Prpa, a?
Bolje da su onaj tariguz ostavili sebi...
Može da se uskoro pojavi nestašica?
Bolje da su onaj tariguz ostavili sebi...
Može da se uskoro pojavi nestašica?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, ti si stručnjak za Rusiju, jer živiš u njoj već...koliko godina?
Ili ti silno "znanje" dolazi iz zapadnjačkih medija?
Niti sam napisao da je Rusija jedva dočekala sankcije, niti da one nemaju nikavog uticaja na njenu privredu.
Kao ni razlog za čuvenu kontramantru "da zapad neće propasti".
Samo činjenice - da je Rusija od uvoznika pšenice, postala izvoznik iste, kao i mnogih drugih poljoprivrednih proizvoda.
I da Rusi neće crkavati od gladi (ne znam ni odakle takve gluposti o gladovanju).
Nešto se ne sećam da se Putin hvalio nekim bogatstvom?
Podseti me na to.
A to što je Ruski BDP na nivou nekih manjih država - pa bio je i Kineski BDP manji od BDP-a Tajvana - a pogledaj kakva je situacija danas.
Stvari se menjaju, kada imaš ljude koji su sposobni da ih menjaju.
Upravo to i jeste razlog za sankcije Rusiji.
Kao što je i razvoj Carske Rusije, države sa ogromnim resursima - doveo do izazivanja I svetskog rata i Komunističke revolucije u pozadini fronta, u Rusiji.
To da zapad ne želi jaku Rusiju, kojom vladaju Rusi - jasno je i debilu.
A možeš milsiti tek - koliko je jasno iole pametnijim ljudima.
I sve im je teže prodati zapadnjačko sviranje q***u o propadanju Rusije, o Putinu mafijašu (a kod njih se najbogatiji ljudi obogatili nošenjem džakova: Rotšildi, Rokfeleri, Britanska kraljevska kuća,... kako oni dodjeoše do silnog bogatstva? Umeš li to da objasniš, ti - koji si takav svetski čovek?).
I kakve veze ima Djilas - lokalna profuknjača iz klasične Masonko-Udbaško-Komunjarske bande, sa Crkotinom koja deluje globalno i izaziva krvoproliće u brojnim zemljama širom sveta?
I koji samo u Srbiji ima 162 bande, koje 24 sata dnevno kuckaju po tastaturi i guraju izlizane mantre NWO?
Ma da, ti si stručnjak za Rusiju, jer živiš u njoj već...koliko godina?
Ili ti silno "znanje" dolazi iz zapadnjačkih medija?
Niti sam napisao da je Rusija jedva dočekala sankcije, niti da one nemaju nikavog uticaja na njenu privredu.
Kao ni razlog za čuvenu kontramantru "da zapad neće propasti".
Samo činjenice - da je Rusija od uvoznika pšenice, postala izvoznik iste, kao i mnogih drugih poljoprivrednih proizvoda.
I da Rusi neće crkavati od gladi (ne znam ni odakle takve gluposti o gladovanju).
Nešto se ne sećam da se Putin hvalio nekim bogatstvom?
Podseti me na to.
A to što je Ruski BDP na nivou nekih manjih država - pa bio je i Kineski BDP manji od BDP-a Tajvana - a pogledaj kakva je situacija danas.
Stvari se menjaju, kada imaš ljude koji su sposobni da ih menjaju.
Upravo to i jeste razlog za sankcije Rusiji.
Kao što je i razvoj Carske Rusije, države sa ogromnim resursima - doveo do izazivanja I svetskog rata i Komunističke revolucije u pozadini fronta, u Rusiji.
To da zapad ne želi jaku Rusiju, kojom vladaju Rusi - jasno je i debilu.
A možeš milsiti tek - koliko je jasno iole pametnijim ljudima.
I sve im je teže prodati zapadnjačko sviranje q***u o propadanju Rusije, o Putinu mafijašu (a kod njih se najbogatiji ljudi obogatili nošenjem džakova: Rotšildi, Rokfeleri, Britanska kraljevska kuća,... kako oni dodjeoše do silnog bogatstva? Umeš li to da objasniš, ti - koji si takav svetski čovek?).
I kakve veze ima Djilas - lokalna profuknjača iz klasične Masonko-Udbaško-Komunjarske bande, sa Crkotinom koja deluje globalno i izaziva krvoproliće u brojnim zemljama širom sveta?
I koji samo u Srbiji ima 162 bande, koje 24 sata dnevno kuckaju po tastaturi i guraju izlizane mantre NWO?
Opet pitam - šta ako se u Rusiji sve obračunava u dolaru?
Kakve to veze ima sa medjusobnom trgovinom Rusije i nekih drugih zemalja, ukoliko odluče da razmenu obračunavaju na drugi način?
Otkuda ti ideja da se u Rusiji živi loše, a u Japanu dobro?
Šta ako sutra dodje do propasti svetskih berzi (a doći će, jer je takav plan)?
Ko će biti u boljoj poziciji - Japan ili Rusija?
Pogledaj koliki je dug Rusije, a koliki je dug Japana.
To što neko ta dugovanja ne traži od (u) Japana sada - ne znači da ih neće tražiti sutra.
Sve zavisi koliko su vlasti Japana "kooperativne".
U prevodu na Srpski:
To što ti živiš bolje od mene, jer ti banka stalno daje nove kredite (a dužan si milione evra), dok ja živim isključivo u skladu sa onim što zaradim - ne znači da je to zdravo i normalno.
Znači da si ti koristan idiot (ništa lično i bez želje da vredjam) NWO i da ćeš tako živeti sve dok si im potreban, ili dok ne odluče drugačije.
A meni mogu da pljunu pod prozor (da ne upotrebim onu Šešeljevu rečenicu datu Haškim tužiteljima).