Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha..ma pauze imaju.U grupicama su.Izgleda da nije toliko zauzeta Poslom tamo, koliko društvenim žitijem
evo vidis sta ja pisem.Radila s jednom..kaze bilo je suza.Toliki napadi.Na sreću radim od kuće tako da ne moram da podnosim kolege. Iskreno, ne bih mogao da trpim većinu ljudi.
ma novi su..ona oko 35..oni u dvadesetim.Neki je zovu baba.Ta tvoja drugarica imala bi jos svasta od toga da nam ponesto kazei zbog cega je to tako
....,ali nece.....
Znaci opasna kombinacija.....hmmma novi su..ona oko 35..oni u dvadesetim.Neki je zovu baba.
eto..rekoh ti sta je bilo.Znaci opasna kombinacija.....hmmbice tu svasta.....ali toga svuda ima......
Zato ja ne radim u kolektivu,umesto dodjes predano odradis posao mora da se boris s idiotima i radis deo posla uvlakaca u dupe sefuPozz..sad pricam sa drugaricom i zali se na radne kolege.Koliko dvolicnosti i neizdrzljivo je sve.Kaze plakala bi ponekada koliko stres zadaju.Jeli i vi zivite nesto ovako?
evo sta ti pricam.Znala je plakati od muke i napada na nju.Zato ja ne radim u kolektivu,umesto dodjes predano odradis posao mora da se boris s idiotima i radis deo posla uvlakaca u dupe sefu
Jel ti to ozbiljno....mislim zbog te starosti....ja bih rekao nesto drugo....evo sta ti pricam.Znala je plakati od muke i napada na nju.
I meni rad od kuće postaje "hit"!Za sada mi je neostvarena želja.Na sreću radim od kuće tako da ne moram da podnosim kolege. Iskreno, ne bih mogao da trpim većinu ljudi.
Pozz..sad pricam sa drugaricom i zali se na radne kolege.Koliko dvolicnosti i neizdrzljivo je sve.Kaze plakala bi ponekada koliko stres zadaju.Jeli i vi zivite nesto ovako?
tako i ona prica.Jedno vreme sam radila sa koleginicama.
Zaista ume da bude stresno.
Bilo je i suza kod mene, jednom sam skoro udarila jednu na sastanku, bilo je i smeha.
U kolektivu uvek ima svačega.
Ogovaranja, komentarisanja, svađanja.
Nekad se skloniš, nekad odgovoriš.
Sad mi super na svim objektima sam sama.
Odradim svoje i idem kući.
Slican slicnog privlaci ili tako nekako...Pozz..sad pricam sa drugaricom i zali se na radne kolege.Koliko dvolicnosti i neizdrzljivo je sve.Kaze plakala bi ponekada koliko stres zadaju.Jeli i vi zivite nesto ovako?