Porodično nasleđe

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
30.348
Šta je to šta smatrate PRAVIM porodičnim nasleđem ?
Dakle'm,...ono šta trebate preneti dalje, svojim potomcima.
Zašto je to za vas važno, da li je i u kojoj meri, pravite li neku "selekciju" u tom smislu ( kome šta preneti),...e.t.c.
Pišite o svom viđenju i razumevanju porodičnog nasleđa, ukoliko smatrate da je važno.

P.S. Jer,...jeste važno!

Evo ja sam slucajno danas saznao da je ova Aleksandra Prijović ustvari snajka Brene a ja se stalno pitam ko je to pa stta ovo ono , neke price, a meni nijedna pesma posebna, totalno ne kapiram sto je u nebesima...kad ono Brena mag promocije radi pa rastura estradu ne samo Srbije nego i Hrvatske...ali Brena je Brena....od Loznicke kresalice do Bugarske zvezde, sve je to ona..

Evo ja sam slucajno danas saznao da je ova Aleksandra Prijović ustvari snajka Brene a ja se stalno pitam ko je to pa stta ovo ono , neke price, a meni nijedna pesma posebna, totalno ne kapiram sto je u nebesima...kad ono Brena mag promocije radi pa rastura estradu ne samo Srbije nego i Hrvatske...ali Brena je Brena....od Loznicke kresalice do Bugarske zvezde, sve je to ona..
😆
Mani sad Brenu i estradu,...pitanje je više lično.
Ali ok,...ko ne želi da odgovori, može napisati neko svoje viđenje.

Ono sto prenosim dalje (i sto su meni preneli) je sloboda.
Biti svoj, odlucivati sam za sebe, ne potcinjavati se nikome.
Tako su me ucili, tako ucim svoje dete.
I sto sam stariji i sto vise vidjam oko sebe robove, toliko vise uvidjam koliko je sloboda lepa 😊

Back