- Poruka
- 29.141
on i ja sa maskama. sami. ne znamo se i znamo se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa tresnuces u banderu onda kad ne vidis
on i ja sa maskama. sami. ne znamo se i znamo se.
Nemam poriv da se tucam sa debilima, nasumično, pa sve i da zamislim da sam umotana kao mumija.hej zene
el bi volele da se podate nesebicno svakom muskarcu u nekim orgijama, al da nosite masku, da niko posle a ni za vreme orgija ne zna ko ste vi ,a da kasnije, nakon svega, mozete da glumite nedodirljivu macku ,neprikosnovenu kraljicu kojoj niko nije do kolena a ?
ps; zaobidjite kjubrika on nema veze sa ovom temom plz
zanimljivo
mozda je zanimljivije da smo na orgijama pod maskama, ali trazim jednog posebnog, pokusavam da ga osetim i prepoznam,
uzbudjuju me scene koje vidim svuda oko sebe ali zelim samo da na njemu sve te osecaje prelijem dramaticno i bez kontrole.
ucestvujes a ne ucestvujes, hoces da se y,....i da ti udje samo njegov
![]()
Ma da, mada cesto prevagne finoca.mislim da fino balansiram izmedju kuchkaluka i finoce.
Ma da, mada cesto prevagne finoca.![]()
samo moras dobro da naucis da ga osjetis, jer mozes li zamisliti da se zajebbes
da li bi ti se moglo desiti Shojo da se zeznes?
ne znam, ne verujem, prepoznala bih ga medju hiljadama, samo jednu rec da cujem.
Ma da, mada cesto prevagne finoca.![]()
ohoho rijec je vec puno...ono neki unutrasjnji osjecaj da te nesvjesno vodi, na to sam mislio
mozda je zanimljivije da smo na orgijama pod maskama, ali trazim jednog posebnog, pokusavam da ga osetim i prepoznam,
uzbudjuju me scene koje vidim svuda oko sebe ali zelim samo da na njemu sve te osecaje prelijem dramaticno i bez kontrole.
ucestvujes a ne ucestvujes, hoces da se y,....i da ti udje samo njegov
![]()
verujem, da, u taj osecaj.bio bi drugaciji od drugih i sa maskom. celokupni stav, gotovo da ga vidim oholog i kontrolisanog u toj besvesnoj gomili
![]()
dobro i ja mislim da bi i ja. nego sto si razdragana toliko ?![]()
dok kucam imam slike kao da se stvarno desava, kucam i trazim ga na orgijama istovremeno, i on zamislja isto to sta pisem
![]()
Meni je ovaj scenario bas zanimljiv.