Poraz Ukrajine vodi u raspad EU i NATO?

S1MCRO

Elita
Poruka
16.036
У Авганистану сте ви побеђени и бежали сте као из Вијетнама. СССР је успоставила власт и повукла се. Та власт је влада још пар година а ти то изврћи као утеху.
Што се тиче хладног рата, својатате нешто што нема везе са западом. Кардиналне грешке су коштале распадм СССР а не ваша победа.
Али ок, влажни снови нису забрањени.
:hahaha:

Kad god ste išli protiv Anglosaksonaca, popušili ste. U Krimskom ratu, u ratu protiv Japana, u Avganistanu, u Hladnom ratu... uvek.

Ali slažemo se da imate neku kardinalnu grešku u sistemu.

MOST6

Elita
Poruka
24.966
Дебилни одговор као што сам и очекивао и чак те замолио да ме истог поштедиш.
С обзиром које будалаштине сервирају ваша средства информисања, у опште ме не чуде твоје будалаштине.
Не знам само зашто се Блинкен ускопрцао због све тешњих веза Кине и Русије?
Smiri se, pričekaj kraj. Uskoro će biti gotovo. Ne brini. :mazi:

zx16

Elita
Poruka
18.591
:hahaha:

Kad god ste išli protiv Anglosaksonaca, popušili ste. U Krimskom ratu, u ratu protiv Japana, u Avganistanu, u Hladnom ratu... uvek.

Ali slažemo se da imate neku kardinalnu grešku u sistemu.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
У ком свету лажи ти живиш?!
Него, спремаш ли се и ти у поход на Русе, пошто не сумњате у вашу победу? Једино што се не зна како то да урадите?

zx16

Elita
Poruka
18.591
Smiri se, pričekaj kraj. Uskoro će biti gotovo. Ne brini. :mazi:
Ваш крај ћу сигурно сачекати пошто се ближи. То се да видети из нервозних изјава западних лидера. Походи Европе на Русију вам никада нису успели. Руси знају са вама, олошем, да то успешно завршавају!

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
68.272
Premda si promašio poentu posta..., koja samo govori o tome da su pridruzeni EU Sloveni (od Poljske do Hrvata...) pa i neSloveni (Baltički priprdci do Rumuna) samo postali roblje Anglosaksonaca.., što radno, što seksualno roblje...
A njihove zemlje se rapidno prazne, iako su vec 10-20 godina u bajnoj EU...
Eto koliko im dobro EU želi i čini...

Dakle...na tvoje pitanje - Da li ima života bez EU robovanja i motanja kabla...
Odgovor je DA IMA! :super:

A što se tiče promašene poente o putovanjima preko...
Pa živeo si evo 2 godine bez toga...pa si evo zdrav prav, ništa ti ne fali...
Neki su čak tek sad upozali rođenu zemlju...silom prilika...

...
Колега ти је лепо одговорио, да пражњење становништва нема никакве везе са ЕУ. Празне се и земље које нису у ЕУ.

Србија (са Косовом и Метохијом, посебно), БиХ, Македонија, вероватно се и Молдавија празни истим темпом, Украјина се такође празнила и пре рата, тако да је твоја тврдња о пражњењу због ЕУ бесмислица.

САд окрећеш причу како се ипак празне, иако су у ЕУ. Ваљда сте очекивали нагли пораст стандарда у новим чланицама, па да ће стићи немачку у року од 5 година, што је, наравно, још једна бесмислица вашег нелогичног закључивања.

Баш зато што би се исти процеси дешавали у Румунији, Бугарској и Хрватској са и без ЕУ, баш зато је бесмислена ваша теза да ће ЕУ да се распадне. Још...идеја вам је...ако им није боље у ЕУ, то је доказ да им је горе са ЕУ.

MOST6

Elita
Poruka
24.966
Ваш крај ћу сигурно сачекати пошто се ближи. То се да видети из нервозних изјава западних лидера. Походи Европе на Русију вам никада нису успели. Руси знају са вама, олошем, да то успешно завршавају!
Opet te hvata nervoza. :per:

zx16

Elita
Poruka
18.591
Opet te hvata nervoza. :per:
Од кога и од чега?
Па вама је по сред Загреба треснула прастари дрон а шта тек може хиперсонично оружје?
И онда ми ти кажеш ја нервозан?!
За такву глупост треба бити талентован или, просто, земљак Табака!

Poruka
20.681
Колега ти је лепо одговорио, да пражњење становништва нема никакве везе са ЕУ. Празне се и земље које нису у ЕУ.

Србија (са Косовом и Метохијом, посебно), БиХ, Македонија, вероватно се и Молдавија празни истим темпом, Украјина се такође празнила и пре рата, тако да је твоја тврдња о пражњењу због ЕУ бесмислица.

САд окрећеш причу како се ипак празне, иако су у ЕУ. Ваљда сте очекивали нагли пораст стандарда у новим чланицама, па да ће стићи немачку у року од 5 година, што је, наравно, још једна бесмислица вашег нелогичног закључивања.

Баш зато што би се исти процеси дешавали у Румунији, Бугарској и Хрватској са и без ЕУ, баш зато је бесмислена ваша теза да ће ЕУ да се распадне. Још...идеја вам је...ако им није боље у ЕУ, то је доказ да им је горе са ЕУ.

Evo ja cu uzeti tvoju polaznu osnovu da je izvan EU valjda Had ili šta već...
Nego te pitam zašto sve navedene zemlje koje su 10+ godina u EU, jednako "žive zagrobni život"...?
Gde je EU fratelnite, egalite...bla, bla, TRUĆ !

I nije to 5 godina...kako kažeš...

Oni su svi EUzombirani vec deceniju-dve...

...

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
68.272
Evo ja cu uzeti tvoju polaznu osnovu da je izvan EU valjda Had ili šta već...
Nego te pitam zašto sve navedene zemlje koje su 10+ godina u EU, jednako "žive zagrobni život"...?
Gde je EU fratelnite, egalite...bla, bla, TRUĆ !

I nije to 5 godina...kako kažeš...

Oni su svi EUzombirani vec deceniju-dve...

...
Odgovor je jednostavan, ali ruso.guzni mozak nije u stanju da ga shvati.
Prosperitet ili propast jednog naroda nema veze sa clanstvom ili neclanstvom u EU, vec od 1000 drugih stvari.

Pri tom ja uopste nisam za clanstvo Srbije u EU.

Ali pisati kako susedne zemlje propadaju zbog clanstva je besmislica.

Poruka
9.560
Kako ovim rusoluzerima ne dosadi, nije mi jasno.

Ljudi, ne vredi vam to, neće se raspad NATO-a manifestovati ako vi to samo dovoljno jako zaželite i fantazirate. Lupate u isti bubanj 30 godina i džabe vam je.

Raspao vam se samo SSSR i Varšavski pakt, a kroz godinu/dve će i ova njegova sledeća, samo jadnija i bednija inkarnacija od ruske pederacije.
255488_1646826362962_iff.jpg

Cenim da je glavonjama na zapadu palo na um, DA JE NACIZAM JEDINI SPAS ZA POSUSTALU I PRE SVEGA PREZADUŽENU EVROPSKU PRIVREDU .

A realno, i američka je još u goroj poziciji.

Kako Amerika da vrati sve te silne dugove Kini ? Nikako. Jedini izlaz joj je da zarati sa njom, i tako sebi otpiše dug .
Ukoliko izađe kao pobednik naravno.
Ali, ako ne daj bože izgubi?

A Stara Dama je dostigla svoj maksimum i dalje ne može. Kamatne stope su bile u minusu pred izbijanje ukrajinskog sukoba, još 2014-te.

A kad su kamate u minusu - točak investicija staje. Nema napred.
Rešenje ?

Rušenje katastrofalnih razmera i SVE IZ POČETKA, ponoviti NJU DIL od pre 70 god.

A za rušenje i veliko razaranje potreban vam je RAT naravno.

A ko je najpogodniji da najbrže pokrene rat ?

Nacizam naravno, već provereno .

I eto nama rata u Evropi , BIĆE KRVAV NESUMNJIVO.

I rušilački naravno.

MOST6

Elita
Poruka
24.966
Од кога и од чега?
Па вама је по сред Загреба треснула прастари дрон а шта тек може хиперсонично оружје?
И онда ми ти кажеш ја нервозан?!
За такву глупост треба бити талентован или, просто, земљак Табака!
A ja bih trebao biti nervozan zato što Rusi šalju leteće smeće? :hahaha:

psmaniac

Poznat
Poruka
9.492
Varaš se ako misliš da itko želi biti sa Rusima. Ne želi to čak ni Bjelorusi i Čečeni, ali moraju.
Кад сте ви могли бити са нама и увлачити нам се у шупак ради својих интереса
онда може свако са сваким. Једино што вас је тај интерес коштао менталног здравља
а нас Србе милион душа.

MOST6

Elita
Poruka
24.966
Кад сте ви могли бити са нама и увлачити нам се у шупак ради својих интереса
онда може свако са сваким. Једино што вас је тај интерес коштао менталног здравља
а нас Србе милион душа.
Može svatko sa svakim, ali samo do prve prilike.