Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Gospodine doktore, pa nisam ja lud
Moj psihički problem nije tu
Dobro izgubio sam pos'o, naći cu drugi
Ma nije ni alkohol, u redu, popijem ja koju više
al mislim, stari, pod kontrolom je
Ono što ne mogu, ne mogu, nikako, nikako ne mogu
Da je zaboravim
"Mogu ti reci da si nesto najbolje sto sam dosad sreo. I nemoj da mi govoris kako te ne poznajem i da je ovo samo glupa fraza, jer postoje trenuci kada mozes da vidis coveka, onako, odjednom. I kako ti se otkrije tada, u tom trenutku, to je prava istina o njemu ili njoj. Dovoljno mi je da ukradem samo malo te tvoje razlicitosti i da osetim kao da sam udahnuo cist kiseonik."
Ovo je samo za tebe, obrati paznju na tekst, nesreco, sta si mi napravio od zivota.
Ali, neka, samo da si ti srecan, a meni kako bude. Rupa - rupa.
I da, sram te bilo, nikada ti necu zaboraviti sta si mi uradio od zivota i do kraja zivota cu ci zeleti sve najgore sto se moze pozeleti.
Mnogo sam te volela, a sad te mrzim i svakog bogovetnog dana cu te proklinjati. Da znas. Gade jedan da bi gadni!
Ljigavi stvore one najgore vrste.
Neka ti se desi bar pola od onog ruznog sto se meni desilo i bicu srecna da vidis kako je to...
Sram te bilo!
Tako bih rado u tvoj zagrljaj, da se napijem tvojih očiju, tvoga osmeha do neba,da ti prstima prošaram leđa , otvorim vatrene snopove, vulkane poguram.Hvala ti na toj divnoj toploj , vreloj energiji što šćućurena čeka da se probudi , eksplodira, raznese sve oblake tame, radost izrodi, sa kojom si stvoren.