Posetite svi

Svaka cast,ovo je nesto najbolje sto sam vidio na internetu.Trenutno sam prvi u svojoj V.41. ligi,klub Precnik.I nacam se da cu za osam nedjelja uci u IV. ligu.A koja ste vi liga,mozda mozemo da ugovaramo prijateljske utakmice. :)

Rajko:
Ako nekom treba savet slobodno mi javite ja sam prvi u svojo 4.ligi

Ne kapiram.Kada sam preuzimao tim moj prethodnik ga je ostavio drugog na tabeli.Kada sam ja dosao izgubio sam u seriji 3-4 utakmice.Onda sam uporedio TSI mojih igraca i igraca konkurentskih timova i skapirao da protivnici imaju mnogo bolje igrace.E sad-ili sam ja glup i neiskusan,ili je ovaj sto je ostavio tim bio pravi mag.

Truman:
Rajko:

Ne kapiram.Kada sam preuzimao tim moj prethodnik ga je ostavio drugog na tabeli.Kada sam ja dosao izgubio sam u seriji 3-4 utakmice.Onda sam uporedio TSI mojih igraca i igraca konkurentskih timova i skapirao da protivnici imaju mnogo bolje igrace.E sad-ili sam ja glup i neiskusan,ili je ovaj sto je ostavio tim bio pravi mag.

Ti si čudom u četvrtoj ligi.Nekih 99% početnika dobije tim u četvrtoj.Tako da imaš sreće.Moraš biti veoma dobar početnik da bi pobedio četvrtoligaša.Ako te interesuje četvrta liga je najjača na svetu švedska koliko ja znam.Drugo najbolji igrač u hattricku je od četvrtoligaša nažalost opet švedskog,a to znači da jedino uz mnogo saveta možeš da ostaneš u toj ligi.

Rajko:
Truman:
Rajko:
Ti si čudom u četvrtoj ligi.Nekih 99% početnika dobije tim u četvrtoj.Tako da imaš sreće.Moraš biti veoma dobar početnik da bi pobedio četvrtoligaša.Ako te interesuje četvrta liga je najjača na svetu švedska koliko ja znam.Drugo najbolji igrač u hattricku je od četvrtoligaša nažalost opet švedskog,a to znači da jedino uz mnogo saveta možeš da ostaneš u toj ligi.

Ceka,ne kapiram postPrvo ja sam cudom u 4. ligi a 99posto pocetnika dobija u 4.Kako to?I kako ja to imam srece ako je 4. najteza?I ja sam mislio da je prva liga najjaca.Sta bi mi ti savetovao da uradim?
Interesuje me cisto onako koji je najbolji igrac na hattricku.Koji mu je TSI?

sigurno je htio da kaze da 99%pocetnika dobije tim u petoj ligi tj. da 1%dobije tim u cetvrtoj a meni je danas stigla ova poruka od hattricka

Game Masteri su pregledali vašu prijavu za tim FK MORACA u Hattricku na www.hattrick.org. Nažalost vaša prijava nije bila zadovoljavajuća (nedovršena i/ili nepotpuna). Slobodno se možete prijaviti ponovno. Česti razlozi za odbijanje prijava na Hattricku su (ovo mogu ali ne moraju biti razlozi odbijanja vaše prijave):

Nepotpuni ili netočni osobni podatci: Obavezni ste upisati točne podatke o sebi. Te informacije nisu i neće biti podijeljene nikome ili koristiti se za spam ili druge potrebe ali su nama potrebne da bi provjerili autentičnost vaše prijave. Neki ljudi će smatrati ovo narušavanjem privatnosti što mi poštujemo ali morate uzeti u obzir da ako mi ne možemo provjeriti autentičnost podataka moramo odbiti vašu prijavu. Mi ne želimo da se na Hattricku vara.

Uvredljiva imena: Vaša je obaveza da koristite nenapadna imena za sebe i klub. Hattrick je mjesto gdje se susreću mladi i stari iz cijeloga svijeta stoga su rasistička i diskriminirajuća imena strogo zabranjena.

Žao nam je što nismo bili u mogućnosti odobriti vašu prijavu, te vas molimo da se prijavite ponovno. Nadamo se da ćemo vas vidjeti u Hattrick svijetu uskoro!

Poslali ste u prijavi

Ime: marko
Prezime: jankovic
Alias/ime korisnika: MOTORI
Ime tima: FK MORACA
Vaša adresa: nemanjin bulevar; 8100 podgorica
:shock: :shock: da li ovo znaci da mora ponovo? :x
inace nisam stavio pravo ime prezime i ulicu ali kako ce oni to da znaju :shock: :shock: :shock:

E brate upravu si i meni je to danas stiglo. A znas u cemu je problem sigurno si pored imena stavio i neki nedimak kao ja ili si ih mozda slagao za broj telefona. Ja sam ponovo napisao valjada ce ovaj put hteti

Truman:
Rajko:

Nisam siguran ne secam se bas ali mislim da ti preuzimas poziciju u kojoj se nalazio taj tim ali ne i igrace.Dobijas neke svoje nove srednje zalosne igrace i trenera i mucis se.

Truman:
Rajko:
Truman:
Rajko:

Ceka,ne kapiram postPrvo ja sam cudom u 4. ligi a 99posto pocetnika dobija u 4.Kako to?I kako ja to imam srece ako je 4. najteza?I ja sam mislio da je prva liga najjaca.Sta bi mi ti savetovao da uradim?
Interesuje me cisto onako koji je najbolji igrac na hattricku.Koji mu je TSI?
Zbunio sam se u petoj 99%

Back