Popularan rok bend najavljuje povratnički album i turneju nakon šest godina

Sensei

Master
Moderator
Poruka
72.955
Snow Patrol su izašli iz hibernacije i najavili potpuno novi album i turneju na radost fanova. Po prvi put za šest godina, hitmejkeri Chasing Cars-a Geri Lajtbodi, Nejtan Konoli i Džoni Mekdejd ponovo su se okupili i snimili svežu muziku. Grupa je sada trio nakon odlaska bubnjara Džonija Kvina i basiste Pola Vilsona u septembru prošle godine

1717521938734.png
 
Sada su konačno objavili The Beginning — glavni singl sa svog predstojećeg albuma The Forest Is The Path. Zajedno sa novom muzikom dolazi i najava turneje škotske grupe u Velikoj Britaniji i Irskoj, koja će početi 2025.

„Prvog dana kada smo napisali The Beginning, počni do kraja“, otkrio je Geri, koji je jedini preostali originalni član benda. „I odradio je vokal u jednom potezu“, dodao je Džoni. „Odmah nakon što napišete stihove. Dakle, ima ovaj umni kvalitet u kome se osećate kao da vidite nečiju dušu“

 
Snow Patrol je prvobitno započela ranih 90-ih, ali je doživela ogroman uspeh 2006. godine sa hit albumom Eyes Open, na kojem se nalaze Chasing Cars.

Uprkos tome što nikada nije dostigla prvo mesto na top listama, pesma je i dalje 26. pesma u Velikoj Britaniji po broju preuzimanja svih vremena i proglašena je za najslušaniju pesmu 21. veka do sada. Predviđeno za izdavanje 13. septembra, novi album služi kao nastavak na Wildness iz 2018. i produciraju ga bend i Fraser T Smith, koji je ranije radio sa Adel i Stormzi.

 

Back
Top