Andrijana Kamber
Početnik
- Poruka
- 3
moj primer trudnoce su mogli da uce u skolama jer je i bila za primer,dete zdravo,normalno, veliko.... u visegradsku sam otisla 12.01.2011 u 06h jer mi je pukao vodenjak, tu pocinje cela moja muka.... na stolu sam bila vec u 07h oko podne mi je ukljucena indukcija pa prekidana pa ukljucivana.... doktor koji mi je pratio trudnocu se nasao dezuran tog dana i mislila sam da imam srece sto je tako. bila sam planirana za carski rez posto sam nosila jako visoko dete ali doktor se predomislio jer je mislio da moze da me porodi normalno sto je bila najveca greska jer ja nisam dobijala napone vec samo bolove... molila sam ih da mi daju epidural, nudila pare za njega, nudila pare za carski rez ali niko nije hteo da me cuje rekli su mi da sam bezobrazna i da necu da saradjujem.... cak me je dr. milicevic zakljucao samu u boks i rekao " sad se sama poradjaj ja cu doci samo po dete a svi ostali nemoj da je neko usao kod nje"..... posle 20 sati porodjaja bilo je kasno za sve... rodila sam decaka koji je posle 2 sata hitno prebacen u tirsovu na aparate i jos uvek je tamo sa teskim ostecenjem mozga i nervnog sistema i koji nema nade da prezivi ...... nadam se da ce ovo neko da vidi i da sazna kako rade doktori u visegradskoj a oni ce za sve sto su ucinili platiti ili na sudu posto ih to ceka ili bogu kad budu dosli na ispovest.... moj vam je savet bezite odande sto pre mozete da vam se ne desi da placate skolu nekom koji je umislio da je bog. andrijana kamber[/B]
Poslednja izmena od moderatora: