Порука „гробара“ Вучићу тресла Хумску (ВИДЕО)

Eeee i posle neki mrsomudi kažu da se loše živjelo...
Pa jel vidite vi da se na stadijon išlo u odelo sa kravatom, ne po ložama već ovako.
A danas?

Danas bi onog proletera sa slike odmah u sebi proglasili nekim menidjerom tajkunske teorije
samo bez prakse pa sve pukne brzo.
To i ja kazem, drustvo je bilo zdravo, manje bitno da li se zivelo malo bolje ili malo losije. Danas vecina neke populacije ne zivi nigde dobro, imamo primer Francuske.

I fudbal je bio fudbal. Danas hijerarhija Fife, menadzera i mafije, na dnu su fudbaleri, robovlasnicka roba kojom se trguje i koji se zene silikonkama.
 
@al bundy Цигани су наводно срБски клуб, а два од четири највећа аса у историји су им Ром Шекуларац и Хрват Просинечки - знаЋи те приче су глупе "батице".
Цигани су увек били искомплексирани у односу на нас Гробаре јер смо ми увек били авангарда - ми смо први у Југославији увели "енглеско" навијање, значи скандирање (оно одсечно *Парт'зан*), значи заставе, шалове, навијачка химна (1975 издата као сингл плоча што је било нешто потпуно ново у Југославији), певање навијачких песама и др., док су Циганштуре још увек само седели, пљескали и онако уз семенке коментарисали између себе као бабе.

Цигани су увек били искомплексирани у односу на нас Гробаре јер смо ми увек били авангарда - ми смо увели "енглеско" навијање, значи скандирање (оно одсечно *Парт'зан*), значи заставе, шалове, навијачка химна (1975 издата као сингл плоча што је било нешто потпуно ново у Југославији), певање навијачких песама и др., у време док су Циганштуре још увек само седели, пљескали и онако уз семенке коментарисали између себе као бабе.

1576319145000.png


1576319305000.png



Па и национализам на трибинама је кренуо у Хали Спортова на Новом Београду приликом првог плеј-офа између КК Партизан и загребачке Цибоне, мислим да је то била '81ва, па се тек касније пренео на фудбалске стадионе.
 
Poslednja izmena:
нас су укопали цинцари из црне горе и са проклетије, коча поповић и тако ти ликови цинцарски.
а вучић је небитан и слаб, да није не би примио брнабу.

Primio je Brnabu jer su deo iste ekipe.Od početka.Londonski đaci,oboje
 

Back
Top