Kaca 965
Zainteresovan član
- Poruka
- 481
Koliko imas godina i kolka je kinta u igraonici...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko imas godina i kolka je kinta u igraonici...
xmm.. a koji je tvoj konkretan posao u igraonici naplacujes, cistis... moze mnogo toga da se radi

moze da se radi samo to sto si sama navela![]()
Paa mozes i da radis u administrativnim poslovima u igraonici npr. obracunavas nesto mozda da odrzavas kompove instaliras neke stvarcice i tako... nije bas da samo naplacujes i cistis..

Nisam nikad radila, a dobila sam ponudu od drugarice za ovo ljeto, neki bar na bazenu... Njen djed drži bazen (i taj kafić), a poprilično je gužva kad dođu vreli dani.. E, sad, ne znam da li bi moji uopšte dali da radiim
Šta b' mi vi rekli ? Inače da, imam možda malo godina za to15 (skoro)
![]()

2500-3000din za jednu noc ^_^ .. Ne oduzima previse vremena, radite najcesce petkom i subotom. Jedini problem je sto kad ostali izlaze,zezaju se,piju,provode se, vi morate raditi

Jao kako smarate vise sa tim poslovima, te ima te nema...serete bre svi k'o foke, svaka budala moze naci posao ako ga nije sramota da radi bilo sta, i uvek se mogu zaraditi pare ako nisi lenjivac...diploma vam samo daje sansu da radite manje prljav posao, veza isto tako...
'ebote, svaki cetvrti post o tome kako posla nema nigde i bez diplome necete moci disati...

šta držiš?Ja sam poceo da drzim privatne casove i u stanju sam da namlatim dobre pare za mesec dana kada bih imao toliko slobodnog vremena . Ovako , uzmem jedno 100 jura za mesec dana ....
aha, mozes naci posao da se ubijes od rada za pare koje ti ne bi pokrile hranu ni za nedelju dana. To nije posao...
Dok neko u Americi recimo kao teen zaradjuje 10 dolara na sat min
Zaradjujes k'o David Beckam... :hahaha;
Ne serendaj sinak, lepo kazem posao je najmanja briga ako covek ima volje...
Veruj ti meni da je mnogo bolje ovde prsnuti fizicki nego sto ces u stranoj zemlji prsnuti psihicki, znam mnogo ljudi koji rade po stranim zemljama i mnogo njih je postalo alhos zato sto nisu znali kako drugacije da se nose sa psiho problemima...dakle to vase "diploma u ruke i pravac prelep zivot u stranoj zemlji" mozete okaciti macku o rep...
A i nisu pare sve u zivotu...
Ahahahaha najjace 10 dolara po minuti...Zaradjujes k'o David Beckam... :hahaha;
Smesan si Bwaco...![]()
U najbogatijoj zemlji sveta upravo je porasla minimalna zarada za 12 odsto na 6,55 dolara na sat, a najtanji koverat prima oko dva miliona ljudi koji najčešće rade po dva-tri posla

Dobro, u pravu si, tamo ljudi primaju 10 dolara na minut...![]()
![]()
![]()