Vanja145
Zainteresovan član
- Poruka
- 292
Postoji li takvo nesto?Ja sam veoma introvertna i svaki put kad treba sa nekim da komuniciram meni srce lupa brze
Na selo da dodjes u svoju proizvodnju al mora se radiPostoji li takvo nesto?Ja sam veoma introvertna i svaki put kad treba sa nekim da komuniciram meni srce lupa brze
pravac psiholog!Postoji li takvo nesto?Ja sam veoma introvertna i svaki put kad treba sa nekim da komuniciram meni srce lupa brze
Kakve veze to ima? Da li uopste shvatas sta znaci introvertna osoba a sta ekstrovertna? Ja npr. ne mogu bas sa svima, s nekm se sporazumem odmah a snekim ni za sto godina. Volim da pricam ali opet-ne "legne"mi svako. A devojka je ocito samo malo povucenija nema tu(verovatno)potrebe za psihologom...pravac psiholog!
kad se nekom poveca puls zbog prisustva druge osobe... to nije neko ko je samo zatvorena osoba! rekao bih da je problem dosta dublji!Kakve veze to ima? Da li uopste shvatas sta znaci introvertna osoba a sta ekstrovertna? Ja npr. ne mogu bas sa svima, s nekm se sporazumem odmah a snekim ni za sto godina. Volim da pricam ali opet-ne "legne"mi svako. A devojka je ocito samo malo povucenija nema tu(verovatno)potrebe za psihologom...
Баба сера🤣 даш тоалет папир, наплатиш улаз у јавни вееце и возиPostoji li takvo nesto?Ja sam veoma introvertna i svaki put kad treba sa nekim da komuniciram meni srce lupa brze
Ne znam da li si sarkastican/na , ali ako nisi , jel ovo uopste moze zensko da radi? I da li ima u SrbijiCuvar svetionika na nekom pustom grebenu, jednom u 3 meseca ti donesu snadbevanje
Nisam ja rekla da necu da radim, nego necu sa ljudima, bar ne direktnoЈао, и ја бих волео такав неки посао где се ништа не ради.
Али..сваки посао, осим посла чобанина, подразумева интеракцију са људима.
Super ,zvuci zanimljivo i dobro placeno hahahБаба сера🤣 даш тоалет папир, наплатиш улаз у јавни вееце и вози
Moj problem se i stvorio zato sto sam se izolovala iz drustva ,iz nekih drugih razloga...kad se nekom poveca puls zbog prisustva druge osobe... to nije neko ko je samo zatvorena osoba! rekao bih da je problem dosta dublji!
Koko se placaCuvar svetionika na nekom pustom grebenu, jednom u 3 meseca ti donesu snadbevanje
Naslov teme jeNe znam da li si sarkastican/na , ali ako nisi , jel ovo uopste moze zensko da radi? I da li ima u Srbiji
Aa da i to sto kazesNaslov teme je
"Posao za devojku ali sa sto manje interakcije sa ljudima"
E sad ispade i da mora da je srbija, posle ce da ispadne i da je u okolina bloka 45....
Cuvar svetionika je udaljen desetke a mozda i stotine kilometara od najblizih naselja. Koja je poenta u kojoj drzavi je??
Naslov teme je
"Posao za devojku ali sa sto manje interakcije sa ljudima"
E sad ispade i da mora da je srbija, posle ce da ispadne i da je u okolina bloka 45....
Cuvar svetionika je udaljen desetke a mozda i stotine kilometara od najblizih naselja. Koja je poenta u kojoj drzavi je??