E brate istina je da mozes i da placaju i sve to je ok ali evo u cemu je fora : Kao free member ti dobijas 10$ na svom racunu tamo ! E sada ti kada odsurfujes onih 210 placenih stranica dobijes neki procenat od tih 10$ ! Recimo sada lupam, ali ti za tih 210 stranica koje ces odsurfovati dobijes 10% od tvoga upgrejedovanog levela (u slucaju free membera to je 10$) ! Sta to prakticno znaci ? To znaci da ako si free member i imas na racunu tih 10$ uplaceno dnevno dobijas 1$ sto je onih 10% (mada neverujem da su tolke budale da daju 10% obicno bude i manji procenat ali ovo sam samo dao kao primer) ! Kada prodje nekih mesec dana ti gubis tih 10$ uplacenih na racununu i obracunajti se onih 30 dana surfovanja sto naci 1$ dnevno dobijes nekih 30$ mesecno i onda od tih 30$ moras ponovo da ulazos 10$ (ili vise ako oces vecu zaradu) i onda ti ostane onih 20$ za zezanje a 10$ koje si ulozio od zaradjenih para iskoristis za ponovno surfovanje i ponovno dobijanje procenata i kesha !
Inace ovo sam samo naveo kao prmer ! Ja licno koristim 4daily i princip je otprilike isti na svim autosurf programima ! A pricanje o nekim milionima zarade za jedan dan je nemoguca ! Realno moze se zaradi lepa para ali bas onoliko mnogo nije moguce ! Xman nemoj da mislis da te nesto ogovaram ali budimo realni ! Dakle kratak zakljucak : to nije prevara, moze da se zaradi lepa para ali ne i neki milioni i hiljade ! I DA NAGLASIM DA MORAS DA BUDES IZUZETNO STRPLJIV AKO HOCES NEKU SOLIDNU ZARADU NEMA NISTA PREKO NOCI !!!
Ako vam sve ovo nije najasnije mozete da probate da zaradjujete i na najjednostavniji nacin kojim se i ja bavim ! Evo ovako to je zarada igranjem igica preko interneta ! O ovom servisu samo cu reci ukratko kako funkcionise ! Dakle uclanitese (naravno totalno besplatno) i pocnete da igrate igrice na sajtu za koje dobijate pare ! Tu su i razne nagradne igre, jack potovi i slicno A najbolje od svega je to sto za svakog clana koji se uclani preko vas takodje dobijate pare ! E sada ovako ide vasa zarada od clanova :
ako vas clan zaradi 1 eura (sto zaradi za oko 3-4 dana sigurno) dobijete 0,25 eura
ako vas clan zaradi 10 eura (sto zaradi za oko 30 - 40 dana nekada i mnogo brze) dobijete 1,25 eura
ako vas clan zaradi 100 eura (sto verovatno nikada nezaradi osim ako nedobije neku premiju) dobijate 11 eura !
E sada tu su jos razlicite nagradne igre i premije koje ovaj servis organizuje i mozete zaraditi dobre pare ! Pre 10 dana bio je kup klanova a uclanjnje u neki klan je bilo besplatno a moj klan je dobio nagradu od 1,25 eura po clanu i ja sam naravno dobio taj iznos ! Sada pitate se sta se radi sa osvojenim parama ! Sa ovim novcem mozete kupiti neke stvari na nekim od sledeca cetiri polja koja imate na sajtu pod opcijom gifts :
-aukcija (ko da vise dobije odredjenu stvar koju zeli da kupi)
-kupovina (kupujete stvari na sajtu po realnim cenama ali posto se njih dosta prijavi za kupovinu neke stvari organizuje se tombola pa koga izvuku skidaju mu sa racuna pare i salju mu stvar koju je kupio a ostalima vise srece dugi put )
- tombola (kupite tiket za neke male pare (uglavnom za 1 do 2 eura) i ucestvujete u tomboli za izvlacenje neke stvari. cene se krecu uglavnom od stvari koju zelite da dobijete na tomboli. recimo ako hocete da dobijete cek od 10 eura cena tiketa je 2 eura a ako ocete da dobijete mini radio placate 1 euro za tiket)
- Greb tiket (Platite tiket (sto vam nebi preporucio jer umeju da budu dosta skupi) i misem ogrebetete tiket umesto rukom i stvar koja vam se pojavi na toj kartici to ste dobili ! Greb greb tiketi su dosta skupi ali su takodje nagrade dobre (cekovi od 100 eura,300 eura,10 eura,mini radio, satovi,igracke, peskiri, kape, majce i jos 300 cuda ) )
Ja sam za prvu zaradu pre 20 dana kupio mini radio na aukciji za nekih 10 eura i dobioga pre dva dana na kucnu adresu bez postarine i ostalih gluposti ! Mogu vam reci da samextra zadovoljan ovim servisom ! Od njega dobijem nekih 15 eura mesecno (10 eura dobijem igrajuci igrice a oko 5 eura od ljudi koji se uclane preko mene) ! Tako da probajte i vi a detalje vidite na mom sajtu :
www.freewebs.com/lebabezmotike ! Samo da vam napomenem da vam za ovaj servis netrabaju nikakvi internet racuni dodatni mailovi i ostal gluposti ! Samo je potrebno da ispunite tacno podatke i da igrate i uzivate ! POZDRAV !