Порука за ЕУЛЕКС "Ми знамо шта сте радили у прошлом рату!"

Slavenska

Ističe se
Poruka
2.870
ауторска тема

Долазак трупа ЕУЛКЕС и њиховна поновна окупациона стратегија , буди и духове прошлости и стравичне догађаје у којима су учествовали управо припданици ЕУЛЕКС

90тх година на простору бивше Југославије ,која је срушена од стране Запада и раскомадана на комаде , исти ти припадници ЕУЛЕКС су радили низ прљавих радњи
почев од трговине људима, трговином белог робља , педофилијом , трговином органима , наркотицима , оружјем ...Поново се питам ,како једна окупациона војска заслужује да буде третирана , него као банда јер ништа друго до банде никада није ни била !

Од њих се ништа добро не може очекивати јер ЗНАМО ШТА СУ РАДИЛИ У ПРОШЛОМ РАТУ !
 

Slavenska

Ističe se
Poruka
2.870
Да ли неко памти , ако не памти постоје документи о учествовању ЕУЛЕКС трупа у трговини оружја , људима , белим робљем , наркотицима ..

Где ове трупе дођу ту почиње рат и стравични догађају ..
 

Slavenska

Ističe se
Poruka
2.870
ЕУЛЕХ је од Космета направио складише наркотика , оружја , крминала од свете српске земље нпаравио је борделе .Наравно да ће сваки нормалан човек да се побуни доласком овох окупационих трупа јер се зна шта они доносе са собом .
 
Da biste mogli da otvarate nove teme i trajno koristite svoje ime - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.