- Poruka
- 17.471
Kako je kod vas? Održavate li tradiciju zajednickog ručka nedeljom ili je kud koji mili moji.
Volim to i dalje i kad smo zajedno svaki dan je kao nedelja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ti prijatno ako je tako.ono kad na stolu žena kuka i žali se na sve a deca plaču i zanovetaju?
Kako je kod vas? Održavate li tradiciju zajednickog ručka nedeljom ili je kud koji mili moji.
Kod mene nema toga odavno.Ostali samo rodjendani.Kako je kod vas? Održavate li tradiciju zajednickog ručka nedeljom ili je kud koji mili moji.
Живимо другачијим темпом, али нађе се решење кад има љубави и воље.Mnogo toga smo nekako u hodu izgubili. Nekako mi je tužno što je tako.
Meni to fali od kad su djeca odrasla i otišla svojim putem ali je svaki put festa kad smo zajedno.Uvek rucamo zajedno, uvek. I cekamo se kad treba jer nam je rucak sladji kad smo svi tu. Svako sa svojim obavezama, ko kad izadje kad se vrati, kad se svi pozatvaramo po sobama ali za rucak zna se. Posle zasednemo pa svako nesto kaze, malo se mazimo, smejemo, umemo i da se posvadjamo Sreca ne traje dugo…
Pa da, jednog dana odu ali zato treba maksimalo uzivati kad su tu. Sreca je to.Meni to fali od kad su djeca odrasla i otišla svojim putem ali je svaki put festa kad smo zajedno.
Meni sve to mnogo znači. Čuvam neke stoljnjake svoje majke,kad smo zajedno onda koristim. Tačno se zna koji je za Bozic,koji za Vaskrs a koji za nedelju.Pa da, jednog dana odu ali zato treba maksimalo uzivati kad su tu. Sreca je to.
To ponekad obavim subotom.Kako je kod vas? Održavate li tradiciju zajednickog ručka nedeljom ili je kud koji mili moji.
Al da je bas ne unistis. Važno je da se sastanemo,dan je manje važan.To ponekad obavim subotom.
Da prekršim tradiciju.
I važno je da se za stolom ne posvađamo, kao u Felinijevim filmovima.Al da je bas ne unistis. Važno je da se sastanemo,dan je manje važan.
Tek kod deserta ili kafe,da niko ne ostane gladan.I važno je da se za stolom ne posvađamo, kao u Felinijevim filmovima.
Oni koji su za stolom iznervirani, ostanu gladni, druge baš briga za svađu, evo ovako...Tek kod deserta ili kafe,da niko ne ostane gladan.