Pobogu ljudi, prestanite da pisete, samo hrabro, ne brini se nece ti se smejati, nece te cudno gledati itd.......
PA nije ona malo dete pa se plasi cika zube pa sad je mi tu bodrimo.....
UOPSTE NEMA RAZLOGA DA SE DEVOJKA/ZENA BODRI I DA JOJ SE PRICA , NIJE TO NISTA NEMA STIDA I SL, TAKO SE SAMO INDIREKTNO I PODSVESNO NJOJ SUGERISE DA JE IPAK TO NESTO GROZNO CEGA SE COVEK TREBA STIDETI AL KAD PRIGUSTI NIJE BITNO, TADA NIJE STID.....
I ZDRAVI NORMALNI LJUDI IDU KOD PSIHOLOGA.....
AH GDE MI JE BIO PSIHOLOG/PSIHOTERAPEUT DA MI POMOGNE U KONFLIKTU AMBIVALENTNOSTI KADA SAM KUPOVAO AUTO!!!!!!!!!!!!!
JA PRVI KAZEM, KADA BIH IMAO MILION EVRA, NON STOP BI TRCAO KOD PSIHOTERAPEUTA ILI PSIHOLOGA, I STOMATOLOGA DA MI SVE ZUBE LEPO ISPOPRAVLJA I DA IH REDOVNO BELIM....
OTICI KOD PSIHOLOGA/PSIHOTERAPEUTA JE NAJOBICNIJA STVAR KAO KADA TREBA DA ODEMO DA KUPIMO DORUCAK DA DORUCKUJEMO.....TO STO VECINA PRESKACE DORUCAK NE ZNACI DA JE TO NESTO LOSE I DA NE TREBA DORUCKOVATI.....
Kada ljudi budu shvatili smisao ovoga sto sam napisao tada ce se i promeniti javno mnjenje u vezi psihologa/psihoterapeuta i onda ce to postati OK, a ubrzo potom ce postati i pomodarno, cool, pa ce mnogi trckarati i bez razoga jer je to trendi i fensi ("nazovi elita" srpska koja se bavi javnim poslovima koja je uvek puna para i kopira americki standard) pa ako se setimo da je Jelena Karleusa ili Seka, Mica, Gica kupila malo svinjce jer to radi i Rijana, ova, ona onda mozemo ocekivati i natpise po novinama da Jelena Karleusa baca 5000e mesecno za posete prihoterapeutu jer je u krizi jer joj je napukao nokat domalog prsta i kada se to objavi u Skandalu, Svetu i slicnom naucno-obrazovnom stivu iz koga se obrazuje 95% Srbije onda mozemo ocekivati i navalicu klinkica tatinih cera koje pune hodnike i cekaonice nekog psihoterapeuta/psihooga sa renomeom.....
bRu zli....