NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
a sta je lose u tome biti j.eban??????? meni bas fino

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je zena gazdarica,vladarica pa joj CINE a muskarac mora da RADI kao svako potcinjeno bice....Marin55:Zena koja se seksualno zadovoljava znaci da se yebe. muskarac koji se seksualno za zadovoljava, yebe. Zasto?
Ovo je potpuno tacnodugi777jezik:CHuo sam jedno interesantno razmissljanje da je engleska rech **** nastala kao skraccenica od Fornication Under Consent of King. Tj. bludnichenje pod dozvolom Kralja. Jer se navodno od srednjeg veka, taj vid aktivnosti nije smeo chiniti bez zvanichne dozvole suverena, a to je bio u stvari, ta dozvola, chin venchanja...
Poreklo je, bar tako kažu, od stare sanskritske reči za jahanje, YABHATI
što se фуцк i ficken tiče, neću da ulazim u analizu ali imam saznanja da ovo nije germanska reč , već da su je pokupili dolaskom u centralnu Evropu od Venda
Postoji i naša, malo zaboravljena reč VAKATI ili AKATI koja ima isti koren kao фуцк
napokon, još jedna od zaboravljenih ali i reči za koje se smatralo da su sleng, a u stvari nisu je ŠEVITI, u originalu SKEVATI od korena KE VEJ ( ili koja zna) i odnosi se na kopulaciju koja urodi plodom, a kao što znamo, samo je majka izvesna, mater semper certа.
Да ли си некада слушала поезију Миленка Жуборског и чувени стих:Akati to znači?
Moraću da upozorim kevu na pravo značenje te reči!![]()
Za ovo "akati" nisam znala, mada sam cula ono " Aknem ti ga"Poreklo je, bar tako kažu, od stare sanskritske reči za jahanje, YABHATI
što se фуцк i ficken tiče, neću da ulazim u analizu ali imam saznanja da ovo nije germanska reč , već da su je pokupili dolaskom u centralnu Evropu od Venda
Postoji i naša, malo zaboravljena reč VAKATI ili AKATI koja ima isti koren kao фуцк
napokon, još jedna od zaboravljenih ali i reči za koje se smatralo da su sleng, a u stvari nisu je ŠEVITI, u originalu SKEVATI od korena KE VEJ ( ili koja zna) i odnosi se na kopulaciju koja urodi plodom, a kao što znamo, samo je majka izvesna, mater semper certа.
To uopste nije neumjesno, bas je sexyNa primjer bitce neumjesno ako ja djevojci kazem "hocu da te *****".
u interesu mocnih... zar im ne bi bilo vise u interesu da se svi zabavljaju u krevetu.... jer bi tada manje mislili o drzavi?ako je verovati nekim izvorima, religija je dovela do toga da se termin yebati tako ocrni......
sve se to menja kroz istoriju i razlikuje se od kulture do kulture u skladu sa interesima mocnih...
...ako ti neko kaze yebi se...ne bi trebalo da se uvredimo, jer ta osoba nam je samo pozelela sve najlepse...
...nije neumesno da kazes devojci hocu da te...
...neumesno je da kazes necu da te...
Pa valjda mu to dođe na isto u krajnjem zbiru?Za ovo "akati" nisam znala, mada sam cula ono " Aknem ti ga"![]()
Zanima me otkud rijec yebati, f.u.c.k.. ficken itd koja ima pogrdno znacenje.Na primjer tim rijecniikom se psuje majka, sestra, familija itd.Pitanje za forumase, zasto ta rijec ima pogrdno znacenje kada ona oznacava necije zadovoljenje, psihicko i fizicko.
Na primjer bitce neumjesno ako ja djevojci kazem "hocu da te *****".
U staroj Engleskoj ljudi nisu smjeli da upraznjavaju seks bez odobrenja kralja (pogotovo ako se radilo o clanu kraljevske porodice). Kada bi par htio da ima djecu, morali su da zatraze dozvolu monarha, koji bi im predao plocicu koju su kacili na vrata od sobe dok su imali odnose. Na plocici je pisalo: "Fornication Under Consent of the King" (F.U.C.K.). Ovoje i poreklo rijeci koju ste upravo procitali.
Zanima me otkud rijec yebati, f.u.c.k.. ficken itd koja ima pogrdno znacenje.Na primjer tim rijecniikom se psuje majka, sestra, familija itd.Pitanje za forumase, zasto ta rijec ima pogrdno znacenje kada ona oznacava necije zadovoljenje, psihicko i fizicko.
Na primjer bitce neumjesno ako ja djevojci kazem "hocu da te *****".