ko veruje u to da nije nameshteno polufinale kupa SiCG?
a taman sam se ponadao da cu da gledam Radnichki u Kupu UEFA,

a taman sam se ponadao da cu da gledam Radnichki u Kupu UEFA,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu kugle nego kinder jajaPLESsitnihDEMONA:. Izvlace ljudi kugle
Da znas da jeste!PLESsitnihDEMONA:Ma kod nas je sve smesno.
tab503:Nisu kugle nego kinder jaja)))
Cokladu su verovatno pojeli.
zato su svi tamo debeli i nasmejani
Za svako kolo nova tura kinder jaja
Ihh posao iz snova![]()
bejbica:Nish se ti ne brini honey;-)
Ima bejbica veca mooda od nekih kuronja ovde:-)
To sam i ja cula.Kako god okrenes posteno nije GARANT!tab503:sad sam se setio price od pre par godina kako se "muva" pri zrebanju. Prica je bila valjda zaevropsko ili svetsko prvenstvo u fudbalu.
Ohlade se kugle u kojima se nalaze timovi koji treba da su u istoj grupi i tako kad muljas kad osetis hladno ti to izvuci![]()
PLESsitnihDEMONA:Bejbice sta ti mislis,jer namesten zreb za polufinale Kupa SCG?
C.Zvezda-Radnicki Nish
OFK Beograd- Kolubara ...a izvacili su parove iz kinder jaja.![]()
![]()
Pa da! To je stara fora. Sad kao ni to ne pali,jer se kugle shatro drze u nekim posebnim kutijama...ma imas gomilu kombinacija...mozes i da stavis da oni koji ti se ne svidjaju budu u vrlo blago rapavim kuglama ili da ima neku ogrebotinu koju mozes da napipas...bilo sta...tab503:sad sam se setio price od pre par godina kako se "muva" pri zrebanju. Prica je bila valjda zaevropsko ili svetsko prvenstvo u fudbalu.
Ohlade se kugle u kojima se nalaze timovi koji treba da su u istoj grupi i tako kad muljas kad osetis hladno ti to izvuci![]()
Za ovo te vodim na pivo i posle plesovog odgovora mozete da zatvorite temu.Sve je rekao!:-)PLESsitnihDEMONA:To bre treba da se radi mashinski,sa bubnjem kao i loto! Samo gospodi iz FIFA i UEFA to ne odgovara jer onda ne mogu da namestaju. Kao sto nece da postave kamere za ofsajd,za sumnjive golove...itd.