Poreklo hrvata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto gotska teorija? Zar nisu oni svi sa Balkana zapalili u Italiju? Mislim bili su ovde 2 veka pre Slovena fajtali se sa Rimljanima i onda se pokupili i otisli da gaze Rim ili tako nesto vec, a posle ko zna gde.
Сумњам.Ако је нешто истина,мислим да су били коњушари код Спартанаца,Александра Македонског,Атиле,Наполеона,свих Лујева,пеглали карнере Марији Антонаети и гле худе судбине,завршише на Бечком двору.Традиција је то.

Kod njih je poreklo stvar dogovora a izgleda da jos ne mogu da se dogovore.

U opticaju su sledece tri tvrdnje:

1)Slovenska teorija
2) Iranska teorija
3) Gotska teorija

Citat sa hrvatske Wikipedije:

„Podrijetlo Hrvata je problem koji još nije rješen na opću suglasnost. Ovo pitanje je zaokupljalo znatan broj stručnjaka i amatera stotinama godina. Sam problem je višeznačan, i na njega vjerojatno nikada neće biti moguće dati jednostavan i definitivan odgovor.”

:hahaha:

Al dobro...ni hrvatsko cvijece ne zna svoje poreklo tj prave se da ne znaju :D

evo na što ste došli!!tema o Hrvatima otvorena i 10.57 i do 17.00 tek 30-ak komentara!!!šta vam je?:dontunderstand::rotf::rotf::cool:

hrvati su otpalo srpsko pleme koje je zivelo na hrbatima tj hridima i slicnim vukohebinama i po tome su i dobili ime.
oni su pleme, srbi su narod.
kasnije ih je pokusala oziveti rimska kurija i imperijalni bec u cilju njihove politike prodora na istok tj sirenja katolicizma na oblasti naseljene srbima koji ne priznaju papu kao nepogresivog bozijeg namesnika na zemlji.
cela njihova istorija je gomila izmisljotina napravljenih uglavnom u becu i rimu, a usmerenih protiv srba i pravoslavlja.
pravi hrbati su uglavnom izumrli ili se stopili sa drugim narodima i plemenima, ovo danas su vecinom otpali pokatoliceni srbi, sto se vidi po prezimenima.
velke ti si tipičan primjer :ok:
”Mi lazemo da bih varali sami sebe,da tjesimo druge,mi lazemo za oprost.Mi lazemo da bih se borili protiv straha,lazemo da ohrabrujemo druge,lazemo da bih skrivali svoj i neciji drugi jad.Laganje je oblik naseg patriotizmai potvrda nase urodjene inteligencije.Mi lazemo na kreativan,mastovit i inventivan nacin……Srbi smatraju Dobricu Cosica kao oca srpske nacije!

'ај' сад буди добар па реци како те је султан живог пустио??:mrgreen:

Suti i pusi, Miskec :lol: Nemoj da Mehmed II bude nezadovoljan / en.

Pozdrav sUsjed...:bye:

Šta se radi u Ljubuškom?
Nema bre dežurnih Kroasana IWeka i co..Zato mrtvo na temi...

Di si, Boro... Uzivaju, provode se, a meni valja dezurati ovdje s vama :roll: Tuga...

Si svracao na stranicu Crne Legije, mozda su tamo? :mrgreen:

Pozdrav sUsjed...:bye:

Šta se radi u Ljubuškom?
Nema bre dežurnih Kroasana IWeka i co..Zato mrtvo na temi...

Bog susjed!!ma nadam se da su svi ok i ja sam bio malo po planinama još dok je ovako lijepo vrijeme! U Ljubuškom ništa novo vino u bačvama a sad će skoro i "skika" pa će biti i suhog mesa za zimske dane.ma normala :bye::cool:

Bog susjed!!ma nadam se da su svi ok i ja sam bio malo po planinama još dok je ovako lijepo vrijeme! U Ljubuškom ništa novo vino u bačvama a sad će skoro i "skika" pa će biti i suhog mesa za zimske dane.ma normala :bye::cool:

Vidi one boodale sUsjeda, javlja se ko da nije ceo dan ovde?:eek:
I kod nas prošo svinjokolj...:mrgreen:
Pršuta i slanina u pajantama i lagano dimljenje...

velke ti si tipičan primjer :ok:

Srbi smatraju Dobricu Cosica kao oca srpske nacije!

Čitaj ovo ..... Srbi smatraju !!! To se pojavilo u hrvatskoj kuhinji i to je samo jedan od bisera novokomponovane "hrvatske nacije" koja je nastala od Srba preko noći krajem XX-tog veka. Nemože on da bude otac srbske nacije osim ako već ne živi najmanje 2000 godina .....

Nažalost svih novokomponovanih nacija Srbi imaju svoju priznatu i poznatu istoriju.

Dobrica Ćosić spada samo u viđenije Srbe i ništa više.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back