Poruke za praznike

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ancika

Iskusan
Poruka
5.442
Ove godine sam se namucila misleci o tome kome kakvu porukicu da posaljem za Novu i za Bozic, pa rekoh da otvorim temu u kojoj bi se nashlo pregrsht takvih poruka, kako sledece godine i za naredne praznike ne bismo udarali glavom o zid smisljajuci kojekakve gluposti. Pa, narode, ako iko zna neku porukicu- tastaturu u ruke i navalite!!!

Evo od mene:

"Neka ti se ostvari svaki san- pomogo ti Badnji dan,
i u kuci da ti novac tece- pomoglo ti Badnje vece!
Nek se sreca sa zdravljem srodi-
MIR BOZJI- HRISTOS SE RODI!!!""

"Nek danasnji blagi dan
vama bude radostan!
Nek vam Bozic vrata zlati,
nek vas svaka sreca prati!
Andjeo srece neka vas vodi-
MIR BOZJI- HRISTOS SE RODI!!!"

"Badnjak se lozi, vatra plamti,
zdravlje, sreca neka vas prati!
Neka vam svako sutra
bude radost Badnjeg jutra
i srecan vam Bozic sutra!!!"

Bile su to poruke koje su meni stizale.

A evo neceg sto je mojih ruku delo:

Puno zdravlja,srece, ljubavi i veselja!
Nek vam se ispuni svaka zelja!
Nek vas svaki put do pobede vodi-
MIR BOZJI- HRISTOS SE RODI!!!

A za rodjendan:

Neka ti ovaj dan
bude lep i radostan!
Neka ti srecna i vesela
bude godina cela!
Nek ti se ostvari svaki san-
SRECAN TI RODJENDAN!!!

Your day has finally come -
So wear the hat and do the dance
And let the suit keep wearing you.

This year you'll sit and take it
And you will like it -
It's the gentle art of making enemies

I deserve a reward
Cuz I'm the best fu.ck that you ever had
And if I tighten up my hole -
You may never see the light again

kolko mi je muka od hrista i slichnih decembarskih klasika...i svih tih nabiflanih zhelja koje u sushtini nisu nishta drugo do kalupa...josh 20min...josh 20min pa pochinje...sezona lova na...davzhdenjake...u tu chast zhelim svima da pozhelim sretko i beritjetno...i da im se prase krmachine i da im se odzak pushi...pointless...

Ovo sam nasla na netu:

BADNJACI TI SRETNI BILI BOG NEKA TE BLAGOSLOVI DA TI SRECOM DOM ZABLISTA JER RODJENDAN SLAVIS HRISTA!

Nek OSTROSKI VASILIJE cuva tvoje najmilije, a nebeska dobra vila u pomoc ti vazda bila,a BOG dragi neka rece : SRECNO BILO BADNJE VECE!!!!!

Sjeci badnjak s mladog cera to Hristova trazi vjera ponosno ga ognjistu prinesi da se vidi da Turcin nijesi nego Srbin zdrav mi bio u sreci ga nalozio!!!

Nek Hristovo svet drvo podari vas srecom prvo i nek tamjan zamirise, nek veseljem kuca dise!

Nek ti kuca u veselju blista i srecno rodjenje Hrista, kao praznik zivotnog zacetka i ostale srece i napretka! HRISTOS SE RODI!

Neka ovaj BADNJI DAN bude vama radostan, puno zdravlja, puno srece, uz KRST CASNI i SVIJECE, nek' se cuje pesme glas, BLAGOSLOVI BOZE NAS! Sretno badnje vece!

Koga poslednot badnik dogoruva,poslushaj go srceto sto ti zboruva. Neka sreka niz zivotot te vodi, sreken to bozic i HRISTOS SE RODI.

Dobri dome bozic stize dobrom bogu da smo blize da te grije vatra sveta da ti sreca kucom seta da krst casni kolo vodi i nek se Hristos rodi. Sretno badnje vece.

Sveto drvo Badnjeg jutra sto vam danas kucu krasi nek donese svaku srecu i od svake muke spasi!!!!!!!!

Neka ovaj Badnji dan bude nama radostan,puno zdravlja,puno srece uz krst casni i svijece,nek se cuje pjesme glas
BLAGOSLOVI BOZE NAS!!!!

Neka vam snovi postanu stvarnost,neka vam zdravlje postane trajnost,neka vas ljubav u srcu greje,neka vam se ostvare sve vase
zelje!HRISTOS SE RODI.

Badnjak se lozi vatra se plamti zdravlje i sreca nek te prati, nek ti svako novo sutra bude radost badnjeg jutra, a i srecan ti Bozic sutra.

Milo pravoslavlje SRETNO HRISTOVO RODZENJE!!!
Od naših slavnih predaka nasledili smo obicaj star,
da kroz vjekove slavimo sedmi januar,
uz SVECU,CESNICU I OBILJU VESELJA,
TI podigni casu za rođenje našeg SPASITELJA,
u svakome domu nek se BLAGOSLOV STVORI
MIR BOZJI-HRISTOS SE RODI,VAISTINU SE RODI!!!
Nek nam je svaki dan,sedmi januar.

PORUKA ZA PRAZNIKE:

Jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite, jedite, žderite i mislite samo na svoje stomake!

AntunTun:
kolko mi je muka od hrista i slichnih decembarskih klasika...i svih tih nabiflanih zhelja koje u sushtini nisu nishta drugo do kalupa...josh 20min...josh 20min pa pochinje...sezona lova na...davzhdenjake...u tu chast zhelim svima da pozhelim sretko i beritjetno...i da im se prase krmachine i da im se odzak pushi...pointless...

Ako bi neko izgovarao tvoje ime i kad treba i kad ne treba, da li bi meni trebalo da se smuči tvoje ime ili nečije preterivanje u pominjanju istog?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back