Popustila kočnica...

gost 192266

Elita
Poruka
23.388
Šta kada se on zaljubi?
A u vezi ste, planirate sve... brak, zajednički život, porodicu?
A njemu je malo ,, popustila kočnica'' i priznaje da se zaljubio, ali zaboga još voli svoju devojku.
,,Sišla je ona, kao biće s druge planete i očarala me''. Ništa pametnije nisam znala da uradim osim da završim tu priču.
E, sad... On bi hteo ponovo. I ponaša se gotovo isto kao i dok smo bili zajedno. Šta učiniti?

nemoj pljunut sebe zbog nikog!

Joliva

Aktivan član
Poruka
1.549
Kizi:
Ma da,udri na folklor...da znas samo kakvih tamo delija ima zaboravices ga do prekosutra
I to sam probala davno, mada sad je malo kasno za vraćanje. Kom KUD-u treba mator igrač, koji je sa svojom karijerom završio još pre 7 godina?? :lol:
Neodoljiva:
postavlja se pitanje iskrenosti vasih emocija i kvaliteta veze
Misliš njegovih? Ja sam za svoje bila sigurna. Kvlitet veze bio OK dok se '' vanzemaljka nije pojavila''. :poludeo:
*ordinary:
Pozvati ga i sa nakupljenim smećem u rukama na vratima, uputiti ga u smećaru. Poruka je jasna
Ništa pametnije ne čuh skoro! Mislim da je i gore zaslužio. :zcepanje:
KOMRI:
nemoj pljunut sebe zbog nikog!
:ok:
Egreta27:
Bolje uzasan kraj, nego uzasi bez kraja.
Ne smem ni da se setim kako je bilo.:zima2:
Kazes "ON bi hteo ponovo", a sta je sa tvojim zeljama?
. . . Sad da me pitaš šta želim... Samo da zaboravim uspomenu na njega, jer dovoljno je bio u mom životu- četiri meseca, da ga je teško zaboraviti.

neizreciva

Buduća legenda
Poruka
34.116
I to sam probala davno, mada sad je malo kasno za vraćanje. Kom KUD-u treba mator igrač, koji je sa svojom karijerom završio još pre 7 godina?? :lol:

Misliš njegovih? Ja sam za svoje bila sigurna. Kvlitet veze bio OK dok se '' vanzemaljka nije pojavila''. :poludeo:

Ništa pametnije ne čuh skoro! Mislim da je i gore zaslužio. :zcepanje:

:ok:

Ne smem ni da se setim kako je bilo.:zima2:

. . . Sad da me pitaš šta želim... Samo da zaboravim uspomenu na njega, jer dovoljno je bio u mom životu- četiri meseca, da ga je teško zaboraviti.

kvalitet veze???....4 meseca....pa i ne zvuci mi nesto kao ljubav vanvremenska.....samo se lati nekih dodatnih aktivnosti i preboleces ga ocas posla.....

georgejune

Starosedelac
Poruka
192.168
Šta kada se on zaljubi?
A njemu je malo ,, popustila kočnica'' i priznaje da se zaljubio, ali zaboga još voli svoju devojku.
,,Sišla je ona, kao biće s druge planete i očarala me''. Ništa pametnije nisam znala da uradim osim da završim tu priču.
E, sad... On bi hteo ponovo. I ponaša se gotovo isto kao i dok smo bili zajedno. Šta učiniti?

Pa nista standarno udaja za njega i pacenicki zivot koi je normalna pojava na ovim prostorima

Joliva

Aktivan član
Poruka
1.549
4 meseca i nije nesto posebno dugo. z;)

neizreciva:
kvalitet veze???....4 meseca....pa i ne zvuci mi nesto kao ljubav vanvremenska...
Pa, sad... Meni je i to dugačak period. Ne računam ni period muvanja, koji je trajao mesec, dva...
Pa i da je kanarinac koji je tu non stop, bude ti žao.
georgejune:
Pa nista standarno udaja za njega i pacenicki zivot koi je normalna pojava na ovim prostorima
Recimo da ne želim taj ''standardan'' život. :)

Poslednja izmena:

gost 43599

Veoma poznat
Poruka
10.211

Bila si sigurna u osecanja koja gajis prema osobi koja je neiskrena? :think: nikad nisi primetila nista zbog cega si imala osecaj nelagodnosti, nije ti bilo sasvim jasno, delovalo je cudno...nije ti se nikad javio sicusni glasic u tebi koji isplivava po potrebi, uliva sumnju ili se bar zbog njega postavlja neko pitanje? ako je on bio toliko neiskren a ti nisi nista primetila, sta to govori o tebi? ne moze niko uzdrmati vezu ako je ona zasnovana na cvrstim temeljima i partneri to ne dozvole...

Uostalom, ne postoji jednosmerna komunikacija...uvek komuniciramo da li verbalno ili cutanjem...

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Šta kada se on zaljubi?
Uradi ili bar reci isto shto i on tebi a onda ga nakon toga pitaj zeli li sa tobom ponovo.

*Mihal*

Domaćin
Poruka
4.181
Šta kada se on zaljubi?

Ovo je malo konfuzno, tu se ne zna ko kosi ako vodu nosi, on je u jednu zaljubljen drugu voli, prva daje otkaz on je moli za pomirenje ...
... jednostavno reshenje je uvek najdelotovrnije, ljubav uvek treba usavrsavati i expandirati ... z:mrgreen:

gost 271475

Buduća legenda
Poruka
26.923
Šta kada se on zaljubi?

Odyebati ga... bem ti muškarca koji ne ume da da zadrži u gaćama. To što se zaljubio je otežavajuća okolnost... i uradiće to ponovo. Pod drugim izgovorom, naravno...