Poruka

Sestra

Obećava
Poruka
65
Dragi moji sagovornici,
Posto neka veoma dokona dusa igra se s nasim imenima i koristi ih u toku diskusija da bi izazvao razdor, ja stvarno nemam vise vremena za te gluposti. Odoh na jedan daleko ozbiljniji sajt koji mi je svojevremeno preporucila Cvetak i hvala joj zbog toga. Zelim Vam od Boga svako dobro. Milice, Ceco, Komsinice javite mi se, a tebi Aljonice i tvojoj zemlji zelim da nastavite da rastete i rastete i uskoro budete ponovo dostojni svoje carske proslosti. Zbogom svima.

Sestra:
Dragi moji sagovornici,
Posto neka veoma dokona dusa igra se s nasim imenima i koristi ih u toku diskusija da bi izazvao razdor, ja stvarno nemam vise vremena za te gluposti. Odoh na jedan daleko ozbiljniji sajt koji mi je svojevremeno preporucila Cvetak i hvala joj zbog toga. Zelim Vam od Boga svako dobro. Milice, Ceco, Komsinice javite mi se, a tebi Aljonice i tvojoj zemlji zelim da nastavite da rastete i rastete i uskoro budete ponovo dostojni svoje carske proslosti. Zbogom svima.

Draga moja Sestro, vidim da si serazocarala kao i ja sto sam... Ja sam ostala bez teksta kada sam uvidela cime se ljudi sluze.. Javicu ti se priv. porukom - jer se ni ja vise necu ovde petljati- neka slobodno prevlada bezumlje i licemerstvo- sto se mene tice! Do citanja- neka te dobri Bog cuva. Pozdrav tebi i drustvancetu iz cuvenog coska. Vasa jedina Tsetsa.Zbogom. :wink: :wink:

tsetsa:
Sestra:
Dragi moji sagovornici,

Draga moja Sestro, vidim da si serazocarala kao i ja sto sam... Ja sam ostala bez teksta kada sam uvidela cime se ljudi sluze.. Javicu ti se priv. porukom - jer se ni ja vise necu ovde petljati- neka slobodno prevlada bezumlje i licemerstvo- sto se mene tice! Do citanja- neka te dobri Bog cuva. Pozdrav tebi i drustvancetu iz cuvenog coska. Vasa jedina Tsetsa.Zbogom. :wink: :wink:

:idea: :cry: Ostavljate freewillya samog(TACNO JE DA MI NIJE POTREBAN SEM BOGA NIJEDAN ZASTITNIK NI POMAGAC) :oops: :cry: :cry: :cry: , ali nedostajete mi prijatelji moji, ostavljate mene, malenog, Christodelphiana, aharona i mnoge druge vucima!
Mir Boziji neka je na vama prijatelji moji!
Neka je dobri Bog sa vama uvek i zauvek i neka vas cuva od svakog zla!
. ..nikad se ne predajem, ostalo je jos snage u meni a i proradio je inat sada :!: :x
pOzDrAv!

Nemojmo se povlačiti pred ovim, ne sada. Imamo mi snage, možemo, držaćemo se. Ajde da ih oteramo, pa posle da se povučemo ako treba. Ja ne mogu to da prihvatim. Pokleknem ponekad, padnem, ali ustajem ponovo. Ajmo tako svi i sve.
Ljubim vas i pozdravljam.

Sestra:
Dragi moji sagovornici,

:cry: Немој...!!! :cry: а...

Braćo i sestre (i Sestro) prijatno mi je sa vama kontaktiram i ne namjeravam da odustajem osim ako ne budem više osjetio nikakvu blagodat od toga ni za sebe ni za druge. Ja sam tu do daljnjeg ( a tek sam i došao :D ).
A po mom iskustvu spletkari se prije ili kasnije upetljaju sami u svoje spletke.
Uostalom, nije loše da se pojave iskušenja koja nam mogu reći nešto i o nama samima a i da se učimo strpljenju i vjernosti.
Živjeli. :D :D :D

Sestra:
Dragi moji sagovornici,

Evo , ja sam tu, registrovana : bivsa Tsetsa. I JA SAM MISLILA ISTO STO I TI.pRELOMILA SAM NA BRZINU PREKO KOLENA... Ali ne vredi, treba se boriti... Neke stvari su se pojasnile. Vrati se - treba tvoja pametna glava i dobro srce ovoj druzini iz coska foruma religija!!!VRATI SE!!!POZDRAVLJA TE I VOLI TVOJA tSETSA, a naravno i ostali zenski i muski lobi. Cekamo te - kod coska! :wink: :wink:

Back