BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
Ucite skolu da ne bi morali nista da radite!!!
??? pojasni ovo keve ti

pa necesh ceo zhivot da uchish
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ucite skolu da ne bi morali nista da radite!!!

))
Zasto je ova tema tako mrtva
Ajde lencuge da vidimo, nova godina je redno bi bilo da uzmemo nesto da radimo osim sto ,,ucimo,,![]()
aaaaaaaaa, jos samo pet minutaa...

Ajde aj neki predlog, da se obezlenjim vise
Ne mogu, trebaju mi pare![]()

Moze da razgrce sneg ako hoce...
Sta, ti bi odma' da radis ?!!!! Cekaj bre, makar sneg da otopi...![]()
Aj budite ozbiljni jedared u zivotu![]()
Pa ja ti lepo kazem...zavezes lopate na prednji deo fice i razgrci sneg, za pare...
Pa ja ti lepo kazem...zavezes lopate na prednji deo fice i razgrci sneg, za pare...
![]()

A jel, ja ocu nesto normalnije ako ima?
I ko ce to da mi plati?

A jel, ja ocu nesto normalnije ako ima?
I ko ce to da mi plati?

Sta ces normalnije u sred zime...ja danas sa drugom i nekim starcom idem sa planine i poce starac da nam pokazuje na neki zatrpan potok i kaze "Momci, ovo bi bio sevap otkopati. Da mozete jednom da kazete "Ovo sam ja radio" pa da se ponosite...bla, bla" samo ce moj drug "Ima li tu para da se zaradi?"
Starac: "Ne."
Drug: "Ma batali onda to!".![]()

Ali ja hocu ozbiljan neki tinejdzerski posao, nesto sto mogu uporedo sa sq da ucim![]()

Znate kako, evo ja obeCujem da cu u toku ovog januara da se prosetam do grada da vidim da li negde traze nekog konobara lepog sarmantnog koji ce da im dovodi zemske
I onda kad im zablista poso ima da mi povecaju platu na 2560$/h Svi srecni svi zadovoljni.
Ali stvarno cu da se rosetam do grada da vidim, samo ne znam sta moji imaju da kazu na ovo![]()
Da li neko od vas radi (radio je, ima nameru) da zaradjuje neku kintu onako bzvz? Koji su poslovi koje tinejdzeri mogu da rade?
Ja sam radila u osmom osnovne kao karaoke animator za decije rodjendane....ops:
![]()
ops:
![]()
ops:
![]()
ops:
: al boli me uvo, zaradila sam 500 evrica, i kupila sebi lepu Yamahinu klavijaturicu
A vi ....?![]()
uplati ti jedan tiket, i gle'aj pos'o...
Imam za vas odlican posao, pocetna plata 500e, vikendom se ne radi. Ne treba nista da gradis a ni da rusis nego samo da sjedis i *urac mi pusis!![]()

?