Portret prosečnog srBskog patriote

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti potvrđuješ sve što se vama, tzv. patriotama misli. Vi samo mrzite druge narode, čak ne volite ni svoj. I kao i sve tzv. srBske patriote, i ti si nepismen. Naime, ne kaže se "glupše", nego "gluplje". Ne kaže se "obadva", nego "oba". Dismissed.

Bravo majstore bravo .... prvo si sve one koji vole ovu zemlju nazvao NACISTIMA I IZJEDNAČIO SA HITLEROM .... a onda ti je cela argumentacija vezana za mene svedena na gramatičke greške ....

da ja ih pravim veoma često ..... jer napišem dnevno preko 50 postova .....a pored svega toga nisu kao tvoji opširni ---puna 2 reda , nemam vremena da obraćam pažnju na gramatičke i greške u kucanju ...

Ćao ....

Poslednja izmena:
Nazivaš

Ne nazivam:)

Nemaš

Imam:)

komedija:rotf::super:

triler:)

Bolji je od perfidnosti, to da...:)
pa perfidan jesi...ok, ovde cu da se slozim:)

Mislim da ti ne bi videla istinu, pa sve da ti ista padne na glavu sa desetog sprata.:)

'si siguran?:lol:'aj sad razmisli jos jednom "na brzaka":)

Duplo loše misliš...:lol:

a ja naivna mislila sam da me volis i da sam ti preko potrebna:lol:

E pa primer ti je loš.:)
Primer je vise nego dobar:)

Opet pogrešno misliš.:)

Opet mislim ispravno:)

:mrgreen:
opet neki tvoj napad perfidnosti i licemerja?:)
:lol:

šta je ovo...??? nije valjda da ovo slušaš...???:sad2:

slusam U2, rekla sam ti vec deset puta...i jos neke druge stvari:)

Vidis, na kraju price opet sam ja u pravu:)
Tacno sam definisala tvoj problem:)
Pripisujes drugima lose osobine koje sam posedujes:)
Teska je to bolest..zato s tobom treba nezno:)

:hvala::bye:
i tebi:hvala::kiss::bye:

Portret evrotalibana:

Covek kome ubijanje zene i dece u Avganistanu i Iraku predstavlja nacin sirenja zapadne demokratije, a ne ratni zlocin.

Paranoik koji na svakom koraku vidi fasiste i naciste.

Kostunica mu je kriv za sve, zbog toga sto sto mu se vise ne dize, zato sto ga zena vara sa komsijom, zbog porasta cene heroina i cene drugih, za njega osnovnih, zivotnih namirnica.

Nosi bedz sa natpisom "Cedo ozeni me" i redovni je posetilac gej parada, zato kazu da na tim paradama pored malog broja homoseksualaca defiluje i dosta pedera

Prosečni srBski patriota 1: Cela ova zemlja je puna stranih plaćenika, domaćih izdajnika, sektaša, pedera i narko-adžuvana, samo mi misleća manjina i mladost možemo da pokrenemo ovu svetu zemlju.

Prosečni srBski patriota 2: Baš tako, ovde je nemoguće živeti kao pristojan Srbin pravoslavac.

Prosečni srBski patriota 1: Nego, navrati, večeras mi dolaze ziloti i obrazovci, bacaćemo anateme na sektaše i ekumeniste, i biće predavanje o katoličko-jevrejsko-masonskoj zavJeri protivu svega što je srBsko.

Prosečni srBski patriota 2: Oho, pa ti si aktivan u odbrani srBstva! Jesi li učestvovao već u nekoj akciji?

Prosečni srBski patriota 1: Jesam, naravno, kad smo branili Kosovo onomad na mitingu u Beogradu, došla su i braća u Hristu iz srca pravoslavne zdrave patrijarhalne Srbije, pa smo oduzeli robu mrskim zapadnim kolonijalistima, patike, trenerke, pivo, cigare...zapalili smo i centralu cije za Srbiju, tzv. "ambasadu SAD", a ranije smo zapalili i džamiju, nije mi baš bilo jasno zašto, ali bilo je veselo, skupila se ekipa i tako...

Prosečni srBski patriota 2: Svaka čast! A jel imaš i neku patriotsku literaturu?

Prosečni srBski patriota 1: Pa nema potrebe, ljudi iz obraza nam kažu šta treba da radimo, a i nisam baš nešto vičan čitanju, još u osnovnoj školi sam razvio otpor prema lektiri bečke škole koja se nameće srBskoj deci.

Prosečni srBski patriota 2: A da nije kasno večeras, mislim, srBski domaćin mora da legne rano, da bi stigao na liturgiju u pećini, koju drži istinska srBska katakombna pravoslavna neekumenistička crkva?

Prosečni srBski patriota 1: Nije problem, možda se supruga nešto buni, ali ja joj opalim dve-tri vaspitne pa se smiri. Neće meni srBskom patrioti žena da određuje kad ću da se borim za Srbiju, a ziloti ionako bacaju anateme nevezano za početak liturgije.

Prosečni srBski patriota 2: Odlično! Baš dobro što smo se našli, brate.

Prosečni srBski patriota 1: SrBski pravoslavni bog sve vidi, brate. Ekrem do pobede! Ovaj, Srbija do pobede!

Smatram sebe srpskim patriotom i ne mogu da se slozim sa ovim iskarikiranim tzv profilom.

Zamolila bih postavljaca teme da napravi profil americkog patriote, hrvatskog i shiparskog, posto izgleda ovih dana ima inspiraciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back