Andrijanazivanovic
Početnik
- Poruka
- 6
Da li ima posao za devojke u Rusiji, prijateljica i ja bi htele da radimo tamo preko radne vize ali koliko god sam istrazivala najvise se traze gradjevinci, keramicari itd...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo Moskva i eventualno Sankt Petersburg. A i zavisi šta bi radila. Najbolje je da nađeš poslodavca i on ti sve završava oko radne vize.Da li ima posao za devojke u Rusiji, prijateljica i ja bi htele da radimo tamo preko radne vize ali koliko god sam istrazivala najvise se traze gradjevinci, keramicari itd...
Da li ima posao za devojke u Rusiji, prijateljica i ja bi htele da radimo tamo preko radne vize ali koliko god sam istrazivala najvise se traze gradjevinci, keramicari itd...
Znam dobro ruski jezik engleski i turski ali me vise zanimaju firme, gledala sam i po ruskim sajtovima zenske poslove ali ne bi iz druge zemljeSamo Moskva i eventualno Sankt Petersburg. A i zavisi šta bi radila. Najbolje je da nađeš poslodavca i on ti sve završava oko radne vize.
Vec sam gledala ali nema preporuka za zenske poslove, hvala u svakom slucajuMožda ti nešto bude korisno u ovoj temi:
https://forum.krstarica.com/threads/zivot-i-rad-u-rusiji-misljenja-i-iskustva.961734/
Šalji CV sve ide preko ambasade vrlo brzo ako nađeš poslodavca.Znam dobro ruski jezik engleski i turski ali me vise zanimaju firme, gledala sam i po ruskim sajtovima zenske poslove ali ne bi iz druge zemlje
I ne planiram tamo udajuTeško ćeš tamo da se udaš. Ruskinje su neverovatne. Jedino ako si mnogo lepa i zgodna, ali generalno one su mnogo lepe.
HvalaŠalji CV sve ide preko ambasade vrlo brzo ako nađeš poslodavca.
A gde planiraš ako nije tajna?I ne planiram tamo udaju
Trenutno ne razmisljam o tome jer imam 20 godina, kad bude bice i gde bude biceA gde planiraš ako nije tajna?
Ako ideš za Rusiju da radiš verovatno ćeš tamo i ostati da živiš. Tako to ide, ali život je pred tobom oa guraj.Trenutno ne razmisljam o tome jer imam 20 godina, kad bude bice i gde bude bice