Porodica žrtve nadstrešnice osudila "studente"

Schrodinger

Veoma poznat
Poruka
12.151

Породица Раца осудила протесте

„Дочекали су да овај несрећни случај пада надстрешнице који је изазван спољним фактором и делом домаће опозиције која је против државе искористе. По мени посао ради и Тужилаштво и суд. Породица Раца осуђује што опозиција и студенти у блокади покушавају да уруше државни поредак и што покушавају да злоупотребе ову трагедију. Ми верујемо у државу и државне органе да ће обавити своју дужност и пронаћи одговорне за пад надстрешнице. Ако су институције затворене неће ни доћи до разрешења“, навео је он у писму достављеном Танјугу.

Он је истакао да се породица Раца ограђује од чина студената у блокади и дела опозиције и противи се таквом начину протестовања, као и да пуну подршку шаљу студентима који желе да студирају и мирним путем да решавају проблеме.

„Није у реду што се након одржавања 15 минута ћутања, слави, пева, игра и слично, а све смо то видели на улицама широм државе“, истакао је.
Он је апеловао на све да престану са насиљем и хаосом јер, како каже, он у свом болу најбоље зна колико је Град Нови Сад, али и држава Србија помогла његовој породици након трагедије.
„Након пада надстрешнице Град и Центар за социјални рад реаговали су моментално, били су на помену, као и на одавању почасти поводом 40 дана на гробљу и заиста су ми пуно ублажили бол и муку, како мени тако и мом сину. С те стране ја немам никакве примедбе и волео бих да се дође до истине, али не на овај начин на који се то ради сада – на улицама“, истакао је Ђуро Раца.
:bravo:

Da su institucije radile svoj posao,najverovatije da do ovoga ne bih ni doslo...

.......

Ovo mi nije bas najjasnije,sabotaza...
:think:
Da su institucije radile svoj posao još 2017. bi pripadnici SAJ i vojske upali u predsedništvo i uhapsili nenadležnu individuu koja oponaša premijera u Srbiji. U Južnoj Koreji je predsednik uhapšen 2 sata nakon što je pokušao da postane premijer, čeka ga doživotna robija za državni udar.

mučeni čovek do istine neće doći nikad.
kao ni roditelji gardista i drugih...

čime se ova čudovišta na vlasti sve ne služe, užas!
A i ona koja bi da se dočepaju fotelja.

Šta je tražilo ovo na mirnim protestima? Pripremali se ljudi da beru cveće sa tim?

8AB74BB1-D363-4A4E-9240-065D7EC8B492.jpeg
2AF99BDD-E08F-43E7-8472-2D4CBE056799.jpeg
6FB67C39-8BF6-4D24-B1C6-FD949D54FBBB.jpeg

Šta je tražilo ovo na mirnim protestima? Pripremali se ljudi da beru cveće sa tim?

Pogledajte prilog 1697229Pogledajte prilog 1697228Pogledajte prilog 1697227
Сигурно треба да верујемо Вучићевим медијима да је то тако.
Исто ко трудница где се боре за бебу, се све у реду.
Исто као и СНС посланица што ју је погодио СНС посланик у главу флашом, па се боре за њен живот, и крива "опозиција" и ту је Вучко да јој држи руку.
Исто као и СНСовац који је "нападнут" и поломљен му нос, а сутрадан све ок.
Исто ко жандарм у цивилу кога повредили студенти, кад оно звекнуо за његов жандар пендреком.
Исто као и ови "студенти" који би да уче, и онај мученик што је испред Вучића и причају о пити.

И тако у недоглед. Али наравно ти као дежурни СНС стручњак, знаш најбоље.

И да не заборавимо да споменемо: жуте, Ђиласа, Грухоњића и Шолаја. Да се не умориш куцајући.

Вид Боте што ти је нерасположен...
ЈА ЛЕПО кажем да се на тим Сликама ич не види ал мени нико не верује...
веома веома лоше отаљавате свој посао..Врховник је незадовољан што се да и приметит,не:

1741917007139.png

aloo, šta te snašlo tu u belom svetu.
prepadoh se. :fdlan:
Безбедна си драга Лее у Суботу,да окупираш своју Улицу-ДОЛЕ ВЕЛЕИЗДАЈНИК-.
тО МУ његови МЕНТОРИ наложили,
немаш Проблема.
Онда ћемо га ухапсимо и све ће да буде ЛЕПО.

Наравно ако је нађено то оружје, постоји записник? Постоје оптужнице за илегално поседовање оружја?
Имамо видео снимке хапшења?
Где је све то?

Јел су наводни студенти сви заједно купили све ово на истом месту, или како?

Црне лажи да их Бог убије.

Онда ћемо га ухапсимо и све ће да буде ЛЕПО.
lepo tebi iz daljine apsti....
neka njega do isteka mandata, tako kažu studenti.
a do isteka, dobro pazi kome daje mandat za formiranje nove vlade.
kune se u poštenje, ljubav prema Srbiji, i kad je već tako, uz novu vladu razmontira rđav sistem,
pa ko preživi pričaće. :aha:

Subota, mora da prođe u miru. u suprotnom, ne opra ga ni Dunav ni Sava, ako se ja pitam.

lepo tebi iz daljine apsti....
neka njega do isteka mandata, tako kažu studenti.
a do isteka, dobro pazi kome daje mandat za formiranje nove vlade.
kune se u poštenje, ljubav prema Srbiji, i kad je već tako, uz novu vladu razmontira rđav sistem,
pa ko preživi pričaće. :aha:

Subota, mora da prođe u miru. u suprotnom, ne opra ga ni Dunav ni Sava, ako se ja pitam.
Da li stvarno veruješ da ova demagogija sa studentima prolazi osim kod Đilasovih birača i DOS-ovih nostalčara? Ovo odlaze kad neko drugi bude dobio izbore, a protiv korupcije se boriš dok si na vlasti.

Jos jedna

Izgubili ćerku u padu nadstrešnice; Majka Zorica: Ne zloupotrebljavajte tragediju u političke svrhe​

Zorica Ruman, majka Anđele Ruman iz Stare Pazove koja je tragično nastradala 1. novembra kada se obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu, apeluje da se zaustave svi koji zloupotrebljavaju nemilu tragediju.
:bravo:

Back