Posao/Specijalizacija u Nemackoj lekari (Psihijatrija, 88214 Ravensburg)

MilanRavensburg

Početnik
Poruka
3
Pozdrav drage kolege,

ako nekoga zanima psihijatrija i želi da dođe u jednu od najboljih institucija za psihijatriju u evropi (Zfp Süd Württemberg, Ravensburg) i odmah po dobijanju aprobacije dobije specijalizaciju možda imam ponudu za vas.

Odmah da kažem ja na ovogome ne zarađujem, samo želim da se oduzim kolegama sa foruma za obilnu pomoć koju sam dobio pre 5 godina.

Šta vam treba?
1. Završen medicinski fakultet
2. Položen nemački B2 nivo, i znanje nemačkog da se normalno odvija intervju za posao.
3. Imate nameru 100% da dođete u nemačku (ovo pišem zbog poslednje rečenice dole)

To je sve, ako prođete intervju imaju dve opcije:

1. Nemate položen FSP ni aprobaciju: dobijate 2000e bruto mesečno dok to ne ispolazete. U sklopu bolnice se dobije mali stancic koji sa računima izađe oko 250-350e mesečno.

2. Imate FSP položen i/ili aprobaciju: dobijate odmah TV-Ärzte ugovor i specijalizaciju Psihijatrija i psihoterapija Univerzitet Ulm.

Moj mail je milanravensburg@yahoo.com

Molim da me kontaktiraju isključivo kolege koje ispunjavaju ona tri uslova gore, sa troje male dece i punim radnim vremenom nedeljno ne mogu na žalost odgovarati na pitanja ostalih.


Sve najbolje vam zelim
Milan
 
Poštovani Milane,

imam diplomu medicinskog fakulteta i Gete sertifikat B2 iz oktobra 2020.god., dakle FSP i aprobaciju nemam, početnik sam. FSP još nisam počela da spremam. Napisali ste bruto, koliko bi to bilo neto. I koliki je taj bolnički stan, zanima me jer imam supruga i dete?
2000 bruto bilo bi 1200 neto, ali je plata lekara mnogo, mnogo veca cak i kada su na specijalizaciji.
Idi ti regularno svojim putem, nemoj da slusas ovde ljude sta pisu jer neki pisu ovako, neki onako,
najbolje covek nauci iz svog sopstvenog iskustva.
2000 bruto nije plata ni za cistace ulica, i oni imaju vise.
 
Postovani,
odgovoricu Vam na poruku samo prvo da napisem nesto sto je od koristi za sve koji dodju do moje poruke. Prvi put u zivotu sam na nekom Forumu napisao nesto, i prosto sam zapanjen ljudima koji pisu gluposti, njihova neinformisanost je cesto kobna za planove vrednih ljudi jer ih prosto informisu pogresno i nekako pesimisticki prebojeno. Prepoznacete ih tako sto imaju po nekoliko hiljada vec pisanih gluposti. Ovaj gospodin gore 'Rayella' iam preko 70.000 napisanih poruka na ovom forumu, a ovo sto je gore napisao je stvarno netacno i potpuno nefunkcionalno za temu.

Decija psihijatrija... Nije na zalost ovde priznata ni jedna specijalizacija koja nije iz EU, tako da se krece ovde od starta, medjutim ovde je specijalizacija mnogo drugacija, vi od prvog do poslednjeg dana radite kao specijalisti uz stalne razgovore sa sefom (oberarzt). Moj najbolji prijatelj ovde je specijalista decije psihijatrije, specijalizirao je u Beogradu, ovde je dosao na pocetak.

Sve najbolje

P.S. ne znam da li je zabranjeno ali najbolje je da mi pisete na Yahoo mail - milanravensburg
 

Back
Top