Kod mene je majka opisana Mc-om na 4 Ovna, njeno je Sunce u Ovnu, Asc u Blizancima, a vladar Asc, Merkur, je na 10 Ovna. Ima 4 planete u mom 10.
Otac je Vodolija, Asc Devica. U mom 4.su Pluton na Ic-u, Sunce/Uran konjunkcija (otac/Vodolija), Merkur, koji je vladar njegovog Asc-a.
Mladja sestra je opisana Venerom, Merkurom i vladarom 3, sto je ponovo Merkur. Na mojoj Veneri je njeno Sunce, a na mom Merkuru njena Venera. Imamo cak i konjunkciju Meseca uz svega 2 stepena orbisa.
Cerkica ima Asc na planeti koja vlada mojim 5. poljem orbisa 1 stepen, njen Mesec je na mojom Veneri u 5.(moje zensko dete), i ima stelijum u mom 9. (trece zacece). U 5 imam Venera/Neptun, ona ima stelijum u Ribama, tu je i vladar Asc, Merkur, Uran, Severni cvor, ima i Sunce/Neptun svega 1 stepen orbisa.
Dragi Sunce i Mars na Desc, egzaktno, Asc sa svega 2 stepen orbisa. Njegov Mesec, ujedno i vladar Raka ukljustenog u 7je u mom 1, i u konjunkciji sa Jupiterom koji kod njega vlada Venerom, a kod oboje se nalazi u 7; vladar ukljestene Vodolije iz 1. na mojoj Veneri u 5, Venera vladar 4 na mom Neptunu sto je vladar 9 (treceg zaceca). Venera vlada mojim Suncem, Uranom, Fortunom, Plutonom, (koji opet vlada Venerom), Ic-om, Marsom, koji je kod mene vladar 5. Na mom Mesecu je njegov Merkur (dete), sto je i njegov licni vladar 5 (deca).
Ima jos, ako bih trazila sebe u horoskopima svih njih.