Posao za iskusne C++ programere

codemaker

Iskusan
Banovan
Poruka
6.514
Drugar koji trenutno radi u Engleskoj, zamolio me je da vidim da li mogu da se angazujem na nekom C++ projektu. Posto nemam vremena, a treba mu vise programera inace koliko sam ga razumeo, ako je neko zainteresovan, neka mi posalje na pp.

Ne radi se o radu u Engleskoj, vec bi se posao odradjivao na bazi "remote" kontakata. Covek je moj prijatelj, i ne radi se ni o kakvoj mucki, jednostavno, zeli da omoguci zaradu programerima iz Srbije.

Napominjem, u obzir dolaze samo iskusni C++ programeri, drugari koji tek uce, neka uce jos malo :) Da me ne brukate :)

Ne mogu tacno reci o kakvim se projektima radi ali to cete se vec eventualno dogovoriti i saznati ako vas prijatelj izabere kao moguce saradnike.
Posaljite kratak opis sta mozete da radite i sta ste do sada programirali a ja cu mu proslediti, pa koga odabere, ponudice mu posao.

Posto u utorak ujutro putujem u Grcku i ostajem 30 dana, javite se sto pre, poslacu mu sta stigne, pa cemo onda komunicirati iz Grcke, ali ne tako redovno jer necu imati previse vremena za internet.