Popustila kočnica...

Joliva

Aktivan član
Poruka
1.549
Šta kada se on zaljubi?
A u vezi ste, planirate sve... brak, zajednički život, porodicu?
A njemu je malo ,, popustila kočnica'' i priznaje da se zaljubio, ali zaboga još voli svoju devojku.
,,Sišla je ona, kao biće s druge planete i očarala me''. Ništa pametnije nisam znala da uradim osim da završim tu priču.
E, sad... On bi hteo ponovo. I ponaša se gotovo isto kao i dok smo bili zajedno. Šta učiniti?

u zivotu nema nikakvih garancija, pa ni garancije na ljubav i emocije..
to sto se vratio, ne znaci da nece opet da naleti za neki mesec, godinu na neku vanzemaljku..
to sto ste imali, sama znas koliko je vredelo i da li za to treba da se boris..
ako se zaljubio, to isto znaci da ste zapustili svoju vezu..
ako nekoga volim, moze kluni da prodje pored - pogledati hocu, ali me uzdrmati nece..pogotovo necu da dizem ruke od onoga prema kome gajim jake emocije..
kazu da muskarci drugacije funkcionisu po poitanju seksa..ali kod njega nije bila sex prica, priznao ti je da se zaljubio..
moras sama da procenis da li je ono sto si imala sa njim vredno krpljenja i nastavka..

Znam da bi se opet ponovilo, znam da bih opet krv propljuvala... Koliko je sve to bilo stresno, govori i činjenica da se sve to izdešavalo baš na samo Novogodišnje veče...
I da je bolje da se to ne nastavi. Najgore je to što sad ja ne znam kako da se na najbezbolniji način ratosiljam uspomene na njega. I bojim se da ne pokleknem opet, jer se ponaša blago agresorski. Šalje poruke, lajkuje slike, želi da se viđa opet sa mnom... I potencira da je to samo drugarski, a gestovi ga odaju.
I još, povrh svega, nas dvoje pevamo u istom horu, viđanje na probama nam je neminovno. :(

Znam da bi se opet ponovilo, znam da bih opet krv propljuvala... Koliko je sve to bilo stresno, govori i činjenica da se sve to izdešavalo baš na samo Novogodišnje veče...
I da je bolje da se to ne nastavi. Najgore je to što sad ja ne znam kako da se na najbezbolniji način ratosiljam uspomene na njega. I bojim se da ne pokleknem opet, jer se ponaša blago agresorski. Šalje poruke, lajkuje slike, želi da se viđa opet sa mnom... I potencira da je to samo drugarski, a gestovi ga odaju.
I još, povrh svega, nas dvoje pevamo u istom horu, viđanje na probama nam je neminovno. :(

vidjanje svedes na minimum, samo ono pod moranje..
posaljes mu poruku da moras da ga uklonis sa liste dok neko vreme ne prodje..
da prodje bezbolno ne moze ukoliko su emocije postojale..
vreme leci sve..izlecice i ovo..
blokiraj mu svaki moguci nacin da ti pridje jer je to upravo nacin da te povredjuje..
bar dok se tebi emocije ne stisaju..tamo gde su bile jake emocije, mora da prodje vreme da bi onu drugu osobu smestili u folder za prijatelje..
ako nije sebicni skot i stalo mu je do tebe kao prijatelja, poslusace te..ako nastavi sa agresivnim nastupom samo ti daje do znanja da je sebicni skot.

Šta kada se on zaljubi?
A njemu je malo ,, popustila kočnica'' i priznaje da se zaljubio, ali zaboga još voli svoju devojku.
,,Sišla je ona, kao biće s druge planete i očarala me''. Ništa pametnije nisam znala da uradim osim da završim tu priču.
E, sad... On bi hteo ponovo. I ponaša se gotovo isto kao i dok smo bili zajedno. Šta učiniti?

malo svoj ego napumpaj i ubedi sebe da je on jedan obican skot....mozda i nije ali je dobro da mislis da jeste.....i maltretiraj sebe po sujeti, pa ostavio te zbog druge....i nek ti se zgadi i bice ti lakse...ne dozvoli sebi da te neko srozava.....

nadji novog.
stavi tacku na to.
ma koliko razumevanja imala prema tome sto se desilo (jer svakome moze da se desi), sama cinjenica da se ZALJUBIO u neku drugu znaci da si ti izbledela u njemu.
nemas ti tu vise sta da trazis.
srecno.

ma koliko razumevanja imala prema tome sto se desilo (jer svakome moze da se desi), sama cinjenica da se ZALJUBIO u neku drugu znaci da si ti izbledela u njemu.
nemas ti tu vise sta da trazis.
srecno.
Hvala, surovo i istinito. Ali, sad... što te ne ubije, ojača te!

neizreciva:
ja kad imam problem ljubavnog tipa najbolje skockam liniju....tad mi dodje motivacija.
Hvala Bogu da sam mrškasta, ali ne smem se opuštati... Sad mora da se vidi da se na muci poznaju junaci. :)

Šta kada se on zaljubi?

Glumata. Ponovo ce isto napravit.

Šta kada se on zaljubi?

Kocnica ne moze popustiti ako ne dozvolis...sto znaci da se je svesno upustio u to ...postavlja se pitanje iskrenosti vasih emocija i kvaliteta veze.. distanca i svodjenje komunikacije na minimum (ipak ste zajedno u horu) deluje kao najbolje resenje...

lepo je to...
ici i vracati se :manikir:

ako mislis da zelis, mozes, imas volje, ljubavi da nastavis - ok.
ako nemas - lepo reci dovidjenja.

kako bilo, ko nesto uradi jednom, ne mora opet, ako uradi 2x verovatno ce opet.
jesi sigurna da zelis da proveravas?

Šta kada se on zaljubi?

Pozvati ga i sa nakupljenim smećem u rukama na vratima, uputiti ga u smećaru. Poruka je jasna :malav:

Neće se on promeniti. Da je pravi i poštuje te, pokrio bi se ušima i ne bi bio napadan prema tebiz;)

Šta kada se on zaljubi?
Nista!
Apsolutno nemoj nista!
Covek se vraca onom sto je bilo, jer mu je tu ususkano, a ti predji preko svega. :confused:
Sta ce ti to :)

Back