Wolfbrother
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koji je tvoj?Truman:Registrovao sam se jedva cekam da dobijem tim.Koji je tvoj username i tim?

TrumanBRajko:Koji je tvoj?Truman:Registrovao sam se jedva cekam da dobijem tim.Koji je tvoj username i tim?
Rajko:Ako nekom treba savet slobodno mi javite ja sam prvi u svojo 4.ligi
kako ti se zove timRajko:Ako nekom treba savet slobodno mi javite ja sam prvi u svojo 4.ligi
Truman:Rajko:Ako nekom treba savet slobodno mi javite ja sam prvi u svojo 4.ligi
Ne kapiram.Kada sam preuzimao tim moj prethodnik ga je ostavio drugog na tabeli.Kada sam ja dosao izgubio sam u seriji 3-4 utakmice.Onda sam uporedio TSI mojih igraca i igraca konkurentskih timova i skapirao da protivnici imaju mnogo bolje igrace.E sad-ili sam ja glup i neiskusan,ili je ovaj sto je ostavio tim bio pravi mag.
Ja RajkonenDAMBLDOR:kako ti se zove timRajko:Ako nekom treba savet slobodno mi javite ja sam prvi u svojo 4.ligi

Rajko:Truman:Rajko:Ti si čudom u četvrtoj ligi.Nekih 99% početnika dobije tim u četvrtoj.Tako da imaš sreće.Moraš biti veoma dobar početnik da bi pobedio četvrtoligaša.Ako te interesuje četvrta liga je najjača na svetu švedska koliko ja znam.Drugo najbolji igrač u hattricku je od četvrtoligaša nažalost opet švedskog,a to znači da jedino uz mnogo saveta možeš da ostaneš u toj ligi.
Ceka,ne kapiram postPrvo ja sam cudom u 4. ligi a 99posto pocetnika dobija u 4.Kako to?I kako ja to imam srece ako je 4. najteza?I ja sam mislio da je prva liga najjaca.Sta bi mi ti savetovao da uradim?
Interesuje me cisto onako koji je najbolji igrac na hattricku.Koji mu je TSI?
Truman:Rajko:Ako nekom treba savet slobodno mi javite ja sam prvi u svojo 4.ligi
Ne kapiram.Kada sam preuzimao tim moj prethodnik ga je ostavio drugog na tabeli.Kada sam ja dosao izgubio sam u seriji 3-4 utakmice.Onda sam uporedio TSI mojih igraca i igraca konkurentskih timova i skapirao da protivnici imaju mnogo bolje igrace.E sad-ili sam ja glup i neiskusan,ili je ovaj sto je ostavio tim bio pravi mag.
Truman:Rajko:Zbunio sam se u petoj 99%Truman:Rajko:Ti si čudom u četvrtoj ligi.Nekih 99% početnika dobije tim u četvrtoj.Tako da imaš sreće.Moraš biti veoma dobar početnik da bi pobedio četvrtoligaša.Ako te interesuje četvrta liga je najjača na svetu švedska koliko ja znam.Drugo najbolji igrač u hattricku je od četvrtoligaša nažalost opet švedskog,a to znači da jedino uz mnogo saveta možeš da ostaneš u toj ligi.
Ceka,ne kapiram postPrvo ja sam cudom u 4. ligi a 99posto pocetnika dobija u 4.Kako to?I kako ja to imam srece ako je 4. najteza?I ja sam mislio da je prva liga najjaca.Sta bi mi ti savetovao da uradim?
Interesuje me cisto onako koji je najbolji igrac na hattricku.Koji mu je TSI?