Posao u prosveti po partijskoj vezi

Popularna teorija zavere prethodnih godina, ali gle cuda, skoro svi prosvetari ukljucujuci i direktore skola zestoki su anti-SNS sektasi, kao sto vidimo u praksi.
Objasnite nama neupucenima ovaj paradoks, vi koji verujete u doticnu teoriju... o cemu se tu tacno radi? :kafa:

Како сви против назадњака ако 90 посто школа ради по закону а 3/4 главна синдиката потписују споразум са Зоне пре неки дан.. :think:

Како сви против назадњака ако 90 посто школа ради по закону а 3/4 главна синдиката потписују споразум са Зоне пре неки дан.. :think:
Po zakonu je 30 minuta a u svim beogradskim gimnazijama uopste nema nastave. Kod njih izgleda iskljucivo opozicija moze da se utabori. Ajde ove sa 30 minuta i razumem, njima je motiv isti kao i djacima kad postoji prilika, bez nekog uplitanja u visoku politiku.

Poslednja izmena:
Popularna teorija zavere prethodnih godina, ali gle cuda, skoro svi prosvetari ukljucujuci i direktore skola zestoki su anti-SNS sektasi, kao sto vidimo u praksi.
Objasnite nama neupucenima ovaj paradoks, vi koji verujete u doticnu teoriju... o cemu se tu tacno radi? :kafa:
Medijske nameštaljke sa ciljem da što više ponize prosvetu. Poslednje dve godine ovde pišem da u našoj profesiji najmanje ima SNS kadra osim direktora jer ovde nema para a SNS ide tamo gde su pare .

Nisi dovoljno inteligentan da bi shvatio nivo svoje gluposti

Nisi dovoljno inteligentan da bi shvatio nivo svoje gluposti
Ma nisam dovoljno cedan da bih razmisljao uzvisenim mozgom srednjoskolca i studenta, o tome se radi.
Pre svega ne volim nešto decu, ne bih bio dobar roditelj, a i po mene bi bilo loše jer sam takav karakter da bi me maltretirala i rođena deca. Volim mir i rutinu, a dečiji životni cilj je da to narušavaju.
Sigurno cenis i prosvetu onda...

Back