Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
...evo bash sam lepo smislijo temu, ovde ostavljajte poruke ribama/tipovima koji su vas prevarili u seksualnom smislu, pa ako neko skapira da je poruka njemu poslata nek uzvrati zashto vara, varalica...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...evo bash sam lepo smislijo temu, ovde ostavljajte poruke ribama/tipovima koji su vas prevarili u seksualnom smislu, pa ako neko skapira da je poruka njemu poslata nek uzvrati zashto vara, varalica...![]()
au bre al su ovde devojke opasne u VL-u !!!![]()
...evo bash sam lepo smislijo temu, ovde ostavljajte poruke ribama/tipovima koji su vas prevarili u seksualnom smislu, pa ako neko skapira da je poruka njemu poslata nek uzvrati zashto vara, varalica...![]()
Varaj, varaj varalice
Znam ti osmijeh, poznam lice
Mene nećes prevariti
Bjezi, bjezi kukavice
Marsh, more konjino belosvetska...tkacio:
...e, bash ti hvala, ono...Najela sam se soli i sad mi krvari donja usna.
A da. Tema:
Ono, smaraš.....![]()
...e, bash ti hvala, ono...
...ma koliko se ja trudijo da ostvarim neki kontakt s' tobom, ti me uvek osujetish...
...a, ja to zato shto te volim...![]()
...u kom smislu, konkretno, mislish da preduzmem neshto...![]()