Poruka nevakcinisanima

Gle, i kada bi to bilo tacno, i ako uporedimo sa nezdravom ishranom, na koju se baca gomila para, a vakcina besplatna? Opet su daleko vece ovce oni koji placaju da se truju i to u kontinuitetu...

Mozda ako zivis u Australiji... Inace postoji ozbiljna verovatnoca da je pandemija zaustavljena upravo globanim voksinisanjem
Jok, nisam mogao na splav, na proslavu :P
\i tako nije se moglo gde su okupljanja... a nisam ni u Francusku kod rodbine mogao :p

Nesto razmisljam, ako bi se neoborivo naucno dokazalo da su te vakcine stetne, zar ih onda ne bi dobrovoljno primilo 99% populacije u buducoj analognoj situaciji?
Kao GMO, dok su trajale debate neki su hteli neki ne, sada svako disciplinovano cuti i jede.

Zdrava sargarepa kosta 10 dinara, mars cokoladice 150... sve je stvar izbora i izbor itekako utice na funkcionisanje ekonomije, nije licna nego javna stvar...
Jok, nisam mogao na splav, na proslavu :P
Eto... nisi imao pametniji motiv dok ne dokazu stetnost, nego da terevencis :p

Poslednja izmena:
Vakcinisala sam se jer su mi ćerka, farmaceut i diplomirani hemičar i sestrić, doktor hemije na bečkom univerzitetu preporučili kojom vakcinom da se vakcinišem.Kada nešto ne znam, obratim se stručnjacima, ne vrtim youtube . Preživela sam, kao što vidite, a i nadam se da mi deca nisu želela zlo svojim savetima .

Poslednja izmena:
Vakcinisala sam se jer su mi ćerka, farmaceut i diplomirani hemičar i sestrić, doktor hemije na bečkom univerzitetu preporučili kojom vakcniom da se vakcinišime.Kada nešto ne znam, obratim se stručnjacima, ne vrtim youtube . Preživela sam, ako što vidite, a i nadam se da mi deca nisu želela zlo svojim savetima .

Slično - supruga lekar, sestra molekularni biolog - postdoktorant i istraživač (dakle radi direktno sa virusima i vakcinama), pola familije ili u medicini ili u stomatologiji ili u biologiji, i svi, jednoglasno, preporucili da se vakcinisem :)

I evo, nikakva promena, svi zivi i zdravi :)

Nisam se vakcinisao (samo mi jos treba da fasujem miokarditis, mislim bas verujem u njihove dobre namere 🙄), u principu nije to bila moja odluka i izbor jer da bi neku odluku doneo i napravio neki izbor mora da postoji neka dilema a ja dilemu nisam imao, vakcinaciju nisam nikada ni uzeo u razmatranje, inace za 3 godine pandemije nisam se ni jednom ni testirao jer hvala Bogu nisam imao potrebe. ;)

nevakcinisani isto ok
jednoglasno preporucili
Čemu ako bez vaks. je ok ahahahhaha
vau vrlo pametni

očeš uzeti kamen u ruke? NE
Kako ti je bez kamna u ruci? Ok
Ja sam doktor preporučujem uzmi kamen. OK
Jesi ok sa kamenom u ruci? Da

al čemu taj kamen uopšte ako bez njega je ok a sa njim u ruci sad si nosač kamena

Vakcinisala sam se jer su mi ćerka, farmaceut i diplomirani hemičar i sestrić, doktor hemije na bečkom univerzitetu preporučili kojom vakcinom da se vakcinišem.Kada nešto ne znam, obratim se stručnjacima, ne vrtim youtube . Preživela sam, ako što vidite, a i nadam se da mi deca nisu želela zlo svojim savetima .
Slično - supruga lekar, sestra molekularni biolog - postdoktorant i istraživač (dakle radi direktno sa virusima i vakcinama), pola familije ili u medicini ili u stomatologiji ili u biologiji, i svi, jednoglasno, preporucili da se vakcinisem :)
I evo, nikakva promena, svi zivi i zdravi :)
Bilo je mnogo strucnjaka koji su zestoko protiv, nema obrazovanje u oblasti medicine i biologije nikakve veze sa tim. Zasto je tako, odnosno zasto je raspon misljenja isti kao i kod najvecih laika (sveden na proizvoljno nagadjanje), problem je u stanju nauke i besmislenosti obrazovnog sistema
Upravo najobrazovaniji ljudi su cesto totalni duduci za to cime se bave (neki kaze sto vise uce vise vide koliko ne znaju - istina) tako da im se ne moze verovati sta god da tvrde

Poslednja izmena:
Bilo je mnogo strucnjaka koji su zestoko protiv, nema obrazovanje u oblasti medicine i biologije nikakve veze sa tim. Zasto je tako, odnosno zasto je raspon misljenja isti kao i kod najvecih laika (sveden na proizvoljno nagadjanje), problem je u stanju nauke i besmislenosti obrazovnog sistema
Upravo najobrazovaniji ljudi su cesto totalni duduci za to cime se bave (neki kaze sto vise uce vise vide koliko ne znaju - istina) tako da im se ne moze verovati sta god da tvrde

Ja ne znam nijednog kredibilnog strucnjaka koji je bio protiv.
Ne kapiram zasto serujes video sa ovim likom koji je laznjak - nije ni doktor nauka niti lekar, pravosnazno je osudjen za nadrilekarstvo, a doktorsku disertaciju nema - ne postoji. Samoproklamovani imbecil koji bi u svakoj normalnoj zemlji bio na dugogodisnjoj robiji zbog svega sto je radio.

Kredibilan je koliko i Kale - gospodar vremena :D

Inače,ni u jednom trenutku nikoga nisam nagovarala da se vakciniše, smatram to ličnim izborom, pa mi nije jasno kada se vode žučne rasprave i potežu argumenti , etiketiranje na vaksere i antivaksere , totalno mi je neprimereno .
Rasprava treba da se vodi upravo sada kada je sve proslo - da se naprave statistike o rezultatima "eksperimenta" i ljudima zalepe etikete kako bi znali jesu li bili u pravu ili ne.
Nemoguce je da to nikoga ne zanima, ukazuje na klimavost stavova i klimavost predvidjanja, motive koji nisu racionalni, kao da se radi o navijanju za Partizan ili Zvezdu

Bilo je zabranjeno slobodno kretanje nevakcinisanima :P
nije.. nigde.. ja nisam i kolima si mogao ići gde si hteo
Potrebno je izneti dokaze za ili protiv...
čim neko siluje raju da se pelca nepoznatim onda nešto nije uredu!
Zašto bi ikoga interesovalo da li sam se vakcinisala ili nisam.
valjda treba biti ponosan na svoja dela iz prošlosti?
Vidi ovako , naučnici su otkrili da ruter nosi neverovatnu količinu štetnog elektromagntenog zračenja koje u sprezi sa karticom čini ubitačan spoj. Dakle , čupaj ruter za net i baci karticu.Prvom prilikom.
i ruter i mobilna mreža, mogu se upotrebiti zajedno a mogu i ponaosob protiv bio sveta
jedinka sa normalnom mozdanom funkcijom ne moze sebi da dozvoli luksuz da ubaci u venu neispitanu vakcinu.
barem nisam jedini koji to misli
Teorije zavera je pdf gde mozes da nalupas sta god hoces, i da to prodje :D
zavera jeste ali nije lupanje ima tona dokaza

čim neko siluje raju da se pelca nepoznatim onda nešto nije uredu!
A sto ne ponude dokaze da ne valja, onda ce raja sama da navali. Upravo sumnja da nije nezdrav je ono sto instinktivno odbija coveka mase od bilo kog neispitanog proizvoda

Mislis li da je veca potraznja na trzistu za sokovima u kojima je dodat vitamin C nego istim, skupljim, ali bez njega? Naprotiv

Cak i da sam vaksonisan divio bih se nevoksinisanima jer su izdrzali najveci pritisak koji sam ikada video. Ti pritisci su dolazili od svih strana, od bracnog partnera, roditelja, dece, prijatelja, kolega, lekara, poslodavca, i na kraju same drzave. Ti ljudi koji su neverovatno hrabri, imaju velike kriticke sposobnosti i oni su nesumnjivo najbolji deo danasnjeg covecanstva. Oni su u svim uzrastima, nivoima obrazovanja, drzavama i idejama. Oni su najsposobniji ljudi u nasem drustvu. Oni su vojnici koje svaka vojska zeli u svojim redovima. Oni su roditelji koje svako dete zeli da ima. Oni su deca kakve svaki roditelj zeli da ima. Oni su ljudi daleko iznad proseka u drustvu u svakom mentalnom pogledu. Oni su ljudi koji su videli najdalje od svih. Oni su tu pored nas, izgledaju sasvim obicno ali su superiorniji od svih ostalih. Ucinili su ono sto drugi nisu mogli. Bili su drvo koje je stajalo uspravno na nevidjenom uraganu uvreda, ponizenja, diskriminacija i socijalne iskljucenosti. I to su ucinili iako su bili svesni da su u tome sami bez icije podrske i razumevanja. Ali znali su da su u pravu i nisu se pokolebali u svojim uverenjima. Oni nikad pre toga nisu doziveli nesto tako okrutno, izgubili su posao, karijera im je potonula, ostali su bez novca, bez hrane, bez dostojanstva, bez bracnog ili ljubavnog partnera, napusteni su od roditelja, ALI IH NIJE BILO BRIGA. Pretrpeli su nezamislivu diksriminaciju u istoriji ljudske vrste, osude, izdaje i ponizenja, ali ostali su cvrsto na svom putu nepokolebljivi. Nikada pre toga nije bila zapamcena takva diskriminacija. Oni su iz svih drustvenih skupina - muskarci, zene, mladi , stari, bogati ili siromasni, svih religija, boje koze, rasa, nacionalnosti. Oni su bili jedini koji su odoleli kada se sve srusilo. Oni su prosli test koji ni jedan marinac, komandos, zelene beretke, pa cak i geniji nikad nece moci da izdrze. Vi nevoksinisani napravljeni ste od najcvrsceg materjala i vi ste najmocniji ljudi koji su ikada hodali planetom. Vi ste heroji rodjeni medju obicnim ljudima koji svetle u mraku zla. Zapamtite vi ste danas jedini branik na kapiji pakla u kome zele da nas uvedu prokleti demonizovani, podli, oholi ljudi satanisti koji zele da naprave ovaj svet po njihovoj meri a ta mera je pakao na zemlji. Polozili ste test ali danas je novi test i izazov za vas. TAJ NOVI IZAZOV JE DA SE ODUPRETE BEZGOTOVINSKOM PLACANJU A TO PODRZAUMEVA DA BACITE PLATNE KARTICE I NIKAD DA IH NE UZIMATE U RUKE I PO CENU GLADI I SMRTI. Znajte da ste jedino vi ti koji mozete spasiti ovaj svet od crnih paklenih oblaka koji se nadvijaju nad covecanstvom.

Back