Posao za tinejdzere....?

:rotf:

A jel, ja ocu nesto normalnije ako ima?
I ko ce to da mi plati?

Sta ces normalnije u sred zime...ja danas sa drugom i nekim starcom idem sa planine i poce starac da nam pokazuje na neki zatrpan potok i kaze "Momci, ovo bi bio sevap otkopati. Da mozete jednom da kazete "Ovo sam ja radio" pa da se ponosite...bla, bla" samo ce moj drug "Ima li tu para da se zaradi?"
Starac: "Ne."
Drug: "Ma batali onda to!".:lol:

Sta ces normalnije u sred zime...ja danas sa drugom i nekim starcom idem sa planine i poce starac da nam pokazuje na neki zatrpan potok i kaze "Momci, ovo bi bio sevap otkopati. Da mozete jednom da kazete "Ovo sam ja radio" pa da se ponosite...bla, bla" samo ce moj drug "Ima li tu para da se zaradi?"
Starac: "Ne."
Drug: "Ma batali onda to!".:lol:

Ali ja hocu ozbiljan neki tinejdzerski posao, nesto sto mogu uporedo sa sq da ucim :lol:

Znate kako, evo ja obeCujem da cu u toku ovog januara da se prosetam do grada da vidim da li negde traze nekog konobara lepog sarmantnog koji ce da im dovodi zemske :per:

I onda kad im zablista poso ima da mi povecaju platu na 2560$/h Svi srecni svi zadovoljni.

Ali stvarno cu da se rosetam do grada da vidim, samo ne znam sta moji imaju da kazu na ovo :think:

Znate kako, evo ja obeCujem da cu u toku ovog januara da se prosetam do grada da vidim da li negde traze nekog konobara lepog sarmantnog koji ce da im dovodi zemske :per:

I onda kad im zablista poso ima da mi povecaju platu na 2560$/h Svi srecni svi zadovoljni.

Ali stvarno cu da se rosetam do grada da vidim, samo ne znam sta moji imaju da kazu na ovo :think:

uplati ti jedan tiket, i gle'aj pos'o...

:) Da li neko od vas radi (radio je, ima nameru) da zaradjuje neku kintu onako bzvz? Koji su poslovi koje tinejdzeri mogu da rade?
Ja sam radila u osmom osnovne kao karaoke animator za decije rodjendane.... :oops: :mrgreen: :oops: :mrgreen: :oops: :mrgreen: :oops: :mrgreen: : al boli me uvo, zaradila sam 500 evrica, i kupila sebi lepu Yamahinu klavijaturicu :)
A vi ....? :D

Ja radim na zurkama sa ortacima (koje su nazalost u 99% slucajeva drum 'n' bass zurke, ili neke EMO zurke:confused:) ili radim sa caletom(sto je barem po meni zanimljivije :D)...

Ae recite kako da nadjem te kafice koji daju posao,meni samo treba za letnji raspust i moze vikendom.Razmisljao sam o casovima matematike i hemije za osnovce ali nesta nisam preduzeo.Jedno leto sam prodavao kukuruze na moru ,uzeo sam dobroh 70 Evra za 1 dan ali sam se mnogo namucio i zazao se do kraja raspusta troseci pare :D

Back