- Poruka
- 9.626
Нико не гледа те бумерске и политиканске будалаштине, џаба ти да окачиш још педесет линкова. Волео би ти, али морген.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ko je gledao.Нико не гледа те бумерске и политиканске будалаштине, џаба ти да окачиш још педесет линкова. Волео би ти, али морген.
Наравно, пар хиљада њих. За сваку, али буквално сваку глупост, увек има публике.Ima ko je gledao.
ti očigledno ne pratiš vesti. Doduše, kriju ih kad god mogu.Mozda ako zivis u Australiji... Inace postoji ozbiljna verovatnoca da je pandemija zaustavljena upravo globalnim voksinisanjem
ma lupaju gluposti, plaše narod. a evo i zašto lupaju:
i da li te je to spasilo da ne navataš kovid?Vakcinisala sam se jer su mi ćerka, farmaceut i diplomirani hemičar i sestrić, doktor hemije na bečkom univerzitetu preporučili kojom vakcinom da se vakcinišem.Kada nešto ne znam, obratim se stručnjacima, ne vrtim youtube . Preživela sam, kao što vidite, a i nadam se da mi deca nisu želela zlo svojim savetima .
Вакцине не спречавају заражавање.i da li te je to spasilo da ne navataš kovid?
to su tek naknadno utvrdili, a inače govori u prilog da vakcinisanje nije zaustavilo koronuВакцине не спречавају заражавање.
Како накнадно?to su tek naknadno utvrdili, a inače govori u prilog da vakcinisanje nije zaustavilo koronu
Što ih onda zovete vaksine?Вакцине не спречавају заражавање.
Odgledao si?ma lupaju gluposti, plaše narod. a evo i zašto lupaju:
da bi čovek i priroda funkcionisali potrebno je telo+duša
o telu znamo dosta i da radi na principu logike (sa kojom su i zarobili čoveka)
ali o duši malo znamo ali smo sigurni da radi na principu ne logike (iliti intuicije)
ovi ajtijovci, simuliraju samo logiku....!??
Da, moj čip je to očitao , a gajger pišti . Vesela sam.i ruter i mobilna mreža, mogu se upotrebiti zajedno a mogu i ponaosob protiv bio sveta
pa prva priča je bila da će vakcine da spreče širenje i da ne možeš da se zaraziš ako primiš vakcinu. To je bila zvanična priča američkog CDC-a koju su svi u svetu prihvatili uključujući i SrbijuКако накнадно?
Možda i nije, pola odeljenja mi je imalo kovid , ali nisam imala simptome. Kada je neko stalno u kontaktu sa decom, pokupi sve moguće boljke, uključujući i vaškei da li te je to spasilo da ne navataš kovid?
Uz sve prskane voćke i povrćke, teško, al lepo što si pozitivan...
Nevakcinisan sam
Organik
...
Lepo. Samo, ne možemo tvrditi da neke opasnosti i nuspojave ne postoje, kao uostalom i sa svakom terapijom.I evo, nikakva promena, svi zivi i zdravi
Nije ti kao nevakcinisana ugrožavaš druge koji treba da se vakcinišu.Zašto bi ikoga interesovalo da li sam se vakcinisala ili nisam.
Moja lična prava i slobode...Takodje, nije mi bitno ni za druge. Svako živi
onako kako misli da je najbolje .
Po cemu?Nije ti kao nevakcinisana ugrožavaš druge koji treba da se vakcinišu.
Lepo. Samo, ne možemo tvrditi da neke opasnosti i nuspojave ne postoje, kao uostalom i sa svakom terapijom.
Jeste. Ali i gorih. Iz iskustva.Nuspojava je i dvominutni svrab na mestu uboda iglom
Prenostie virus i omogućavate njegovo širenje. Zato sve ovo toliko dugo i traje.Po cemu?