Malaplava007
Zainteresovan član
- Poruka
- 255
Imam dosta porodičnih problema naime u pitanju je tetka koja nam podvaljuje djecu svaki dan.I kao šlag na torti hoće da cjeli raspust noće kad nas (ne živimo u drugoj državi pa nema potrebe da noće).No,njima se ne sme ništa reći,jednom sam rekla i ona je rekla kako smo mi njih pokušali isterati iz kuće što nije istina.Ajde razumem da ponekad dovede,Medjutim čim prodje nešto manje od 5 dana opet ih dovede,nije da ih mrzim ali počinjem da me nervira jer joj baba ne sme reći da je bolesna a kada ona ode kući baba nama svima psuje što smo se rodili.Ona je toliko razmažena da joj se ne sme reći da nam dojadilo da joj čuvamo djecu kada sam je pitala zašto to radi majci koja nema snage ni za sebe kamoli za djecu te zašto ne uzme bejbisetrku samo se smijala što nije normalno.Ajde da dodju jednom u mjesec dana,medjutim to nije slučaj,obavezno ih dovedu svakim radnom svake subote svake nedjelje i to kad god se planiramo odmoriti.Idu djeca u vrtić ali vrtić ne radi vikendom.Meni smeta činjenica što ona ne želi da shvati da mi više ne možemo čuvati njenu djecu i kad god odbijemo ona nam prijeti da je nikada nećemo vidjeti ili priča svašta ružno o nama komšiluku.Meni je iskreno dojadilo to njeno ponašanje i forsiranje njene djece nama,što je najgore djeca su hiperaktivna stalno viču i skaču i ne možeš se od njih odmoriti.Volim ja njih ali me nemojte pogrešno shvatiti imam i ja svoj život naspram čuvanja tudje djece.Najgore je to što ja i moja mama uvijek ispaštamo zbog tetkinih ispada.