P prolens Početnik Poruka 20 22.12.2005. u 22:57 - porodjaj u srbiji trauma-da ili ne? #1 kakva su vasa iskustva sa porodjaja ili kako ocekujete da protekne,plasite li se i da li je to razlog sto jos uvek nemate dece?
kakva su vasa iskustva sa porodjaja ili kako ocekujete da protekne,plasite li se i da li je to razlog sto jos uvek nemate dece?
banegad Domaćin Poruka 4.564 22.12.2005. u 23:01 - porodjaj u srbiji trauma-da ili ne? #2 ne plasim se porodjaja
P prolens Početnik Poruka 20 22.12.2005. u 23:12 - porodjaj u srbiji trauma-da ili ne? #3 pretpostavljam da jos uvek nemas dece pa ne znas sta te ceka,ni ja se nisam plasila ali kada bi morala ponovo na onaj sto ne bi mi bilo svejedno?
pretpostavljam da jos uvek nemas dece pa ne znas sta te ceka,ni ja se nisam plasila ali kada bi morala ponovo na onaj sto ne bi mi bilo svejedno?
emilie Početnik Poruka 14 22.12.2005. u 23:29 - porodjaj u srbiji trauma-da ili ne? #4 sledeci put cu da se poradjam kod kuce
X xpajamacax Gost 23.12.2005. u 09:11 - porodjaj u srbiji trauma-da ili ne? #5 imaš nekoliko sjajnih tema na dom i porodica...gde ima stavrno svašta da se pročita npr..platiti za porođaj ili ne... i slično
imaš nekoliko sjajnih tema na dom i porodica...gde ima stavrno svašta da se pročita npr..platiti za porođaj ili ne... i slično
G Gost118 Elita Poruka 22.440 23.12.2005. u 11:02 - porodjaj u srbiji trauma-da ili ne? #6 xpajamacax: imaš nekoliko sjajnih tema na dom i porodica...gde ima stavrno svašta da se pročita npr..platiti za porođaj ili ne... i slično Kliknite za proširenje... Taman htjedoh da napisem... Dakle, nastavi tamo!
xpajamacax: imaš nekoliko sjajnih tema na dom i porodica...gde ima stavrno svašta da se pročita npr..platiti za porođaj ili ne... i slično Kliknite za proširenje... Taman htjedoh da napisem... Dakle, nastavi tamo!