Porodicni rucak

Нама је сваки ручак недељни.
Чекамо једни друге, усклађујемо време ручка и једемо сви заједно.
Кад је мала била у основној, знали смо да "ручамо" и у 8 увече, само да бисмо јели заједно.

Uvek rucamo zajedno, uvek. I cekamo se kad treba jer nam je rucak sladji kad smo svi tu. Svako sa svojim obavezama, ko kad izadje kad se vrati, kad se svi pozatvaramo po sobama ali za rucak zna se. Posle zasednemo pa svako nesto kaze, malo se mazimo, smejemo, umemo i da se posvadjamo :D Sreca ne traje dugo…

Uvek rucamo zajedno, uvek. I cekamo se kad treba jer nam je rucak sladji kad smo svi tu. Svako sa svojim obavezama, ko kad izadje kad se vrati, kad se svi pozatvaramo po sobama ali za rucak zna se. Posle zasednemo pa svako nesto kaze, malo se mazimo, smejemo, umemo i da se posvadjamo :D Sreca ne traje dugo…
Meni to fali od kad su djeca odrasla i otišla svojim putem ali je svaki put festa kad smo zajedno.

Pa da, jednog dana odu ali zato treba maksimalo uzivati kad su tu. Sreca je to.
Meni sve to mnogo znači. Čuvam neke stoljnjake svoje majke,kad smo zajedno onda koristim. Tačno se zna koji je za Bozic,koji za Vaskrs a koji za nedelju.
Nekako mi se cini da je taj zajednički obrok neophodan da bi porodica dobro funkcionisala. Kad je sve na brzinu daj bar jednim dnevno da se vidimo i razgovaramo.

Back