Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

couple-dancing-0510-lg.jpg

:heart:

Fala na savetima druže Jole al mislim da je neću zvati...Nekako ne osećam da je to dobra stvar...U sebi ne osećam,pokvario mi se utisak o njoj.Maybe I fucked up maybe I'm stubborn or heavy al nisam loša osoba,trudio sam se oko nje,nije mi uzvratila na pravi način a ja ne mogu i neću da tumačim njene znake...Ako nas život nekad ponovo ukrsti...Možda...Možda i promenim ovo mišljenje ali kako stvari stoje neću.

Poslednja izmena:
VOLJENOJ OSOBI

U tebi nalazim
Odraz Božje prisutnosti
Kroz razumjevanje, iskrenost, svetu čistoću
Kroz ljubav.
Uz to me silno privlači spoljašnji
Izgled bića Tvoga:
Ta sjajna kosa
Nježna ko' jutarnja rosa,
Te bistre oči
Ogledalo duše Tvoje,
Taj pogled blag
Meni posebno drag,
Te usne opojne
Slađe i od meda i od vina najboljeg.
Želim ti štogod reći no hrabrosti
Dovoljno nemam,
No ipak počuj:
Zbog koje nebrojene noći dugo i dugo
Nemam sna, a istodobno koja mi
Snagu daje svakog novog jutra
Pod teretom
Malih i velikih križeva.
Da li bi htio sa mnom zauvijek
Graditi LJUBAV
O, reci mi sada, ne drži me dugo u neizvjesnosti!
Ako Tvoj odgovor glasio Ne, ne brini se, prihvatit ću to ipak ja
Ali znaj, neće mi biti lako tada…
ja sam Čovjek
Željan malo pažnje i ljubavi
Koji meni mnogo znače!
Samo dragi Bog zna što je
Najbolje za nas dvoje, i vjerujem
Da će u odlučujućem trenutku
On biti tu
Kraj Tebe!

za mje prijatelje -
.....Prijateljstvo je najteža stvar na svetu za objasniti. To nije nešto što se uči u školi, ali ako nisi naučio šta je smisao prijateljstva, nisi ništa naučio. Prijatelj je neko ko razume tvoju prošlost, veruje u tvoju budućnost i prihvata te danas onakvim kakav jesi.Bez sumnje: nije teško umreti za prijatelja kao što je teško naići na prijatelja koji bi zaslužio da čovek za njega umre! Nije važno gde ste, već s kim ste. Pravi prijatelj je onaj koji te drži za ruku, a dodiruje tvoje srce. Pravi se prijatelji u nevolji poznaju. Jezik prijateljstva nisu reči nego značenja. Prijateljstvo kao vrednost iznad svih drugih vrednosti. Prijatelj će možda otići živeti negde daleko, tako daleko da ga možda više nikada nećeš sresti, pa ipak, on je deo tebe zauvek. Jedini način da imaš prijatelje jeste da budeš prijatelj. Najviši znak prijateljstva je biti ravan i sa nižim od sebe. Najbolja vrsta prijatelja je ona sa kojom možete sedeti celo veče ne progovorivši ni reči, a kad odlazite osećate se kao da je to bio najbolji razgovor u životu. Ne vidim nikakvu utehu u tome što ću nadživeti prijatelja i ostati samo spomenik prošlih vremena......................

Back