Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Kada bi ste se nasli u situaciji da morate da birate izmedju Porodice i Karijere,sta biste izabrali ili mislite da to moze na neki nacin da se izbalansira.Koje je vase misljenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je dobar posao,onda karijera.
okrenula si pricu da bi ispalo onako kako tebi odgovara, al podrzavam krajAko žene ikada žele da zaista dostignu jednakost kao lideri, moramo da odbacimo muške izbore i ponašanja kao ideal,
Biti na poziciji moći, i truditi se da tamo ostanete, prosto znači da deca za vas jedva mogu predstavljati više od slike na radnom stolu, bez obzira kom polu pripadate.
Za razliku od muškaraca, žene mnogo teže podnose činjenicu da nisu tu za svoju decu kad su im potrebne
Muškarci i žene drugačije reaguju kada primete da njihovo odsustvo iz doma šteti deci, ili kad postanu svesni da bi za decu bilo bolje da su više prisutni u njihovim životima. Ne verujem da očevi vole svoju decu išta manje nego majke, ali muškarci su spremniji da izaberu karijeru na štetu porodice, a žene će češće izabrati porodicu na štetu karijere
Zato biram porodicu!
Deca vam odrastala uz skolu i fakultet standardna prica...moja zena je paralelno gurala karijeru i porodicu..Desilo se da smo oboje studirali u isto vreme a ja sam ranije zavrsiosa svim tim sa oko 26 godina..Ona je nastavila dalje do vanrednog profesora zatim i profesora hemije..Deca odrasla i poudavala se nas dvoje zbog korone cucimo doma..Ranije je ona u svrsi viziting profesora bila po desetak dana u Lajpzigu ili Malmeu i poboljsavali smo konto u banci, sada nema toga i cucimo doma..
Isto vazi i za muskarca ili karijerista ili porodica ne ide i jedno i drugo.Tesko je zeni da bude karijerista, ako zeli dobar brak i zdravu porodicu i da uziva u njoj. Da bude dobra u svom poslu, odgovorna i savesna, da. Ali da ganja sama vanserijski uspeh, tesko je.