogadja...
Hvala na brizi

Bolje gledaj kako da ojačaš svoju stranku nego da rušiš Tadića iz pakosti. Neko mora da vodi državu.
A sad ako smenimo Tadić a vas narod neće - pa koga ćemo onda?

Znači jeftina ti tema jer da je i SRS na vlasti opet bi osato MMF dug a znamo da SRS svojevremeno samo što vodokotlić nije oporezovao narodu i povlačenje vode

Da si recimo dao nacionalni savet - da niko ne plati pa nek isključe sistem ako smeju još bih i razumeo

da je SRS na vlasti mislim da bi se sprovela reforma javnog sektora.

ovako nista.

A to je zbog MMF-a

Povecanje cena struje je zbog toga sto MMFu mora da se vracaju kamatice i anuitetcici, malecni (3 mejearde samo ove godine). Bice, desice se, Srbi MORA da rade, i grade, a ne da cekaju novog TITOa koji ce biti izabran na nekim sledecim izborima. Kako ste samo ustreptali ko ce biti izabran 6 maja, i kakva obecanja su ti isti dali (1000 ojra besplatne deonice, 1000 ojra prosecna platica i ostala nerealna obecanja, ludom radovanja)...

Rad, rad, rad, i samo rad, krvav rad za 300 ojra mesecno, tako dve decenije, pa ce u Srbiji poceti boljitak, osetice se pomak sa mrtve tacke. :D

A to da neces da placas struju, to ce biti malo morgen, jer ce ti je iseci, pa se onda snalazi. Mogu da zamislim da ce u Srbiji ljudi PRE ziveti u pecinama nego raditi 12 sati dnevno za 300 ojra. :udriglavu:

_nobody_

Da, SNS je levitirao u vazduhu i živeo od istog
Kriva je svaka stranka koja je prihvatala skupštinsku platu od MMF pozajmica

Ako ne za ovu situaciju, onda mogu da ga optužim da me je slagao da će smeni Tijanića prvo veče
i da će mi olakšati život ukidanjem TV pretplate jer to je ipak koji lebac više a više mi znači od Tijanića

Ajd sad gukni :D

Eve, cu guknem :D

Ma najbolje da su se svi casni poslanici odrekli svoje plate i privilegija i poklonili ih sirotinji. A onda i svi tajkuni da slede njihov primer, pa i kompletna drzavna administracija i svi koji primaju plate iz budzeta od istih tih MMF pozajmica. Svi su oni krivi i potpuno isti kao i oni koji su zamesali celu tu situaciju i napravili drzavu koja je zavisna od MMF-a. Sve je to isto...

Mislis da predsednik republike ima ovlascenja da smenjuje direktora RTS-a i da ukida pretplatu? Bice ipak da si nesto tu pogresno razumeo.

Back