Posao za tinejdzere....?

Код нас је у граду изграђен сад, с опроштењем, јавни клозет.
И ја бих хтела да радим на летњем распусту као баба-сера.
Да л' пуштају тинејџере на таква радна места?

uglavnom radim....uvek ima nekog poslica....recimo popodnevna smena u skoli mi je idealna za to....iam odredjen deo dana kad sljakam, idem u skolu i izlazim....uglavnom mi je ok organizovan dan....a uglavnom delim letke, to mi je bar zaebancija i imam za dzeparac....sa bratom takodje radim opravljam kompove....

Jel isao neko u Crnu Goru da radi sezonski na primorju ? Ima li kakvih iskustava ??

Imas u Zeti posao, doduse moras proci obuku 7 dana ali plata je 250 , radi se od 7-14h i samaras paradajz dok ne pocrveni :)

I imas na primorje super posao, radi se svaki dan,nije tesko,plata je 500e , ne treba ni da gradis ni da rusis ,samo da sjedis i *urac pusis :D

LJudi ja preprodajem trenerke , ono nike i ti fazoni. Suskavci , duksevi, majice sve nadjem na netu za jeftine da ljudi prodaju(uglavnom roba iz turske) pa prodajem preko facebooka , 1000 dinara uzimam na bilo koju stvar, samo posaljem jedan mail i iscimam se do grada da predam i eto zarade. :)

jedan moj ortak je otisao u omladinsku zadrugu proslog leta- slagao za godine i ovi mu dali da deli nekie letke ... decko bacio pola pola podelio i dobio oko 800 kinti :per: .. to cu bre i ja... bas me gabri al' ne znam de je ta omladinska zadruga... jel moze neko da pomogne...

MOLIM VASSS?? :heart:

Back